Puszta kézzel verte szét hűtlen férje kocsiját

A csalfa férfi is kapott egy maflást

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2015.04.29. 05.22

Amihez a tűzoltók is speciális szerszámokat használnak, azt megoldotta két kezével, meg egy kővel a megcsalt feleség: nem örülnénk, ha ránk haragudna.

Rengeteg hasonló felvételt láthattunk már: vasrudakkal, csákánnyal, esetleg cipősarokkal tesznek kárt férjük szeretett autójában a megcsalt asszonyok. 
Ez esetben azonban a mély düh egészen felkavaró megnyilvánulásáról van szó: egy kínai asszony két kezével bontotta ki az autó ablakait a helyéről. Többször felpuhítja ugyan az üveget egy kővel, bár ahogy elnézzük, ezt akár a puszta öklével is képes lett volna véghezvinni.
Jól látható, hogy csurom vér a két tenyere, ő azonban tudomást sem vesz a nyilvánvaló fájdalmakról, fényesen demonstrálva az adrenalin élettani hatását. 
A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a dühkitörést az utastérben üldögélve szemléli végig a férj, bár amekkora pofont a végén kap, lehet, hogy mi is inkább meghúztuk volna magunkat; esetleg hátrakúszunk a csomagtartóba, és magunkra zárjuk azt.

15 éves tanítványait rontotta meg a zenetanár – istenítették a lányok.

Bizony, a nő egy két lábon járó mentőeszköz, bár azt nem demonstrálta, hogy a biztonsági öv vágásában, illetve az ásványvíz nyitásában mennyire remekel…
Ha pedig tényleg baj van, és minden másodperc számít, alighanem kiegyeznénk ezzel a szintidővel:
Vannak, akik a szélvédőt bontják le, mások az ajtókárpitot, és olykor ilyen kincseket találnak mögötte… A történetért kattints a képre!

Puszta kézzel verte szét hűtlen férje kocsiját 1

Kommentek

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.