Télen, esős időben ennél nincs nagyobb tahóság

Szerző: Vezess levél küldés 
Dátum: 2015.12.02. 08.12

Az ilyen szemetet elég, ha csak egyszer éri utol a sors – vagy egy dühös járókelő -, biztos nem lesz jó napja.

A BMW X5 sofőrje készült az akcióra. Első helyen állt a lámpánál, láthatta a pocsolyát, ahogy azt is, hogy emberek állnak a járdán. Mégis gyorsított, és akkora vízfüggönyt húzott, hogy a járda belső széléig kicsapott. 

Gondoljunk bele, akit lecsap, az a pár fokos, dermesztő hidegben kénytelen várni a buszt, sétálni a melóba, vagy haza, miközben átázott ruhában vacog. Ennél nagyobb tahóságot nehéz elképzelni egy esős téli napon. 
BMW

Kommentek

 • ballac_86

  Nahát, nem tán megint egy BMW?

 • kawaninja

  de, pontosan az! illetve egy bmw-s!
  mert ugye az autó magától nem csinálna ilyet.

 • PROVOCATOR

  Akkor ezek szerint szinte csak bunkók vesznek bőemwét.

 • Plicsko

  Rá kell hagyni az ilyenre. A bunkóságokat 90%-ban mindenféle más autók követik el, de ha egy BMW az, akkor jön mindig valami hülye azzal a szöveggel, hogy:
  “Nahát, nem tán megint egy BMW?”

 • bewareladydrivers

  Ez igazi autó. Irigy kutyák, vegyetek suzukit.

 • andrej

  Amikor volt nyáron az a rohadt nagy eső Bp-n, a híradóban volt egy bejátszás. A buszról kamerázták hogy bokáig vízben megy egy nő, a busz keltette hullám meg beteríti vagy derékig.. az is faxa lehetett.

 • Pppp

  Nem minden bömösös bunkó, csak a többség. Ez tisztán matek, a felvételek többségén ők vannak, pedig nem mindenki jár bömivel. Ergo, BMW-s=bunkó, a tények makacs dolgok, de ez van!

 • kolompar

  Csak a komoj üzletemberek járnak x-es fekete bmw-vel, mindenki más lúzer főleg a gyalogkakukkok.

 • Plicsko

  “a felvételek többségén ők vannak”?
  Esetleg azokon amiket meg szoktál nézni. Vagy amiket ilyen híroldalakon, vagy a BKV oldalán mutogatnak. Ne általánosíts.

  “a tények makacs dolgok”
  Főleg az elferdített tények.
  A hülyeség még makacsabb dolog.

 • Pppp

  Mindig az kiabál akinek a háza ég.

 • Plicsko

  Ezt a mondást nem is hallottam. Ez faluhelyi eredetű lehet még a feudalizmus idejéből.
  Nálunk a városban mindig a főnök kiabál

 • ktoni

  Sajnos a német prémiummárkák esetében jóval magasabb a tahók aránya. Az meg előítéletet szül. Érdekes módon angol, amerikai veretes autókkal nem szoktak bunkó módon közlekedni.

 • Pppp

  Nem csodálkozom, hogy bizonyos “réteg” általános műveltsége hiányos. A Tapló tálapóból szabadon: Sok sok évi tanulás. Na ez valakinek hiányzik.

 • Plicsko

  Angol és amerikai autókat nem is nagyon látsz.
  A bajom olyasmi, hogy egyszer egy első generációs Astra kombival rakodás idejére elálltam a busz útját. Nem tudtam, hogy arra jár a busz. Amikor kiértem, már ott dekkolt egy. A hírekben és a BKV oldalán nem jelent meg.
  Ha egy BMW-s tüsszent egy hangosat már az hírértékű és megjelenik valahol, a sok szánalmas életű kommenthuszár is beugrik kitölteni a haragját, hogy nagyugye, mi más hát BMW, paraszt, bunkó, csak a BMW-sek csinálnak mindent satöbbi. Hallottál már oylat hogy a Suzukisok gyűjtést szerveztek valakinek, vagy erős egymást segítük klubjuk volna? Én nem, pedig kerestem ilyen információkat. De BMW-sekről igen. Akiket még tisztelek ilyenek miatt, az az Alfa Romeo Klub.

 • Plicsko

  Valakinek már a saját anyanyelvét sem sikerült elégséges szinten elsajátítania, képtelen az objektivitásra, logikus gondolkodásmódra, jellemző rá a kreativitás szinte teljes hiánya, és pont az ilyenek szokták a másik műveletlenségét firtatni. Látod, ez is egy sztereotípia.
  Mindenki a saját portáján sepregessen! Ez pedig egy újabb mondás.
  Ha segíthetek, legközelebb használd a ctrl és a c gombot kombinációját szöveg másolásra és akkor télapó lesz, nem pedig tálapó, te, zseni.

 • Plicsko

  Jav.: -“ot” az utolsó előtti sorban :)

 • menőmanó

  Plicsko

  BMW-sek és az alfások kénytelen összefogni, mert ilyen “fos” autókkal mindig van valami probléma, amit meg kell beszélniük és egymásnak tanácsokat adni.
  A “nyomorúság” összehozza az embereket. :)
  A suzukisoknál ez ismeretlen fogalom. :)

 • Plicsko

  Aha, biztosan így van, he te mondod. Suzukis fórum, ahol a hibákat, problémákat tárgyalják meg:
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9051125
  Valahogy nekem nem úgy tűnik, hogy a nagymama karácsonyi sütireceptjeit cserélgetnék.

 • menőmanó

  Plicsko

  Természetesen csak vicceltem, de azért elég komoly alapja van a viccnek.
  Azt csak egy abszolút dilettáns vonhatja kétségbe.

 • Pppp

  Amúgy én is csak poénkodok, de érdemes átugrani a T.carra: “Kigyulladt a Lancia az EuroNCAP teszten”.

 • Butapest

  Bár valóban nem típus függő, azért nagyobb számban találunk türhő tahó vezetőt a BMW-sek között mint más típusoknál.

  Sokszor visszavezethető ez a jelenség gyermekkori traumákra, sikertelen szexuális életre és elkeserítően apró hímtagra. Ezt kompenzálandó vesznek egyesek BMW-t..

 • DTF

  bmwt nyuga eróában inkéb az értemiség válszt, itthon többéségben az alavsony értzelmi képeségűá, autikkla kitűnni vágyo emebrkák, főként nagyobb darab, kopaszoód emebrkák. ez csak magyrorzságra jellemző

 • hova

  DTF!
  A te szöveged a legjobb, de tényleg….:
  Nem szabad, hogy otromba szövegek “jöjjenek” bármely témához, erre azért vigyázzatok. A tréfa jöhet-szerintem-de lejjebb nem szabad menni. Szerintem egy bunkó autós a sok közül!

 • v_johny

  DTF – 2015.12.03 10:21

  Te tényleg úgy ítéled meg, hogy a hozzászólásaid minősége vállalható??? Értem én hogy nehezen kezelhető valami, de akkor vagy nem kell erőltetni vagy addig gyakorolni amíg megy, vagy visszaolvasni/javítani a “Beküld” gomb megnyomása előtt…

 • DTF

  V-johnny: a tartalmi minoseggel semmi problema, a formaival annal inkabb. De ez nem helyesirasi verseny, foleg ugy h betuket elutok, tehat helyesen irok, csak megsem. De kikovetkeztetheto minden, csak kicsit az agyadat kell tornaztatni .

 • v_johny

  DTF – 2015.12.03 23:11

  Komolyan remélem, hogy te ezt nem elfogadható magyarázatnak szántad… Téged minősít, hogy nem vagy képes másokat megtisztelni azzal, hogy visszaolvasod és javítod elküldés előtt. Te a gyerekedtől (bárkitől) elfogadnád ha ilyen ócska magyarázattal mentené az odahányt írását? Ha egy szolgáltató így küldene neked levelet és bár tartalmilag rendben csak úgy kell kitalálgatni mit akarnak, akkor az rendben lenne? Gyerek megbukik mert így ír, akkor az rendben? Ne viccelj már… Persze, nem helyesírási verseny, de Magyarok vagyunk, te ezzel még a nyelvünket is a sárba tiprod. Nem egy-két betű elírása amivel te operálsz, konkrétan sakkozni kell a szavakat/mondatokat (már aki szán rá időt)…

 • Plicsko

  Senki nem állítja azt, hogy hihetetlenül jó autók lennének a németek. Van néhány alapjaiban elbaltázott konstrukció. Átrepedő hengerfejek, szakadó láncok. Aki utána olvas annak, amit venni szeretne, az ezer weboldalon talál infókat arról, hogy milyen motorkódú autókat kell kerülni. Mégis megveszik az intés ellenére a hibás konstrukciókat, mert ezeket jó árban kínálják a németek. A vége szinte minden esetben az, hogy megy a siránkozás és a szitkozódás. A jó konstrukciók elmennek 500 000 – 1 000 000 kilométert, legyenek akár japán, német, vagy olasz autók.

  A folyamatos elgépelés egy dolog, az meg egy másik, hogy 2015 végén olyan fórum motorok vannak, amelyek nem képesek (legalább nagyjából) maguktól kijavítani a szöveget, vagy legalább prediktív gépelést lehetővé tenni.

Erre a furgonra nem mondanál nemet

Ha szereted a hátadon vinni a munkát és közben környezetvédő is vagy, akkor megtaláltuk számodra az ideális furgont!

Ezek most a legnépszerűbb importautók itthon

Töretlen az import használt autók népszerűsége: az idei évben szeptemberig 107 092 külföldi autót helyeztek forgalomba hazánkban, 18 százalékkal többet, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

Hamilton: Nem Rosberg javult, a megbízhatóság romlott

A címvédő Lewis Hamilton szerint Nico Rosberg nem azért vezet a bajnokságban, mert a német változtatott a hozzáállásán, egyszerűen a saját autója hagyta cserben többször.

F1: Verstappen bedurcázott, nem akar rádiózni

Max Verstappen nagyon lelkére vette az austini rádiós beszólása miatt kapott kritikákat, ezután inkább hallgat.

Elárulták a sokszoros bajnok titkait

Önmagában nem lehet bajnok egy ralipilóta, a hétszeres magyar bajnok ifj. Tóth János navigátora, Szőke Tamás mesélt az itinerkészítésről. Érdekességek kanyarokról, fokozatokról, gumikról.

Nem igaz, miféle gumikkal járnak a magyarok

A Pest megyei Göd határában tartott akciót a rendőrség, amelynek során a 2-es főút mentén három óra leforgása alatt több mint félszáz járművet állítottak meg.

F1: Rosberg tojik Ecclestone beszólására

Nico Rosberg sem Bernie Ecclestone beszólásával, sem a világbajnoki címmel nem akar foglalkozni, most is csak a vasárnapi verseny megnyerésére koncentrál.

Divatbolond porkergető Franciaországból

A Citroën keblein nevelkedett DS új különkiadással rajtol. A DS 4 Crossback Terre Rouge Limited Edition többet tud, mint első ránézésre gondolnánk.

Új hétszemélyes terepjárót mutatott be a Volkswagen

Amerikában, Amerikának készül az Atlas, a Volkswagen 5 méter fölötti szabadidőjárműve. Később exportálják is, de nem hozzánk.

Itt büntetnek hosszú hétvégén!

Nyakunkon a mindenszentek, vele együtt pedig a négynapos hosszú hétvége. Sokan indulunk útnak ebben az időszakban, ezért most mutatjuk, hol fognak mérni a rendőrök.

Mennyit keres egy rendőr?

Mit dolgozik ezért a pénzért? Mikor és miért traffipaxozik? Hol van hiány közlekedési rendőrből? Érdekes infók.

Életveszélyes abroncsokkal jár egy helyi járatú busz Egerben

Olvasónk szerint az egyik egri helyi járatú busz életveszélyes gumiabroncsokkal szállít utasokat, nap mint nap.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.