Egy magyar autós zseniális üzenete

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.10.24. 09.15

“Üzenném a piros autós úrnak, hogy ha magára ismer és úgy gondolja lenne mit megbeszélnünk, keressen meg!”

A Facebookon szaladtunk bele az alábbi videóba, amit a Boró horgásztó egyik kamerája rögzített. Szemét dolog az ilyen, a Mazda tulajdonosa nem is hagyta annyiban, de ez majd a videó után.

Üzenném a piros autós úrnak,hogy ha magára ismer és úgy gondolja lenne mit megbeszélnünk keressen meg!!!!A felvétel 2015.10.18-án készült kb. 18 órakor a Boró horgásztó parkolójában!!! Köszönettel: a szürke mazda tulajdonosa! Megosztani ér!!!! :)

Szerző: Zsolt Facsar, 2015. október 21.


“Üzenném a piros autós úrnak, hogy ha magára ismer és úgy gondolja lenne mit megbeszélnünk keressen meg! A felvétel 2015.10.18-án készült kb. 18 órakor a Boró horgásztó parkolójában. Köszönettel: a szürke Mazda tulajdonosa. Megosztani ér!”
Szerencsére happy end lett a történet vége, állítólag jelentkezett az autós és megbeszélték a dolgot. Írta Zsolt egy bejegyzésben, az eset után néhány nappal.

Kommentek

 • rusty

  Sserintem a mazda rossz helyen al, de attol meg a piros kocsi a hibas!

 • Pityek

  Szerintem is a Mazda állt “rossz helyen rossz időben”. A felvételt nézve a hősök tere is kevés lett volna a biztonságos megfordulásra a túlméretezett piros autósnak.

 • alien

  “…amit a Boró horgásztó egyik kamerája rögzített.” Na persze! A kamerát meg a szél lobogtatta… :/

 • Pistabátyám

  Milyen alapon állítja bárki – az előzmények ismerete nélkül – hogy a Mazda rossz helyen áll? Hátha épp most kanyarodott be, jobbról, vagy balról, a kapun való beálláshoz, és udvariasan megvárta, míg a piros autó vezetője dévánkozik, hogy mit is csináljon, ha utasai beszálltak. Akármi és akárhogyan történt, nem kellett volna nekitolatni a Mazdának. Elég helye volt. Arról nem is beszélve, hogy álló járműnek, vagy szilárd tárgynak nekiütközni ugyan ki lehet a hibás??? Vitatja ezt bárki??? Sőt meri vitára bocsátani???

 • ecet

  A Boró horgásztó parkolója 2 sorból áll,az első sor,ahol a piros autó a második pedig ahol a mazda áll!A késői időpontnak (18 óra) köszönhető,hogy már csak 3 autó áll a parkolóban.Délelött 10 órakor az egész parkoló mindkét sora tele van!Az pedig,hogy “a kamerát a szél fújta” az úgy történhetett meg,hogy a biztonsági kamera felvételét -a monitorról a saját mobiltelefonunkkal vettük fel! :)

 • apu0062

  Ritka egy köcsög “piros autós úr”!!!

 • hova

  Tegye ide a nevét a piros kocsi vezetője! Az is vagány dolog lenne, de ennyi már nincs benne.

 • kolompar

  Én is a vonóhorgot használom tolatóradarnak, eddig még senki nem mert reklamálni.

 • szenderge

  @kolompar: Azt kiemelni, hogy tudatosan nekiütközik más autójának, s felvágni amiért nem “merik” ezt szóvá tenni, agresszív, erőszakos fellépésű személyiséget mutat. Ezt ki is emelni önmagáról egyértelművé teszi sejtésem, maga elfojtásokkal küzdő ember. Menjen szakorvoshoz, ne kérkedjen lelki defektusaival! :)

Hemzsegnek az 50 ezres kanyarok Budapesten

Mutatjuk, hol kaphatsz súlyos büntetést Budapesten, ha egy kicsit nem figyelsz, vagy nem követed a szabályokat.

Ez minden idők legmagabiztosabb parkolóból történő kiállása

Hogy tudott innen így kiállni? Oda egy hajszál nem fért volna! Hozzáért vagy nem ért hozzá? Megannyi kínzó kérdés!

Idén is lazajlott a hazai legnagyobb autós és tuningszeánsz

Idén is megrendezték a legnagyobb, legszínesebb benzingőzös hazai bulit, az AMTS-t, és mi idén is kimentünk egy fényképezőgéppel, hogy lőjünk pár fotót.

Na ilyen fotókat sem láttunk még magyar használtautó-hirdetésnél

Sok cifra hirdetéssel találkoztunk már, de ilyet még soha nem láttunk.

Darth Vader egyszerűen kamionná vált

Egy dizájner olyan Kamazt gondolt ki, melyre legszívesebben már most felülnénk, mert ötvözi a versenykamionokat és az űrhajókat.

F1: Hamilton nagyon ráizgult az idei szezonra

Lewis Hamilton az idénynyitó Ausztrál Nagydíj után úgy fogalmazott, hogy az idei szezonban a legjobbak csapnak össze a vb-címért.

F1: Vizsgálják a melbourne-i pályainváziót

Bár egyesek ünnepelték, hogy a nézők az Ausztrál Nagydíj leintése után bemehettek a pályára, a Nemzetközi Automobil Szövetség kivizsgálja az egyértelműen veszélyes esetet.

Bicikli 11 millióért, nooormális?!

A jacht után most itt a Bugatti-kétkerekű: a PG bringája műszakilag is odateszi magát, de 39 ezer dolláros ára azért így is magas.

Munkagéppel mennek a tüntetők ellen a rendőrök

A szomszédos Szlovákiában fejlesztik a jövő rendőrségi oszlatójárművét. A Božena Riot az építőipari és mezőgazdasági munkagépek ketrecharcos unokatestvére.

F1: 2017-re kicsinálták az előzéseket

A versenyzők elmondása alapján beigazolódtak az előzetes félelmek, a 2017-es Forma-1-es autókkal igen nehéz, ha nem lehetetlen előzni. Idén körmenetek jöhetnek.

Egy apró csavar élete az F1-ben

Egy aprócska alkatrész, ami hatalmas utat tesz meg, mire behelyezik egy Forma-1-es autóba. Most végignézheted a folyamatot.

Hogyan hajtogassunk Suzuki Ignist?

Az origami az egyik legrégebbi japán szabadidős tevékenység, ami ma is töretlenül népszerű, az új Suzuki Ignis pedig kellően dekoratív ahhoz, hogy ihletet adjon egy elszánt hajtogatónak.

Tarlós véget vet az autósok rommá bírságolásának

Tarlós István szerint változtatni kell a közterület-felügyeletek szellemiségén az autósok bírságolását illetően, a főpolgármester módosítást is kezdeményez az ügyben.

Hatalmas és okos SUV a Škodától

A Škoda bolygóközi méretű teret, a korszak színvonalán álló vezetési segédeket és jó minőséget csomagolt vonzó, biztonságérzetet sugalló terepjárós formába Kodiaq név alatt.

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang

Időnként megpróbálkoznak az átöltöztetett Ford Mustang eladásával, de évek óta senki nem vevő a replikára.

Kátyúba hajtott a Ferrarival, az önkormányzat fizetni fog

Jótékony célra ajánlotta fel az önkormányzattól kapott kártérítést a kátyúban megsérült Ferrari után tulajdonosa.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.