Iszonyat nagyot csattant a gyorshajtó motoros pár

Szerző: Kovács Miklós levél küldés 
Dátum: 2015.05.12. 13.15

Egy szabályosan forduló kisbusz sarkát találták el. A látvány velőtrázó, de egyértelmű, hogy ki hibázott.

Az eset Ukrajnában történt. Egy szabályosan forduló kisbusz sarkát találták el. A látvány velőtrázó, de egyértelmű, hogy ki hibázott. 
Már a videó elején hallatszik, hogy nem ötvennel csorognak, és ahogy beérnek a képbe, valami megdobja a gépet (fekvőrendőr?). Ha ez nincs, talán sikerül elkerülniük az ütközést, így viszont esélyük sem volt. Pont az utas lány fejét kapta el a busz lökhárítója, akit pánikba esett társai azonnal felrángattak a földről. Állapotáról nincs információnk.

Kommentek

 • ricsifcb

  Nem tudom mióta szabályos az,aki elmegy majd egy sávot jobbra,aztán onnan akar balra fordulni….persze nem menti föl a cicababával a seggében gyorsan tepesztö barom motorost,de azért a furgonos is egy picit benne volt a buliba.A lány szegény megkapta a maga csomagját.

 • menőmanó

  Egyértelműen hülye volt a furgonos. Ilyen esetben balra lehúzódva indexelve kell bekanyarodni.
  Ha így tesz talán jobb a helyzet, de a motoros felelőtlen, esztelen magatartására nincs mentség, főleg hogy néz de nem lát.
  Egyébként sok ilyen a furgonoshoz hasonló kretén személyautóst láttam már, aki a jobb kanyar előtt behúz balra és aztán fordul jobbra, mintha egy pótkocsis teherautó lenne. Tehetségtelen birkák!

 • Guevara

  Szegény csajszi… ezt nem valószínű hogy túléli/te. Bukó ide vagy oda, egy ekkora gyursulást nem visel el sérülés nélkül az agy. Vagy ami még rosszabb tolószékre lesz kárhoztatva ha mégis életbe marad/dt. Nagyon sajnálom hogy így alakult.

 • PROVOCATOR

  Azért egy autós újságírónak illene ismerni a KRESZ-t, mert akkor nem írna ilyet, hogy a mikrobusz szabályosan kanyarodott.

 • Nyesamu

  SZABÁLYOSAN FORDULÓ KISBUSZ!!!!!!!

  Ilyen forduljon elétek is!

 • Lovy11

  Nyilván nem volt szabályos a bekanyarodás, mert nem a saját sávjából kanyarodik, hanem a mellette lévőbe is átmegy. Viszont a bekanyarodásra kellett volna számítani a motorosnak, hiszen indexelt és a burkolati jel is engedi. +gyorsan ment a motoros nagyon, ez egyértelmű.
  Mindkettő hibás volt

 • lemmy

  Na abból a hangból és a videóból egyáltalán nem lehet kivenni hogy gyorsan ment a motoros, mivel egy négy sávos fő útról van szó amin nagy valószínűséggel motorkerékpárnak és autónak 70 km/h engedélyezett. És hetvennel már lehet ekkorát de még nagyobbat is esni. A furgon pedig teljesen szabálytalanul fordult! A cikk írója az meg egy kripli, mielőtt leírna valamit, nézze meg figyelmesen, amit lát, és ne márt ha előveszi a kresz könyvet.

 • G-Shock

  Két dologra szeretném felhívni a jelenlévők figyelmét.

  Az egyik, hogy a KRESZ magyar szabályozás, nem igazán hatályos külföldön, márpedig ez ugye Ukrajna.

  A másik pedig az, hogy a KRESZ-nek van egy a bekanyarodást szabályozó 31. szakasza, aminek a (4) bekezdése ezt írja: Ha a jármű méretei vagy egyéb ok miatt az (1)-(2) bekezdés rendelkezéseit megtartani nem lehet, a bekanyarodást fokozott óvatossággal – szükség esetén erre alkalmas irányító személy igénybevételével – és úgy kell végrehajtani, hogy a bekanyarodó jármű a többi járművet ne veszélyeztesse.

  Technikailag tehát lehet magyar KRESZ szerint szabályos a bekanyarodás (mert jelezve volt és az egyéb ok fennállhat), másrészt a 27. szakasz (1) bekezdése szerint: Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött – ennek hirtelen fékezése esetében is – meg lehessen állni.

  Szóval mindenképp a motoros a hunyó – a magyar jog alapján. Az meg hogy ott mi van más kérdés, nyilvánvalóan a foglalkozás elérte a célját, született egy újabb klikkgenerátor cikk, főleg, mivel már a címben is megítélésének ad hangot az író, amivel borítékolható a szokásos motoros-autós anyázás. Gáz az egész.

 • nilsholgersson

  “A látvány velőtrázó”
  Ugye nem érted magát a kifejezést sem, hogy velőt rázó egy sikoltás lehet, az is képletesen, a kiadott hang frekvenciája miatt? A megállapítás már végképp melléked, de ordas nagy baromság.

Egy kiscica miatt zárták le az ország legfontosabb útját

Elárvult kölyökmacska nyávogott egy nyolcsávos szupersztráda elválasztó sávján Abu-Dzabiban. A tűzoltóság nem teketóriázott, irdatlan torlódás árán megmentették az állatot.

Na így töltenek elektromos autót a kazincbarcikai lakótelepen

Örök kérdés a villanyautókkal kapcsolatban, hogy mi lesz a lakótelepen élőkkel, akik otthon szeretnének tölteni, és nincs a közelben töltőoszlop? Ma az egyetlen megoldás, amire gondolhatnak, az egy jó hosszú, ablakon kilógatott vezeték.

Ez a videó a bizonyíték, hogy Pesten sokan birkamód közlekednek

Krisztián nem bírta cérnával, de nem csodálkozunk, hiszen pár perc alatt több olyan helyzettel is találkozott Budapesten, ami balesettel is végződhetett volna, ha nem figyel.

Szexi tánc okozott tragédiát

Meggondolatlan kamaszlány szexinek tartott táncba kezdett a közlekedő autók mellett, meg is lett az eredménye.

Közösen állnak ki a Visegrádi Négyek a protekcionizmussal szemben

Közös álláspontot fogadtak el a Unió piacán kialakult versenykorlátozó intézkedésekkel szemben a Visegrádi Négyek fuvarozó vállalkozásait tömörítő érdekképviseletek. 

F1: A McLarennek és a Williamsnek drukkol Hamilton

A háromszoros világbajnok Mercedes-pilóta, Lewis Hamilton reméli, hogy a két patinás brit csapat lehet még ellenfél számára a világbajnoki küzdelemben.

Kemény balesetet mesél el egy magyar kamionos, videóra vette az egészet

A magyar sofőr előtt kalapot emelünk, azonnal megállt és kiszállt segíteni. Az egészet rögzítette a fedélzeti kamera.

8000 kilométer kevesebb mint 4 nap alatt

A Goodyear az új abroncsa bevezetését azzal ünnepeli, hogy próbára teszi a gumikat Rainer Zietlow világrekord kísérlete során. A pilóta és csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a 8000 kilométeres, Dakartól Moszkváig tartó távot kevesebb mint 4 nap alatt teszi meg.

Jeep Yuntu: rejtélyes jövőkép

A közeljövő kínai Jeep modelleinek formai és technológiai koncepcióját vázolja az a hétszemélyes tanulmányautó, amelyről szinte semmit nem árultak el.

Csillag született

A DB9 fénye alaposan megkopott. Az Aston Martin 2004 óta próbálta feléleszteni különböző átdolgozásokkal a modell egykori csillogását – sikertelenül. De most változik a helyzet! A vadonatúj DB11 megérkezett és úgy ragyog, mint még soha. Nem fogja vissza magát, motorja V12-es és biturbó.

Titkos magánéletéről beszélt Vettel

Privát életét is érintő interjút adott a Forma-1 négyszeres világbajnoka. Szóba került az otthona, félelme, bosszúsága, vágyai.

F1: Nem Brawn rúgatta ki Ecclestone-t

A Forma-1 sportszakmai irányítója, Ross Brawn cáfolta, hogy ő kérte volna Bernie Ecclestone eltávolítását ugyanakkor nem tagadja, hogy elég nehéz lett volna a közös munka.

Hazatért végre az utolsó Ikarus

Tizenöt évig szolgált külföldön a magyar ritkaság, de most már végleg itthon marad.

Üzemanyagcellás kamiont tesztel a Toyota

A Los Angeles-i kikötő és környéke extrém teherforgalmát kívánja környezetbarátabb mederbe terelni a Toyota.

Dühös tulajdonosok perelik a Teslát

Csoportos keresetet adtak be a Tesla ellen a cég kaliforniai ügyfelei. Állításuk szerint életveszélyes kísérletbe kényszerítette  őket a cég az Autpilot szoftver idő előtti aktiválásával.

Nem tetszik a KRESZ-tábla? Beperelheted a kihelyezőjét

Jövőre jogi lehetőség nyílik az autósok, gyalogosok, vagy bárki számára, hogy levetethessék a nekik valamilyen okból nem tetsző KRESZ-táblákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.