Sikítva futsz ki a világból, ha ezt az autós tréfát meglátod

Kígyót melengetett barátja keblén

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.11.25. 06.30

Egy szaúdi férfi halálos viccet eszelt ki barátja megtréfálására, és úgy gondolta, a legjobb, ha autóvezetés közben lövi el a poént.

Nem törvényszerű, hogy mindenki féljen a kígyóktól, bár egyes kutatók szerint az ember genetikailag tart tőlük. Az alább látható videó tartalmától mindenesetre szó szerint rosszul lettünk, és ha te sem vagy barátja a lábatlan hüllőknek, azt javasoljuk, inkább ugord át.

Szaúd-Arábia állítólag a világ legrosszabb baleseti statisztikájú államai közé tartozik, naponta tizenhét ember veszti életét közlekedési balesetben, amelyből óránként hatvan (igen, percenként egy) történik a Magyarországnál 22-szer nagyobb, 29 millió lakosú királyságban.

Ez a videó ugyanolyan jól érzékelteti az okokat, mint azok a felvételek, amelyeken autópályán ökörködő, mások életét veszélyeztető autósok láthatók: a jelek szerint a lakosság jelentős részének a legcsekélyebb felelősségtudata sincs, és a veszélykeresést művészetté nemesítve kalandparknak tekintik a közutakat.

 

Kommentek

  • pernye

    A videón szereplő elmebetegekéhez hasonló kultúrkörből térségünkbe jelentős számban érkező, a pirotechnika iránt is érdeklődést mutató “turisták” ha egyszer vezetni kezdenek majd… Javaslom Merkelnek, hogy a szociális segélyek mellé jogosítványt és szigorúan egy ROBBANÓmotoros járművet is kapjanak.

  • m.marton

    “…a jelek szerint a lakosság jelentős részének a legcsekélyebb felelősségtudata sincs…”

    ez jellemző az azon a környéken élő emberekre… meg az Európában lévő, arről a környékről származó emberekre is…

Ez minden idők legmagabiztosabb parkolóból történő kiállása

Hogy tudott innen így kiállni? Oda egy hajszál nem fért volna! Hozzáért, vagy nem ért hozzá? Megannyi kínzó kérdés!

Idén is lazajlott a hazai legnagyobb autós és tuningszeánsz

Idén is megrendezték a legnagyobb, legszínesebb benzingőzös hazai bulit, az AMTS-t, és mi idén is kimentünk egy fényképezőgéppel, hogy lőjünk pár fotót.

Na ilyen fotókat sem láttunk még magyar használtautó-hirdetésnél

Sok cifra hirdetéssel találkoztunk már, de ilyet még soha nem láttunk.

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang

Időnként megpróbálkoznak az átöltöztetett Ford Mustang eladásával, de évek óta senki nem vevő a replikára.

Munkagéppel mennek a tüntetők ellen a rendőrök

A szomszédos Szlovákiában fejlesztik a jövő rendőrségi oszlatójárművét. A Božena Riot az építőipari és mezőgazdasági munkagépek ketrecharcos unokatestvére.

F1: 2017-re kicsinálták az előzéseket

A versenyzők elmondása alapján beigazolódtak az előzetes félelmek, a 2017-es Forma-1-es autókkal igen nehéz, ha nem lehetetlen előzni. Idén körmenetek jöhetnek.

Egy apró csavar élete az F1-ben

Egy aprócska alkatrész, ami hatalmas utat tesz meg, mire behelyezik egy Forma-1-es autóba. Most végignézheted a folyamatot.

Hogyan hajtogassunk Suzuki Ignist?

Az origami az egyik legrégebbi japán szabadidős tevékenység, ami ma is töretlenül népszerű, az új Suzuki Ignis pedig kellően dekoratív ahhoz, hogy ihletet adjon egy elszánt hajtogatónak.

Tarlós véget vet az autósok rommá bírságolásának

Tarlós István szerint változtatni kell a közterület-felügyeletek szellemiségén az autósok bírságolását illetően, a főpolgármester módosítást is kezdeményez az ügyben.

Hatalmas és okos SUV a Škodától

A Škoda bolygóközi méretű teret, a korszak színvonalán álló vezetési segédeket és jó minőséget csomagolt vonzó, biztonságérzetet sugalló terepjárós formába Kodiaq név alatt.

Kátyúba hajtott a Ferrarival, az önkormányzat fizetni fog

Jótékony célra ajánlotta fel az önkormányzattól kapott kártérítést a kátyúban megsérült Ferrari után tulajdonosa.

Fokozatosan szorulnak ki az autók Londonból

London polgármestere hatékony lépéseket tesz a levegő minőségének javítása érdekében. Most az iskolák környékéről tiltotta ki az autókat.

Jean Todt: Túl nagyok a különbségek

Az autók gyorsabbak, szebbek és nehezebben vezethetőek, de Todt szerint még mindig túl nagyok a különbségek a mezőnyben.

F1: Ezért kellett halasztani a melbourne-i rajtot

A Forma-1 állandó versenyigazgatója, Charlie Whiting elmagyarázta, miért nem engedték el a mezőnyt elsőre az Ausztrál Nagydíjon.

Marchionne már nem hisz a Fiatban

A Fiat erős és sikeres volt, ám most a jelenlegi erősségeinkre kell koncentrálnunk, ez pedig a Jeep – kommentálta az olasz anyamárka indiai piaci esélyeit a Fiat Chrysler elnöke.

F1: Így készült az Ausztrál Nagydíj graffitije

Time lapse videó mutatja meg, hogy hogyan készült az Ausztrál Nagydíj graffitije.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.