A BKK követte el a nap bunkó parkolását

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.04.22. 09.40

Olvasónk küldte a fotót: zebrán parkolt a BKK-s teherautó, a járműben senki nem ült.

Olvasónk küldte a fotót: zebrán parkolt a BKK-s teherautó, ahogy azt kell, a járműben senki nem ült. Nem vitatjuk, hogy esetleges sürgős hibaelhárításról van szó, de ha néhány méterrel előrébb vagy hátrébb áll meg – szabadon hagyva a gyalogosátkelőt -, akkor valószínűleg ez a fotó nem készül el.

FRISSÍTÉS: a BKK sajtómunkatársai reagáltak a cikkre, válaszuk alább olvasható. 

Tisztelt Szerkesztőség!

A Vezess.hu oldalon megjelent A BKK követte el a nap bunkó parkolását című cikkel kapcsolatban a BKK Közút Zrt. az alábbi tájékoztatást adja.

A fotón látható gépjárművet az elmúlt napokban javították, így korábbi esetről lehet szó, a BKK Közút nyilvántartása szerint mindez 2015. április 9-én történhetett.

Akkor a VII. kerületi Károly körút 13-15-tel szemben, a Deák tér villamos zónájában lévő gyalogátkelőhely tábláját kidöntötték, amit a nagy forgalom és a balesetveszély miatt sürgősen helyre kellett állítani. Mivel a vágányzóna mellett semmiképpen nem lehetett megállni, sárga villogó használata mellett ez volt a munkaterülethez legközelebbi szabad hely. A helyreállítás maximum 5-6 percet vett igénybe, ezt a munkalap is bizonyítja.

Üdvözlettel:
BKK Közút Sajtó

Helyszín: Budapest, Madách tér

Kommentek

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.