Így csak magyar tud autóban káromkodni

Az M7-esen robbant a feszültségbomba

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.07.29. 14.35

A következő felvételt csak akkor nézd meg, ha nem zavar a mocskos beszéd. Két szabálytalan autós története a magyar autópályán.

Jobbról előzés. Ennyi a címe a videónak, és ez a két szó korántsem képes kifejezni a következő két perc által nyújtott “élményt”. Mert ebben minden ott van, amit általában, egy nehéz napon tapasztalhatunk autózás közben. Az apró szabálytalanságok, a frusztráció, a feszültség, amelyek veszélyes elegyet alkotva vezethetnek balesetveszélyes szituációkhoz. 

A magyar pedig esetünkben azért került jelzőként a címre, mert nem csak egy-két szitokszó ismétlődik, mint azt angol-orosz-német videóknál megszokhattuk. Itt robban a feszültség szülte káromkodásbomba, és annyi szitokszó kerül elő, amire folyamatos kisípolás lenne a cenzorok válasza. 
 
A felvételhez mellékelt szöveg: “A július 25-i vihar után az M7-esen Balatonról a családot hazafuvarozó jobbról előzgetése és annak kommentárja. Nem én vagyok a videón, és nem kreszoktatás a célja, csak szimplán viccesnek tartottam. Mögülünk előzött (tehát nem elhaladás történt), az út igen csúszós volt a viharos eső után, és többször látszik az indexelésmentes sávváltás is. A halszemoptika miatt a távolságok nagyobbnak tűnnek, a valóságban fékúton belül történt követés a csúszós aszfalton.” 
A Renault jobbról előzött, a felvétel készítője viszont nem tartott jobbra, ennyi ideget nem ért meg ez a szituáció. Ha minden index nélkül sávot váltó, követési távolságot nem betartó autósra ennyi szót pazarolnánk, berekedne a fél ország. (Témába vágó művészeti alkotásként a Belga Dugóban című “számát” ajánljuk, ha már zúg a fejed az idegtől, nem árt meghallgatni, néha segít.)

Kommentek

 • drigxi

  Egy dugás ráférne a gyerekre ,nem lenne ilyen feszült :D

 • DTF

  itt csak az a hibás, aki a belsőben halad! attól h esik vagy fúj, havazik vagy vihar van, nem kell a belsőben menni, sőt nem is lehet. aki fél h megcsúszik, stb. az mit keres a belsőben??? menjen ki a biztonságos külsőre és ott menjen 90-100-zal.
  Én is sokszor kénytelen vagyok jobbról előzni, ha be akarom tartatni a jobbra tartást. haladok a külsőben, előttem egy lassabb autó, kimeygek a belsőbe, előttem vannak vagy 10-en. miután előztem visszamegyek a külsőbe és mivel az előttem levő többi tíz a belsőben haldva előz (érdekes…) addig elmegyek melletük jobbról, tlejesen szabáélyopan 130-140-nel. és így haladok. mi értelme van percekig 110-120-szal abelsőben cammogni amikor jobbr atartás kötelező!!!
  emlékszem egyszer bécsből jöttünk haza decemberben, épp elkapott minkwet a havazás. vmiért az autósok többsége 80-90-nel a belsőben halad végig!!!! én meg mivel csak a külspben haaldok, elmentme mellettük. mit tudok tenni a sok hülye ellen???

 • Pppp

  Ennyi autónál kellene vagy 3-4 sáv, ez csak menne bár nem illik cikázni, de ettől jobb ha a keresőbe beírjuk a “Magyar nyelv szépsége” kifejezést, a Mucsi féle videó király ebben a kategóriában, de komolyan venni egyiket sem szabad.

 • DTF

  Pppp: m7 pest felé 3 sáv, de hol megy a sok hülye magyar sofőr? a középsőben meg a belsőben!de megtehetik, mert a rendőség szarik erre és nem bünteti. most kaptak észbe jó pár év után h elkezdjék kommunikálni a a jobbra tartási kötelezettséget… de nálunk uyge csak gyorshajtás létezik mint szabéálytalanság a többi nem érdekes…

 • Suzuki king 1.3

  aki a felvételt készítette ez egy buzi minek megy ki a szarjával a k9zútra ha fél maradjon otthon ha nem tud vezetni

 • hodor

  Teljesen drigxi véleményén vagyok! :D Bár azt nem tudom,ki lenne hajlandó egy ilyen félművelt,frusztrált barommal azt tenni!(?) :D

 • TRANSPORTER

  Hogy szakadt volna anyádba a fejed amikor megszülettél .Te nagyképű majom.Hogy a drótos tetves kurva anyádat káromkodsz abban a kibaszott buzi autódban.A csajod előtt akarsz menő lenni? Megbaszom a NŐdet a kibaszott kocsidnak a motorháztetején!!!Amíg te végignézheted vagy a pöcsöddel játszhatsz a porban!! TE senkiházi köcsög .

 • maybeviktor

  Belevernék kettőt a fejébe.
  Takarodjál a külső sávba hogyha nagypapa és/vagy kamiontempóban haladsz,más lehet,hogy haladni szeretne.
  A tetőcsomagtartót parodizálni meg szimplán suttyóság,egy idióta vagy.

 • jimmy49

  Ez jellemző. Végig a belső sávban megy, akadályozza a forgalmat, de neki jár a szája. A KRESZ-t nem csak megtanulni, hanem be is kell tartani.

 • menőmanó

  Ez egy szánalmas, primitív balfék, aki még hülyét is csinál magából.
  Az ilyeneket nem jobbról kéne előzni, hanem az útról ledózerólni.

 • reanimator

  te büdös primitív állat,én a halálfaszába toltalak volna bele te paraszt
  kölföldön az ilyen gyökereknek írják ki jobbra tarts ámbár szerintem fingod sincs hogy mit jelent,te fasz!!!!!egész Európában mindenki tud közlekedni de te megmutatod hogy közlekedik egy átlag alatti műveletlen igazi gyökér magyar.a hétvégén csak ilyen magyarból toltam le vagy húszat gondolom a rühes rokonaid utaztak Monacóba!

 • Pokol

  Na,az ilyen büdös barmok szintjére nem szabad lesüllyedni. Vezetni nem tud a barom,csak káromkodni és szidni a másik autóst.Jobb lett volna ha a belső sávban marad és befogja,szappannal kimosandó mocskos száját!

 • AMG666

  Ömlik az intelligencia a jóember szájából.
  Az apja csinált volna inkább kis széket helyette.
  Jobb lenne a világ!

 • montsenior 10

  A T. uriember ugyancsak megtanult “”kulturáltan”” beszélni. Most már értem miért van az uj KRESZ tábla az autópályán //jobbra tarts// na az ilyen //bocsánat a szóért// gyökerekért. Kamionok tgk-k autóbuszok be tudják tartani a rájuk vonatkozó rendelkezéseket ,akkor az szgk vezető miért kivétel //nem mindenki//.

 • v_gabe

  Teljesen szabályos volt a Scenic.

 • mtbe

  Cliónak mondja a Scenicet…Brávó! :D

 • mtbe
 • vaLacky

  Igazi népművészeti cserépedény a barátunk, remélem látja a hozzászólásokat a produkciójához, és egy kicsit magába szál. Bár kétlem…

 • Shaperd67

  “Cserépedény”? Mondjuk ki nyíltan, hogy egy igazi köcsög.
  Még a kurvája is vihog a háttérben.
  TRANSPORTER meglátása nagyon helyes, de szerintem tuti, hogy az anyjába szorult a feje a születésekor, azért ilyen agyilag gyökér.

 • Sediqwe

  A belsőből megy az ugatás… ki kérem magamnak, ez nem CLIO :DDDD

 • Carlo77

  Az ilyen jobbra tartani képtelen megmondó emberek a legrosszabbak.
  Motorral voltam nemrég a Balatonnál nem érintett meg a dugó.

 • DTF

  két dolog:

  érdekes h itt mindenki fikázza jogosan a barmot aki a belsőben megy. de a gyakorlatban kimész a pályára és mindenki a belsőben megy, ha meg mögé érsz valakinek, az nemhogy rálépne picit, még direkt lassít is…

  a másik h a rendőrség simán büntethetné a belső sávban haladó, videót feltöltő autóst, monjduk egy 100-asra,. na ebből tanulna, de magí nincs követlezménye, addig unygaúg y abelsőben fog menni az a pasraszt–

 • Kofe

  Lehet erre az agyhalottra ráfért volna egy drogteszt,vagy egy szondás vizsgálat…egyébként a youtube-os regisztrációján névvel szerepel, előbb utóbb megtalálják a gyereket személyesen,vagy hivatalosan is,akkor vajon mekkora pofája lesz a gyökérkének :D

 • Kofe

  Lehet rólad is készült videó,belső sávos hülyegyerek,csak az nem a youtube-on van hanem a rendőrségen! :D

 • tbiudrl

  “többször látszik az indexelésmentes sávváltás is”
  Nekem már romlik a látásom. Ti hány ilyet láttok? :)

 • ZoltanS

  Sziasztok!

  A felvételt én hoztam nyilvánosságra, bár azon nem én szerepelek. Egy, a vihar miatt lerövidült balatoni úton készült, és akkor a spontaneitás miatt viccesnek tűnt. Hibát követtem el, amiért nem privát videóként töltöttem föl, és mutattam meg a többieknek, ahogy akkor is, mikor ezt észrevéve nem hallgattam vissza, így számomra a gyalázatos offenzivitása nem esett le. Egészen más visszahallgatni így.

  A videó célja nem seriffkedés volt, a másik kreszbeli kioktatása, jóllehet valóban túlzásnak éreztük, hogy a vihar után felszakadozó kocsisor felgyorsulását nem várta meg az autós, de ehhez az egész, vágatlan videót kellett volna föltenni, amelyen látszik az előzmény is (valamint az, hogy a távolság jellemzően kisebb volt). A szerencsétlen kivágás miatt semmilyen értelmi lényege nincsen a videónak, hiszen sem nem vicces, sem nem hasznos, ráadásul mélyen sértő is.

  Ezért elnézést kérek az érintettektől, szerencsére tudtam beszélni az autó sofőrjével is, aki egyébként nagyon korrekt volt, nem is kért ilyen bocsánatkérést, de szerintem ezzel tartozom.

  Nem értek egyet azzal, hogy durvul a közbeszéd és a közlekedésben egymás torkának esünk. Egy társaságban ez az alpáriság egészen más kontextusban elférhet, de nem nyilvánosan. Ezért elnézést kérek azoktól, akikben jogos felindultságot keltett, csak privát videónak szántuk. A leginkább mégis az érintettel szemben röstelkedem, és ezúton közvetítem a videón szereplő férfi nevében is a bocsánatkérést, aki szintén nem mérte föl, hogy nem egy bádogdobozról, hanem egy autó valódi utasairól van szó.

  Az eset az egész csapat számára tanulságos volt. Köszönöm a hozzászólásokat is, biztosítok róla mindenkit, hogy a jobbra tartást az egész baráti kör fontosnak tartja, és a továbbiakban még inkább törekszik majd rá, beleértve magam is.

  Zoltán

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

F1: Rosberg ennyi milliárdról mondott le önként

Nico Rosberg nagyon sok pénzről mondott le önként és dalolva a visszavonulással.

F1: A Williams hibákat vár az újonctól

A Williamsnél fel vannak készülve rá, hogy a jövőre bemutatkozó 18 éves versenyzőjük, Lance Stroll bukdácsol majd a Forma-1-ben.

Szebb, jobb Daciák jönnek

Közepes erejű ráncfelvarráson esett át jó néhány Dacia-modell. A szokásos plasztikázáson kívül új motor és automatikus váltó is érkezett a frissítéssel.

Ennyivel lesz gyorsabb az F1 jövőre

Valtteri Bottas, a Williams pilótája szerint a 2017-es autókkal kettő-öt másodperccel javulhatnak a köridők az idei szezonhoz képest. Max Verstappen nagyobb fizikai megterhelést vár.

Csak a baj van a szigorúbb fogyasztási tesztekkel

Az emissziós tesztekkel szemben támasztott követelmények szigorításának lassított ütemezését kéri az Európai Bizottságtól az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA.

Elektromos LiAZ-t tesztelnek Moszkvában

Bár Oroszország hatalmas gázkészleten csücsül, egyre több elektromos autóbusz prototípusa nő ki a földből. A legújabbhoz a Siemens szállított eszközöket.

F1: A Merci hibázott, amikor rászólt Hamiltonra

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke egy interjúban azt mondta, hogy rossz döntést hozott az alakulat, amikor a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon gyorsításra kérte Lewis Hamiltont.

Kocsisor, ami Budapesttől a Balatonig ér

Ha egymás mögé állítanánk a 15 ezer autót, akkor a kocsisor Budapest határától majdnem a Balatonig érne – márpedig idén a Ford várhatóan ennyi járművet ad el Magyarországon.

F1: Alonso nem megy a Mercedeshez

Fernando Alonso felfedezője, menedzsere, “második apja”, Flavio Briatore azt állítja, hogy a spanyol biztosan nem megy a Mercedeshez 2017-re, tiszteletben tartják a mclarenes szerződést.

Leszavazhatják a Forma-1 megvásárlását?

A Forma-1 új tulajdonosaként emlegetett Liberty Media akár még ki is hátrálhat az üzletből, csak januárban szavaznak róla, hogy végigvigyék-e a felvásárlást.

F1: A McLarennek jövőre sem lesz főszponzora

A McLaren új főnöke, Zak Brown 2018-ra célozza az új névadó szponzor megszerzését. Nem lesz könnyű.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.