Saját sorstársait szívatta meg a Tesco-parkolóban

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.05.05. 12.09

Mozgássérült igazolvánnyal foglalt el két helyet is az autós a Pesti úti Tescónál. Nem feltételezzük, hogy hamis az engedély, de talán így még rosszabb…

László levele és a hozzá csatolt két fotó remekül tükrözi a magyar közlekedési morált, még akkor is, ha a kártya valóban jogosan virít az ablakban.
Saját sorstársait szívatta meg a Tesco-parkolóban 1
“Gyakran küldenek be hasonló fotókat, eseteket, de ez mégis kissé abszurdabb, mivel a platós autó egyszerre két helyet foglal el…bunkóság, tahóság, taplóság, lehet így minősíteni, ráadásul mozgássérült helyeket foglal. A meglepetés ezután jön, előremegyek kíváncsiságból és mit látok: engedély az ablakban! Felvetődik bennem vajon igazi? Ha igen, akkor a saját sorstársait szívatja a fenti módon. De miután teherautó, talán nem ártana egy rendőrségi vizsgálat, mert előfordulnak hamisítványok is, mint tudjuk.” – Üdvözlettel, László
Saját sorstársait szívatta meg a Tesco-parkolóban 2

Kommentek

 • Vérmacy

  Ha jobb egyen utazott/zik a mozgássérült személy, akkor szabályosan, a “jobb” helyre beparkolva vajon ki tud-e szállni???
  Esetleg nem magyar szabvány szerinti a mozgássérült parkolóhely vagy elavult a szabvány? – Ezt is hozzátehetnék a cikkhez…
  A parkolók dbszáma biztosan megvan előírás szerint, csak a használhatóságuk kétséges!

 • magam

  Az ilyen bukónak a képéről nem kéne kitakarni a rendszámot igy idővel leszoknának
  a tahoságról.

 • DTF

  ha mozgássérül személyt szállít, akkor sem kén eíg ypakrolnia, mivel ha tolrav áll volna be, akkor simán elfér volna. vizsont látszik h szűk ez a parkolóhely a mozágssérületk számára.
  a másik h sjanos engedik ezeket, sosem büntetik őket. itt as környékünkkön fenn álnnak a járdán, a gyalogolsákelő előtt a mozgássérült igazolványoksok, és a közteres leszarja. pdig attól h mozgássrült, még gonfdokodhtana h pl. gyalogoátkelőhöz nem állunk fel a járdára. bvezzeg aki fél kerékkel a fűre (vagyis sárra) ráál, meár büntetik is… logika nlla

 • bilcsaba

  A képről úgy tűnik, elég érdekesen parkol! De: én is rendelkezem parkolási engedéllyel, amíg tudtam dolgozni, Ford Tranzittal jártam, természetesen én is beálltam az ilyen helyre a céges autóval is! Nem mindenki tudja felfogni, hogy valaki dolgozik, céges autóval jár, attól még lehet rászorult! /Nekem a jobb lábamról az összes ujjamat eltávolították!/

 • kori09

  Már bocsánat,de mi ebben a tahóság??? Tahó maximum az lehet,aki ezt a 2 férőhelyes parkolót kiméretezte.Itt maximum 2 bicikli férne el egymás mellet akadálytalanul.

 • ldaracing

  A jó oldalát kellene nézni. Inkább jót tettek a sorstársakkal a két hely elfoglalásával. Látszik, hogy melósautó. A melósok meg a sok jóindulatukkal és figyelmességükkel odavágják az ajtót hagy alakuljon a lemez a másikon. Ezt megspórolta magának az aki nem tudott odaállni mellé.

Egy kiscica miatt zárták le az ország legfontosabb útját

Elárvult kölyökmacska nyávogott egy nyolcsávos szupersztráda elválasztó sávján Abu-Dzabiban. A tűzoltóság nem teketóriázott, irdatlan torlódás árán megmentették az állatot.

Na így töltenek elektromos autót a kazincbarcikai lakótelepen

Örök kérdés a villanyautókkal kapcsolatban, hogy mi lesz a lakótelepen élőkkel, akik otthon szeretnének tölteni, és nincs a közelben töltőoszlop? Ma az egyetlen megoldás, amire gondolhatnak, az egy jó hosszú, ablakon kilógatott vezeték.

Ez a videó a bizonyíték, hogy Pesten sokan birkamód közlekednek

Krisztián nem bírta cérnával, de nem csodálkozunk, hiszen pár perc alatt több olyan helyzettel is találkozott Budapesten, ami balesettel is végződhetett volna, ha nem figyel.

Szexi tánc okozott tragédiát

Meggondolatlan kamaszlány szexinek tartott táncba kezdett a közlekedő autók mellett, meg is lett az eredménye.

Közösen állnak ki a Visegrádi Négyek a protekcionizmussal szemben

Közös álláspontot fogadtak el a Unió piacán kialakult versenykorlátozó intézkedésekkel szemben a Visegrádi Négyek fuvarozó vállalkozásait tömörítő érdekképviseletek. 

F1: A McLarennek és a Williamsnek drukkol Hamilton

A háromszoros világbajnok Mercedes-pilóta, Lewis Hamilton reméli, hogy a két patinás brit csapat lehet még ellenfél számára a világbajnoki küzdelemben.

Kemény balesetet mesél el egy magyar kamionos, videóra vette az egészet

A magyar sofőr előtt kalapot emelünk, azonnal megállt és kiszállt segíteni. Az egészet rögzítette a fedélzeti kamera.

8000 kilométer kevesebb mint 4 nap alatt

A Goodyear az új abroncsa bevezetését azzal ünnepeli, hogy próbára teszi a gumikat Rainer Zietlow világrekord kísérlete során. A pilóta és csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a 8000 kilométeres, Dakartól Moszkváig tartó távot kevesebb mint 4 nap alatt teszi meg.

Jeep Yuntu: rejtélyes jövőkép

A közeljövő kínai Jeep modelleinek formai és technológiai koncepcióját vázolja az a hétszemélyes tanulmányautó, amelyről szinte semmit nem árultak el.

Csillag született

A DB9 fénye alaposan megkopott. Az Aston Martin 2004 óta próbálta feléleszteni különböző átdolgozásokkal a modell egykori csillogását – sikertelenül. De most változik a helyzet! A vadonatúj DB11 megérkezett és úgy ragyog, mint még soha. Nem fogja vissza magát, motorja V12-es és biturbó.

Titkos magánéletéről beszélt Vettel

Privát életét is érintő interjút adott a Forma-1 négyszeres világbajnoka. Szóba került az otthona, félelme, bosszúsága, vágyai.

F1: Nem Brawn rúgatta ki Ecclestone-t

A Forma-1 sportszakmai irányítója, Ross Brawn cáfolta, hogy ő kérte volna Bernie Ecclestone eltávolítását ugyanakkor nem tagadja, hogy elég nehéz lett volna a közös munka.

Hazatért végre az utolsó Ikarus

Tizenöt évig szolgált külföldön a magyar ritkaság, de most már végleg itthon marad.

Üzemanyagcellás kamiont tesztel a Toyota

A Los Angeles-i kikötő és környéke extrém teherforgalmát kívánja környezetbarátabb mederbe terelni a Toyota.

Dühös tulajdonosok perelik a Teslát

Csoportos keresetet adtak be a Tesla ellen a cég kaliforniai ügyfelei. Állításuk szerint életveszélyes kísérletbe kényszerítette  őket a cég az Autpilot szoftver idő előtti aktiválásával.

Nem tetszik a KRESZ-tábla? Beperelheted a kihelyezőjét

Jövőre jogi lehetőség nyílik az autósok, gyalogosok, vagy bárki számára, hogy levetethessék a nekik valamilyen okból nem tetsző KRESZ-táblákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.