Iszonyat nagyot csattant a gyorshajtó motoros pár

Szerző: Kovács Miklós levél küldés 
Dátum: 2015.05.12. 13.15

Egy szabályosan forduló kisbusz sarkát találták el. A látvány velőtrázó, de egyértelmű, hogy ki hibázott.

Az eset Ukrajnában történt. Egy szabályosan forduló kisbusz sarkát találták el. A látvány velőtrázó, de egyértelmű, hogy ki hibázott. 
Már a videó elején hallatszik, hogy nem ötvennel csorognak, és ahogy beérnek a képbe, valami megdobja a gépet (fekvőrendőr?). Ha ez nincs, talán sikerül elkerülniük az ütközést, így viszont esélyük sem volt. Pont az utas lány fejét kapta el a busz lökhárítója, akit pánikba esett társai azonnal felrángattak a földről. Állapotáról nincs információnk.

Kommentek

 • ricsifcb

  Nem tudom mióta szabályos az,aki elmegy majd egy sávot jobbra,aztán onnan akar balra fordulni….persze nem menti föl a cicababával a seggében gyorsan tepesztö barom motorost,de azért a furgonos is egy picit benne volt a buliba.A lány szegény megkapta a maga csomagját.

 • menőmanó

  Egyértelműen hülye volt a furgonos. Ilyen esetben balra lehúzódva indexelve kell bekanyarodni.
  Ha így tesz talán jobb a helyzet, de a motoros felelőtlen, esztelen magatartására nincs mentség, főleg hogy néz de nem lát.
  Egyébként sok ilyen a furgonoshoz hasonló kretén személyautóst láttam már, aki a jobb kanyar előtt behúz balra és aztán fordul jobbra, mintha egy pótkocsis teherautó lenne. Tehetségtelen birkák!

 • Guevara

  Szegény csajszi… ezt nem valószínű hogy túléli/te. Bukó ide vagy oda, egy ekkora gyursulást nem visel el sérülés nélkül az agy. Vagy ami még rosszabb tolószékre lesz kárhoztatva ha mégis életbe marad/dt. Nagyon sajnálom hogy így alakult.

 • PROVOCATOR

  Azért egy autós újságírónak illene ismerni a KRESZ-t, mert akkor nem írna ilyet, hogy a mikrobusz szabályosan kanyarodott.

 • Nyesamu

  SZABÁLYOSAN FORDULÓ KISBUSZ!!!!!!!

  Ilyen forduljon elétek is!

 • Lovy11

  Nyilván nem volt szabályos a bekanyarodás, mert nem a saját sávjából kanyarodik, hanem a mellette lévőbe is átmegy. Viszont a bekanyarodásra kellett volna számítani a motorosnak, hiszen indexelt és a burkolati jel is engedi. +gyorsan ment a motoros nagyon, ez egyértelmű.
  Mindkettő hibás volt

 • lemmy

  Na abból a hangból és a videóból egyáltalán nem lehet kivenni hogy gyorsan ment a motoros, mivel egy négy sávos fő útról van szó amin nagy valószínűséggel motorkerékpárnak és autónak 70 km/h engedélyezett. És hetvennel már lehet ekkorát de még nagyobbat is esni. A furgon pedig teljesen szabálytalanul fordult! A cikk írója az meg egy kripli, mielőtt leírna valamit, nézze meg figyelmesen, amit lát, és ne márt ha előveszi a kresz könyvet.

 • G-Shock

  Két dologra szeretném felhívni a jelenlévők figyelmét.

  Az egyik, hogy a KRESZ magyar szabályozás, nem igazán hatályos külföldön, márpedig ez ugye Ukrajna.

  A másik pedig az, hogy a KRESZ-nek van egy a bekanyarodást szabályozó 31. szakasza, aminek a (4) bekezdése ezt írja: Ha a jármű méretei vagy egyéb ok miatt az (1)-(2) bekezdés rendelkezéseit megtartani nem lehet, a bekanyarodást fokozott óvatossággal – szükség esetén erre alkalmas irányító személy igénybevételével – és úgy kell végrehajtani, hogy a bekanyarodó jármű a többi járművet ne veszélyeztesse.

  Technikailag tehát lehet magyar KRESZ szerint szabályos a bekanyarodás (mert jelezve volt és az egyéb ok fennállhat), másrészt a 27. szakasz (1) bekezdése szerint: Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött – ennek hirtelen fékezése esetében is – meg lehessen állni.

  Szóval mindenképp a motoros a hunyó – a magyar jog alapján. Az meg hogy ott mi van más kérdés, nyilvánvalóan a foglalkozás elérte a célját, született egy újabb klikkgenerátor cikk, főleg, mivel már a címben is megítélésének ad hangot az író, amivel borítékolható a szokásos motoros-autós anyázás. Gáz az egész.

 • nilsholgersson

  “A látvány velőtrázó”
  Ugye nem érted magát a kifejezést sem, hogy velőt rázó egy sikoltás lehet, az is képletesen, a kiadott hang frekvenciája miatt? A megállapítás már végképp melléked, de ordas nagy baromság.

Chevy Camaro ZL1 1LE: csak véletlenül kap rendszámot

Egyedi komponensekkel és hangolással tette versenypálya-kompatibilissé a Camaro eleve legsportosabb kivitelét a Chevrolet.

Minden második autós kártérítést kap

500 millió forintból javítják ezekben a hetekben a kátyúkat országszerte, de a Magyar Közút szerint az általuk használt anyag csak ideig-óráig jó, a tartóssága változó. Akinek megsérült az autója, jelentkezzen, jár a pénz.

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.