Mit érdemelnek ezek a kiváló emberek?

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2015.03.07. 12.45

Vagy: mi járhat a fejükben, amikor ezt művelik? Komolyan gondoljuk a kérdéseket! A cikk alatt lehet véleményt mondani.

Most fedeztük fel a delmagyar.hu olvasójának remek felvételét. A lap szerint a szegedi Árkád garázsában készült. Itt a feladat: tessék normális hangnemben, sértő és bántó kifejezések nélkül válaszolni a fenti két kérdésre. (A nem ilyen kommenteket töröljük.)

Vajon mire költ tízmilliókat a rendőrség? Meg fog lepődni!

Mennyit kell fizetni, ha elkap a szupertraffipax?

Nézni is fáj, hogy kínozzák a Forma-1 női versenyzőjét!

Kommentek

 • Malacka

  Miért ne! Ez jár a fejükbe.
  Majd ha valami negatívot élményt is csatolnak a keresztbe parkoláshoz akkor talán eszükbe jut, hogy a vonalakat nemhiába festették fel. Büntetést nekik! Fizikai, lelki, anyagi, stb. Meg kell nevelni őket!

 • robi.87

  Balassagyarmat, 2002 ősz, PLUSZ parkoló. Álló autóba beletolatnak, vita… a kiérkező rendőrök mindkét jármű vezetőjét helyszíni bírsággal büntették. Indok az egyik esetében érthető, balf@sz volt. Viszont a másikat azért, mert nem a felfestett útburkolati jeleknek megfelelően állt meg autójával. Mint ezek, akik mindenki mást nagy ívben letojnak.

 • Shaperd67

  A felfestéssel párhuzamosan szép, vastag sárga csíkot festeni mindkét autóra. Olyan festékkel, amit nem lehet eltávolítani!
  Örültek volna a tulajok?

 • Karola2013

  Még, hogy mi jár a fejükbe? Ami biztosan nem, az az ész.
  Bunkó Marha Wadbarmok.

 • sforisek

  Ha vezetesi vizsgan igy parkol, akkor megbukik.
  Ha pedig mar van jogositvanyal es ezt teszi, akkor a jogsijat be kell vonni fel evre es csak uj vizsga letetele utan adni vissza.
  Meg bunkobb aki a parkoloban leblokkol, bezar egy masik jarmuvet

 • Guevara

  Sajnos nem sokat lehet tenni (ellenük), mert ez magánterület, ugyan nincs elzárva közforgalom elől, tehát a kresz érvényes itt is de maximum a rendőrök büntethetnének ha nem lenne fontosabb dolguk. A pláza rendészete meg nem fogja “móresre tanítani” az ott (valószínűleg) pénzt elköltő látogatóit, sőt a rendőrséget is lebeszél(het)ik arról hogy maximális rendet csináljanak. Összefestékezni, vagy megrongálni nem érdemes ezeket mert az a pisztoly fordítva fog elsülni, mikor feljelent a tulaj rongálásért és lesz is bizonyítéka ha megszerzi a biztonsági kamerák felvételeit.
  Na, szóval sajnos ez van…
  Én ilyenkor azt tenném, ha lenne valami olyan autóm ami kissé viseltes már de amúgy nagy darab, mondjuk egy melós pickup, hogy azzal úgy állnék meg mellettük hogy ne tudjanak beszállni és/vagy kiállni az autóval, bent meg ráérősen elnézelődnék.

 • Kempelen

  Pl. nem takarnám ki a rendszámukat. Tudja meg minden ismerősük…

 • pqowieurzt

  azon is el kéne gondolkodni, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályozást a parkoló helyek minimális méretéről még kb a kispolszkik világában hozták…
  2 asztra beállna egymás mellé normálisan a vonalak közé, az ajtót már nem lehet kinyitni…

 • istu

  (Csak kicsit vagyok meglepődve.) Azt tapasztalom, hogy egyre többen így gondolkodnak/viselkednek. :)

 • atikaa

  Multiplám van,be se fér 2 vonal közé,vagy ha esetleg mégis a csomagtartóból kell kiszálni.Mit csináljak? Menjek gyalog vásárolni?

 • donjoe

  Csak hogy mindenki képben legyen! Valószínű, hogy azért állnak be így mert ebben az országban senki sem figyel másnak a tulajdonára!!! A sok gusztustalan ember simán bepréseli magát olyan helyre ahol a két autó között nem marad hely!!! Mit csinál a paraszt?!?! Rávágja a másik kocsira az ajtót!!!!!! És sajnos ezek a parasztok ellen csak így lehet védekezni! Nem ezeket kéne büntetni, hanem aki kárt okoz a másiknak!!!!

 • Vorserie

  Nem egészen!

  :D

  Csak,hogy minden hőzöngő képben legyen,ezek valszeg egy fotó erejéig parkoltak le így egy parkolóház felső emeletén éjjel 3kor amikor van még kb 250 szabad parkolóhely ugyanott.
  Fiatalok,megálltak,hogy lefényképezzék magukat a faszbúkra vagy isten tudja mire ,hogy milyen bazi menő a Jani meg a Feri,hogy ilyen faszán megállnak egymás mellet.
  Elszívtak egy dekket oszt hajtottak tovább.
  Ti meg itt hőzöngtök az intelligens szakújságírókkal az élen akik ha már gépészetből és technikából nincsenek toppon amjd keresnek valamit amire úgyis haraptok!
  :D

  Hát jó étvágyat!

 • CoIie

  Már eddig is kiderült, hogy értelmetlen csíkokat festeni, úgy kényelmes parkolni, ahogyan a legcélszerűbb és vica versa!

 • subi2

  Az intelligencia teljes hiánya, azt pénzért nem lehet megvenni

 • vezess-admin

  Kedves Vorserie!

  Próbáld meg figyelmesen elolvasni még egyszer a szöveget.

  Üdv,
  Vezess.hu

 • Steppenwolf

  donjoe – 2015.03.07 // 21:02

  Azt már én is többször tapasztaltam, hogy a tök üres parkolóban a birka 30 centire áll mellém, hogy választhatok, vagy végigtörlöm a ruhámmal az autóm oldalát, vagy rányitom az övére az ajtómat, ahogy tette nagy valószínűséggel ő is az enyémmel. Mivel nekem volt gyerekszobám, ezért sajnos az utóbbi nálam nem játszik.

 • dugo56

  Az a baj, hogy a bevásárlóközpontok parkolói magánterület. Kellene egy lopósautó begyűjteni az ilyen deviáns emberkéknek az autóit. Néhány tízezer forintért megtanulná, hogyan kell, illik parkolni. Addig marad a kulcs horizontális alkalmazása!

 • CoIie

  No, éppen az ilyen emberek miatt állnak úgy ahogy… Gratulálok!

 • Kempelen

  Azért kell így állni, mert valaki rábassza az ajtót a kocsira? Tehát akkor ez így rendben is van? Sosem volt kétségem felőle, hogy mennyi idióta közt élek.

 • fufe

  Nem provokálok, de akár ferdén állok, akár nem, 2opció van. 1. kényelmesen ki/be szállunk, 2. mehetsz a fényezőhöz, mert a gyereket berakom-bekötöm akkor is, ha nem hagytál elég helyet ehez!
  Mondjuk, ha 10 autónyi helyre nem 13 parkoló lenne felfestve, az sokat segítene!

 • CoIie

  Remélem olyan is játszik, ha nem férsz el a gyerekkel vagy bármi, akkor veszed a fáradtságot és kiállsz a szűk helyről és ott teszed be…
  Más vagyonát, kőkemény munkával megszerzett értékét megrongálni, hát…, nem értelmes emberi dolog! Remélem érthető!

 • M_m_m

  Colie, teljes mértékben igazad van. Gondolkodni is kéne, és nem más tulajdonát tönkretenni.

 • sforisek

  atikaa
  Multipládat legkozelebb probald meg a vonalakkal parhuzamossan leparkolni!! Keresztbe termeszetessen nem fer el.
  A Multipla nem egy Lincoln, vagy Csajka.

 • fufe

  CoIie – 2015.03.08 // 14:44 M_m_m – 2015.03.08 // 16:37

  Igen.
  Vagyok olyan előrelátó, hogy inkább megyek +2 kört míg olyan helyet találok, ahol nem gond a ki/be szállás. Ha mellettem cserélődnek, és aki úgy áll rám hogy nem gondolkodik, na amiatt a tőkfej miatt nem fogom a 2,5éves gyerekemet a kocsik között hagyni míg kiállok ( ahogy egy épeszű szülő sem hagyná ), hanem berakom-bekötöm ha hagytak rá helyet, ha nem.
  Gondolok más vagyonára, nem állok rá senkire, ha más nem gondol rám akkor magára/a saját vackára sem gondolt!
  Ennyi.

 • tbiudrl

  Nemes egyszerűséggel mögé kell parkolni. Amikor reklamál, hogy nem tud kiállni, akkor közölni vele, hogy én meg beállni nem tudtam… miatta!

Tudod, miért hívják anyósülésnek?

Tudod, hogy az autóban a jobb első ülést miért hívják anyósülésnek? Van néhány teória.

A pesti autósok birkák, itt a fotós bizonyíték

Levelet kaptunk olvasónktól, akit – érthetően – bánt, hogy a pesti autósok nem tanulnak a büntetésekből, és direkt megszegik a szabályokat.

Filmbe illő balesetet videózott egy kamionos

Halálos iramban-i magaslatokat verdes az alábbi baleset, csak az a kár, hogy ez nem egy filmben történt.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

F1: Vettel szerint kamuzik a Mercedes

Sebastian Vettel nem hiszi, hogy a Mercedes tényleg annyira lassú Szocsiban, mint péntek délután mutatták. A ferraris német szerint az időmérőre gyorsak lesznek Hamiltonék.

F1: Ecclestone átvágott minket!

A Maláj Nagydíj igazgatója, Razlan Razali kiosztotta Bernie Ecclestone-t és a Forma-1 új tulajdonosát is.

F1: Vettelék taroltak, a Merci nem bír a Ferrarival

Komoly munka vár a Mercedesre péntek este, ugyanis a Forma-1-es Orosz Nagydíj második szabadedzésén meg sem tudták szorítani az új szocsi körrekordot futó Ferrarit.

Ideje beszélnünk a felnik egyik legfontosabb jellemzőjéről

Gajdán Miklós autóbúvár szakkörének legújabb epizódjában a kerekek felé kalandozunk el. Vaskos téma, ezért az általános ismeretek ismétlése után főképp egy jellemzőre, az ET-számra koncentrálunk.

F1: Hamiltont felzaklatta a lábát elveszítő tini

Lewis Hamiltont nagyon megérintette Billy Monger doningtoni Forma-4-es balesete.

F1: Büntetések felé tart a Ferrari?

Gyanús, hogy a Ferrari nem fogja kihúzni a szezon végéig a szabályok által engedélyezett számú erőforrás-részegységgel.

Újabb adag magyar tűzoltóautó állt forgalomba

Ma 14 új, magyar gyártású tűzoltóautót adtak át a Katasztrófavédelemnek. A járművek értéke megközelíti a kétmilliárd forintot. 

F1: A bőröndjében vitte az alkatrészt a Red Bull-főnök

A Red Bull-főnök Christian Horner Szocsiban elárulta, hogy a saját bőröndjében volt kénytelen alkatrészt vinni Max Verstappen erőforrásához a hétvégére.

Soha nem látott, kedves újítás a rendőrautókban

Játékmackókkal szereli fel az észt rendőrség a járőrautókat, hogy vigaszt nyújtsanak a kisgyerekeknek, akik balesetek vagy más, nagy traumát okozó helyzetek résztvevőivé válnak.

F1: 15 helyes hátrasorolás a McLaren-újoncnak

Kezdődik: a McLarennél már az idény negyedik fordulóján jönnek a motorcserés hátrasorolások, Stoffel Vandoorne az Orosz Nagydíjra 15 pozíciós büntetést kapott.

F1: Alonso azért se bánja, hogy otthagyta a Ferrarit

Fernando Alonso unja már a kérdést, de újra elmondta, hogy akkor sem bánja a Ferraritól való távozást, ha idén bajnoki esélyes az olasz csapat. A McLarennél javult az életminősége.

Tarlós bedurvult, ez lett a bírságkamera sorsa

Tarlós István főpolgármester leszereltette a Bécsi és Szépvölgyi út kereszteződésében felszerelt kamerát.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.