Bunkónak nézték a győri BMW-st, frappáns választ adott

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.02.12. 18.45

Pontosan úgy kell reagálni az ilyen helyzetekre, ahogy ez a magyar autós tette.

Az alábbi fotó spriccelt széjjel a Facebookon a napokban, és több helyen lehetett olvasni, hogy az autó tulajdonosa rendszeresen két-három helyet elfoglalva áll meg a győri Jókai parkolóházban.

A kép és a sorozatos rágalmak eljutottak a BMW-t terelgető úriemberhez is, aki mesterien állított mindenkit a sarokba:
“Kedves Érdeklődők!
Tájékoztatlak Önöket/Benneteket, hogy a képen lévő gépkocsi az munkáltatóm tulajdonát képezi, és az jelenleg az én használatomban van, mint céges autó. A munkáltatóm 3 db egymás melletti parkolóhelyet bérel a Jókai utcai parkolóházban, parkolóhelyenként havi 15.000 Ft-ért. Ezek a helyek, fix állandó helyek 0-24 órás használattal. Sajnos az elmúlt időszakban több alkalommal is előfordult (hetente 2-3 esetben), hogy a parkolni kívánó gépjárművezetők figyelmen kívül hagyták a falon látható öles (a képen is jól látszik) “Bérelt helyek” feliratot, valamint a parkolóház üzemeltetője által(!) a bérlők jogainak minimális védelme érdekében elhelyezett bójákat és a cégünk által bérelt helyekre parkoltak járművükkel. A bérleti szerződés értelmében a cégünk által bérelt parkolóhelyek használatának joga kizárólag a bérlőt, azaz cégünket illeti meg, ezért akár üresen is állhatna bármelyik parkolóhely, akinek nincs arra vonatkozóan bérleti joga, annak a használat iránti igénye sem merülhet fel jogosan. A bérlő pedig véleményem szerint a saját maga belátása szerint használhatja az általa bérelt beállóhelyeket.”

Bunkónak nézték a győri BMW-st, frappáns választ adott 1

Kommentek

 • m.marton

  szerintem szlovák a rendszáma

 • Vorserie

  De ugye egy percig se gondoljátok hogy nem ő maga a cég tulajdonosa és nem magának béreli direkt a 3 parkolóhelyet hogy mellé biztossn ne álljon senki….

  Kb a moziban is pont ezt csinálja csak ott egész sorokat vesz teltház idején két főnek.

 • luxusbatar

  Persze hogy szlovák.

 • drigxi

  Feljelentgető ÁVÓ-sok,irigykedők most az egyszer beszívtátok muhahahaaa.Mit kell ezzel foglalkozni nem is értem,nincs életetek?

 • alku

  m.marton: nem tudni, hogy a rendszáma szlovák-e, de a téma miatt éppen lényegtelen, ugye? Ha kifizeti a 3db parkoló bérleti díját, akkor nem qrvára mindegy, hogy szlovák, vagy éppen kolumbiai a rendszáma?

  Vorserie: nem látlak, de szerintem a színed éppen sárga az irigységtől. Ha van rá pénze, akkor neked nem teljesen mindegy, hogy mire költi? Ha volt pénze megvenni azt az autót, akkor szerintem arra is van, hogy relatív biztonságosan tárolja. Pl. a seggfej, figyelmetlen barmoktól, akiknek nem számít, hogy az ajtót nekinyitja a mellette parkoló autónak.

  Nektek csak egyszerűen savanyú a szőlő…

 • menőmanó

  Így csak két helyet foglal el a háromból.
  Kereszteben jobb lenne a helykihasználás.

 • szaboata

  A BÉRELT HELYEK felírat épp,hogy nem látszik.Kinek a hibája,nem tudom.Ezt normálisan úgy oldják meg közérthető,egyértelmű módon,hogy felírják a rendszámokat.Így nagyon balkáni a feeling.Mint ahogyan a szlovák rendszámozás,úgy általában.Ha van pénze ilyen autóra,parkoló bérletre,akkor talán akadhatna még hazai rendszámra is.De komoly BMW-s körökben ez snassz,természetesen,még az ország déli részén is.

 • Marcikutya

  A frappáns választól ez messze van. Ez csak egy válasz.

 • Troublemaker

  Engem is érdekelne 3db parkolóhely 45.000-ért a Jókai körül.

 • Vorserie

  alku!

  Nincs nekem ezzel bajom!

  Az álszerénységgel meg a töketlenekkel van csak!

  Annyit kellett volna írni,hogy jól megy a cégem ba…átok meg három helyet bérelek a kocsimnak nehogy nekinyissa valaki egy Range Rover ajtaját…

  Eléggé tucat autó ez ahhoz hogy ennyire meg kelljen vigyázni,de hát valaki szeretne rá vigyázni azzal nincs baj!

  Csak tessék azt írni!

 • keeperbk

  Vorserie,

  Ez a verda nagyon messze van a tucatautótól. Összetéveszted az Opel Astrával, vagy a Ford Focussal.
  Az, hogy a cég 3 helyet bérel azért, “nehogy rányissák az ajtót”, csak a te feltevésed, a valóságban lehet, hogy a vendégeik, vagy a néha arra látogató nagyfőnök számára van foglalva.
  Ha ő a cég tulajdonosa, attól még pont úgy lehet igaz minden, ahogy leírta.
  Nem lehet, hogy neked konkrétan az emberrel van bajod, vagy úgy általában a tehetősebb emberekkel?

 • Vorserie

  Keep!

  Nincs különösebb problémám senkivel csak nem szeretem ha kertelnek…

  Lehet,hogy felétek keveset találni ilyet,mifelénk elég sok szaladgál belőle,konkrétan a családunkban is van ilyen….az utcánkban meg még kettő.

 • Butapest

  Ez a BMW-s is egy tucatmajom, ráadásul hibásan okoskodik..

  “a parkolni kívánó gépjárművezetők figyelmen kívül hagyták a falon látható öles (a képen is jól látszik) “Bérelt helyek” feliratot, valamint a parkolóház üzemeltetője által(!) a bérlők jogainak minimális védelme érdekében elhelyezett bójákat”

  Na akkor kezdjük:

  A falon a gyerekes plakátok miatt csak annyit lehet olvasni, hogy “..HELYEK”
  Vendég helyek, parkoló helyek és sorolhatnám ami egyből eszembe jut. Ez alapján én is simán leparkolnék.

  Bóják. Önmagukban nem érnek semmit, miután roppanva a 4×4 alá kerülnek már azt sem tudnám megmondani, hogy bóják voltak-e, vagy a nagy arcú BMW-s nagy arca :)

  Különbet sz@rok ennél a válasznál reggelente.

 • Erik

  Elképesztően rosszindulatúak vagytok. Telik neki autóra, és vigyáz rá. Telik parkolóhelyre is ,és használja. Mi a fene bajotok van vele? Az, hogy jól megy a cége? Jobban éreznétek magatokat, ha ő is csak egy minimálbéres csóró lenne, és neki is csak egy Astrája lenne? Az meg nehogy már az ő hibája legyen, hogy a parkolóház ennyit tud tenni a bérlők érdekében.

 • japancar

  A béemvés alapból bunkó és az orvostudomány mai állása szerint ezen csak úgy lehet segíteni, hogy elveszik tőle a kocsit.

 • apaarpi

  Kedves japancar!

  Gratulálok a ténymegállapításához, még írni is tud, akkor ideje lenne lejönnie a fáról. Az “adjon isten” ilyen volt.

 • tatabike

  Hm. Majdnem az összes hozzászólónál süt a jó kis magyar “savanyú a szőlő” effektus. Na, az ilyenek miatt kell 3 parkolóhelyet fenntartani egy autónak. Ti magatok vagytok a jelenség okozói. Suzukis véglények… :D

 • ktoni

  Bérli és kész. Más albérletébe sem megyünk be ha fáznánk pl. Vagy beleennénk a tányérjába.

 • CoIie

  Ok, de miért magyarázkodott az igazáról?
  ˙
  Emiatt ezentúl kötelező lesz minden jogos cselekményt megmagyarázni, hogy ne tekintsék az ilyen becsületes autóst p¤fátlan sz@arházi pöc$fej t

 • CoIie

  etünek??
  ˙
  Ez rossz példával jár elől! ;)

 • Mindegy

  Szabokata,mi közöd van hozzá,hogy milyen rendszám van rajta?

 • japancar

  tatabika! A suzukis miért “véglény”? Szerintem egy Suzuki sokkal normálisabb autó a divatmajmok alá való béemvénél.

Magyar gyerekek rajzolták le a jövőt

Hetedik alkalommal hirdette meg a Toyota magyar gyerekek számára is a Toyota Dream Car rajzversenyt: a megmérettetés arra ösztönözte a gyerekeket, hogy rajzolják le, milyennek képzelik el egy szebb jövő autóit.

A Fiat motoros Zsiguli legendája

Az idei első nagyszabású autós rendezvényen, az Autó Motor és Tuning Show-n rengeteg csemege akad a géprajongók számára. A széles és ültetett karosszériák, felhúzott motorok kavalkádján túl a veteránok csendes csarnoka is tartogat meglepetéseket.

“Feltámad a Zsiguli, 200 lóerővel tér vissza” – Ordas kamu, el ne hidd!

Muszáj írni egy olyan álhírről, ami futótűzként terjed a Facebookon, és egyre több magyar internetes oldal hiteles állításként veszi át, pedig hatalmas nagy kamu az egész.

Egy film, amit látnod kell, ha érdekel a hazai motorgyártás sorsa, történelme

Kende Márta és a Magyar Televízió 47 perces filmje a Motorkerékpárgyárról, és annak bezárása előtti időszakáról.

F1: Legyél Lewis Hamilton VIP-vendége! – videó

A háromszoros világbajnok videós idegenvezetést tart a Mercedes melbourne-i csapatpavilonjában a kávézótól a konyháig.

Videó: Így kap másfél másodpercet Alonso Räikkönentől

Melbourne-i belső kamerás kör a mezőny két veteránjától a McLaren és a Ferrari közti különbségről.

F1: Óriási aranyköpés a Ferrari-főnöktől – videó

A Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene így írta le két szóban Sebastian Vettelt és Kimi Räikkönent.

F1: Letiltották a Haas légterelőjét

A Nemzetközi Automobil Szövetség az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésére levetette a Haas-csapat autójáról a T szárnyat. Túl hajlékony volt.

F1: Újabb motort fejleszt a Honda

Bár az Ausztrál Nagydíj pénteki szabadedzésein a McLaren elfogadhatóan szerepelt, a Hondánál tudják, hogy a jelenlegi erőforrással nem tudnak messzire jutni. Újat fejlesztenek májusra.

Új csúcsmodellt kap a koreai terepspecialista

Jövő csütörtökön mutatkozik be a SsangYong eddigi legnagyobb szabadidőjárműve. Egyelőre még neve sincs az autónak.

Jogtalanul büntették autósok ezreit Budapesten?

Tarlós István szerint jogtalanul bírságoltak meg rengeteg autóst Budapesten. A főpolgármester arra buzdít, hogy ne fizessenek az autósok.

Kabrió, bátraknak

Ha már a Techart GTstreet R Cabriolet karosszériája láttán rossz érzéseid támadnak, várj, amíg megtudod, mire képes a dög.

Verstappen: A Red Bull “túl lassú”

Az Ausztrál Nagydíj első edzésnapja után nem lehetnek igazán elégedettek a Red Bullnál, messze a Ferrari és még messzebb a Mercedes csúcstempója.

Villamosnak indult, busz lett belőle

Ha megvalósul a közösségi közlekedésben az, ami most a mérnökök fejében van, akkor elképzelhető, hogy évek múlva nehezen tudunk majd különbséget tenni a buszok és a villamosok között.

F1: Vettelt nem izgatja a Mercedes

Sebastian Vettel azt mondja, a Mercedeshez való átszerződés egyáltalán nem téma számára. A vártnál gyengébb melbourne-i kezdés sem probléma.

Unod a dugót? Itt a megoldás

Te is kivagy attól, hogy órákig araszolsz reggelente, míg beérsz a munkába? Két megoldás van: válaszd a tömegközlekedést, vagy ugorj a kocsisor elejére. Mutatjuk, hogyan.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.