Autó vonszolta a rendőrt a lánya szeme láttára

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.01.14. 07.45

Saját lánya rohant a rendőr segítségére, de annyira össze volt zavarodva, hogy csak percekkel később jött, rá hogy édesapja fekszik a földön.

A floridai (USA) rendőrnek nem volt jó napja, de lányának sem, aki épp akkor járt a környéken, mikor apját elrántotta egy szabálytalankodó autós. Az eseményeket a járőrautó kamerája rögzítette.
Kerstan Tatro őrmester épp egy gyorshajtót igazoltatott, aki 105 kilométer/órával hajtott a 60-as szakaszon, mikor a sofőr hirtelen sebességbe rakta az autót és elindult. A rendőr viszonylag gyorsan reagált, megpróbálta kivenni a kulcsot, de már késő volt, magával rántotta a jármű.
A szemtanuk közül ketten azonnal a szabálytalankodó autós nyomába eredetek, és többen megálltak segíteni, a láthatóan komoly fájdalmakkal küzdő egyenruhásnak. Az elsők között pattant ki egy autóból az őrmester lánya – aki épp arra autózott -, de úgy összezavarta az eset, hogy nem ismerte fel rögtön az édesapját. Mikor azonban realizálta a helyzetet, zokogásban tört ki, a többi szemtanú próbálta vigasztalni.
Több helyi újság is beszámolt az esetről, amiben közölték, hogy Tatro megúszta egy kartöréssel az esetet, a renitens autóst pedig letartóztatták. Kiderült, hogy néhány héttel ezelőtt kábítószer-birtoklási ügybe is belekeveredett. Valószínűleg ezért bújt ki az igazoltatás alól.
Akarod látni az év leglúzerebb autósát? Mire vársz még?

Autó vonszolta a rendőrt a lánya szeme láttára 1

Kommentek

  • Senki

    “komoly fájdalmakkal küzdő EGYENRUHÁNAK” segíteni igazán emberi dolog, főleg ha az az egyenruha nem üres.

  • Senki

    Én is hibáztam! Küzdőt akartam írni. Bocs.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.