Szőke hölgy szállítja a nap parkolását – M3-as pihenő

A képet olvasónk küldte

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.06.04. 09.15

Helyszín M3-as kivezető parkolója. A szőke hölgy először keresztbe állt be a mozgássérült parkolóba, majd így sikerült módosítania.

Babám, nem az volt a fő gond, hogy keresztben parkoltál, hanem az, hogy nincs engedélyed oda állni. Oké, így is van hely bőven a parkolóban, de nem tűnt fel az a sok felfestés?
A képet olvasónak küldte: 
“Üdvözlet, egy fotót küldenek, szerintem megérdemli a nap bunkója címet. Helyszín az M3-as kivezető első pihenője Nyíregyháza irányába. A szőke hölgyike először keresztbe állt be a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóba, majd miután észrevette, hogy nézzük őt, így sikerült módosítania. Ezek után, mint aki jól végezte dolgát bement az egyik gyorsétterembe.”

Kommentek

 • Kempelen

  Gyerekek, ezt bármelyik cikk alatt megmagyarázzák nem szőkék, hanem magukról azt képzelők, hogy pokli nagy autósok. Sztenderd magyarázat az “így nem nyitják rá mások az ajtót a kocsimra” tahóság.

  Igenis említsük meg ezt a jelenséget is, mert így kerek a dolog.

 • KisBika

  A kereksekhez hozzatartozik az is, hogy a mozgaskorlatozottak ott is parkolhatnak, ahol masnak tilos. Akar az aruhaz bejarata mellett a jardan is, ha a szamukra fenntartott parkolo meg igy is tul messze van.

 • Pokol

  Ilyenkor az olaszok módszerét kell alkalmazni.Le kel ereszteni az első két kereket.Habár az olaszok ki veszik a két első keret és fel rakják a kocsi tetejére.A féktárcsán pihen az autó.”mozgássérült lett”

 • Vupi

  Minimum az olaszok eljárása lenne követendő, de lehetne ezt radikálisabban is! Egy markoló kanalas munkagéppel fel kellene tenni egy teherautóra azt a fostalicskát, egy bontóban kockára összelapíttatni és vissza szolgáltatni a libának!

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.