Pofátlan átverés terjed a benzinkutakon

Szerző: Kovács Miklós levél küldés 
Dátum: 2015.06.27. 10.10

Egyszerű trükkel vernek át tolvajok autósokat az Egyesült Államokban. A videó megmutatja, hogy csinálják.

Egyre többen esnek áldozatul a pofátlan csalóknak, akik megcserélik a töltőoszlopok pisztolyait. Nem nagy trükk, és a biztonsági kamerák korában nem is túl okos átverés, de úgy tűnik az Egyesült Államokban, az automata, bankkártyával működő kutaknál mégis működik.

Az elkövető csak leveszi a pisztolyt az ellenkező oldalon, berakja a saját üzemanyagtöltő nyílásába, és megcseréli a saját oldalán lévővel. Majd vár, hogy horogra akadjon az áldozat, akivel egyszerre kezdi meg a tankolást. A számok pörögnek, a gyanútlan autós figyelmét közben a tolvaj, vagy annak társai terelik el. A csere miatt az üzemanyag a csaló tankjába vándorol, a trükkre csak akkor jönnek rá, amikor beülve látják, hogy üres a tank. A tolvaj pedig már elhajtott.
Azt én sem értem, hogy szegény áldozat hogyan hagyja figyelmen kívül azt, hogy nem neki jut a benzin. Tankoltam már automata kúton, előre fizetve, de azért az szembetűnő, ha a pisztolyon nem folyik át semmi. 
Tényleg rossz a hazai benzin? Ebből a cikkből kiderül, kattints a képre.
Pofátlan átverés terjed a benzinkutakon 1

Kommentek

  • kawaninja

    én úgy tudom, hogy ha egyszer vissza lett téve a pisztoly, akkor utána már nem lehet tankolni belőle.itt pedig az történik. egyszer leveszi a pisztolyt a másik oldalról, majd a saját oldaláról a pisztolyt visszateszi annak a helyére. tehát a túloldali kút kifizetésre vár ergo, nem jön belőle üzemanyag. nem tudom, hogy milyen kutak vannak ott, de ezt itthon nem lehet megtenni, szerintem legalább is.

  • W. A. Lacky

    Azt kell mondjam; hümm, hümm. Ha engem ezzel a módszerrel át tudnának verni, meg is érdemelném.

  • artad

    ezt nálunk szerintem lehetetlen lenne megjátszani, mert nem úgy vannak kialakítva a töltők, mint amerikában, ahol felülről lógnak le a tömlők…amúg meg igaza van W. A. Lacky-nak, ha valaki ezzel át tud verni valaki, az mindkettő megérdemli…

Filmbe illő balesetet videózott egy kamionos

Halálos iramban magaslatokat verdes az alábbi baleset, csak kár, hogy ez nem egy filmben történt.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Jeepre hajaz a Hyundai városi SUV-ja

Sejtelmes részletfotóval előlegezte meg a nyáron érkező Kona városi crossovert a Hyundai.

A GM legjobb vicce: kabrió kisteher Corvette-motorral

A Totálisan Értelmetlen Autó, 300-as végsebességgel, platóval és nyitható keménytetővel. Nem tudom, mire, de nagyon jó!

Negyedmillió Toyotából folyik az olaj

Az Egyesült Államokban 228 ezer Toyota Tacoma pickupot hívnak vissza, mert szivárog  a differenciálművükből az olaj.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.