A lassú autós is halálos veszélyt jelent

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.05.01. 12.30

Ez a videó jól bizonyítja, hogy nem feltétlenül a sebességkorlátozásokkal, illetve annak betartásával van a gond. A legnagyobb gond a fejekben van.

Ez a videó jól bizonyítja, hogy nem feltétlenül a sebességkorlátozásokkal, illetve annak betartásával van a gond. A legnagyobb gond a fejekben van. Főszereplőnk hirtelen gondolt egyet, valószínűleg elnézte a felhajtót, és meg akart fordulni. Egyből, a háromsávoson, körültekintés nélkül, hátha nem jön senki. De jött, méghozzá nagy sebességgel. 

Kommentek

 • hova

  Ez a baleset nem azért történt, mert jóval lassabban bandukolt az autópályán az okozó pl. 70-80 km- sebességgel, hanem azért, mert meg szeretett volna fordulni. A cím és a téma nincs összhangban.

 • Guevara

  “Ez a videó jól bizonyítja, hogy nem feltétlenül a sebességkorlátozásokkal, illetve annak betartásával van a gond.”

  Hát igen, ez a “cikk” tökéletesen bizonyítja hogy a “legnagyobb gond a fejekben van”.. Ugye kedves noname szerző?

 • menőmanó

  Nem értem mi a probléma a cím választással.
  Ha gyors lett volna a delikvens, akkor átér a közeledő autó előtt és nincs baleset. :)
  Egyébként szerintem sem a száguldozással van a gond, hiszen akkor egy normális sofőr minden idegszálával az útra és a környezetére figyel. Én legalábbis így szoktam. :)

 • robi.87

  Nem hiszem, hogy a vezess.hu ennyire kezd azonosulni a hír24 alpári stílusával. Ennyire azért nem kellene ellenkampányolni a sok népnyúzó traffipaxozást. Mindenki tudja, miért ölt bele ennyi pénzt a kormányunk, de csak azoknál érnek el “sikert” akik engedetlenek, szabályokat hágnak. Azok pedig fizessenek! – Ennyi!
  Véleményem pedig teljesen megegyezik “hova” kommentjével, miszerint “Ez a baleset nem azért történt, mert jóval lassabban bandukolt az autópályán az okozó pl. 70-80 km- sebességgel, hanem azért, mert meg szeretett volna fordulni. A cím és a téma nincs összhangban.”

 • laci1982

  a 37-es IQ-val rendelkező, magukat forma1-es pilótának képzelő, 200zal száguldozó béjjemvés elmeroggyantak szerint a gyorshajtással nincsen semmi baj. Ezt meg is értjük, mert szellemileg korlátoltak. De hogy itt a címmel is azt sugallja a cikk írója, holott itt a sebesség megválasztásának köze nem volt az egész videóhoz…….. Igenis a gyorshajtók ugyanolyan veszélyesek, mint ez a félkegyelmű megfordulni akaró bénabéla itt a videóban……

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósokat pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.