Forradalmi tuningötlet a Škodától

Fotómatrica a Fabiához

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.11.26. 08.00

Személyes fotóból legyártható, méretre szabott matricát kínál a Škoda az új Fabia műszerfalára. Karácsony előtt kiváló ajándéknak tűnik.

Az autó és a matrica azóta elválaszthatatlan egymástól (szó szerint), amióta az utóbbit feltalálták. Legyen szó funkcionális tájékoztatásról, vicces feliratokról, grafikákról vagy képekről, az emberek egy része szereti felcímkézni az autóját.


Ezen magamutogatók számára is új távlatokat nyit, de igazából bárki számára érdekes lehet az az ötlet, amivel a Škoda az új Fabia kapcsán előrukkolt: a márka cseh webshopjában megrendelhető fotómatrica a műszerfal sík felületére ragasztható fel.
És hogy mi lehet a matricán? Amit kedvünk tart: van egy sor előre gyártott minta, de a legjobb, hogy saját fotót is feltölthetünk. Nincs is jobb ajándék fabiás nagyszülőknek egy unokás-családos képnél, de szeretteink kedvenc focistáját, kutyáját, macskáját is legyártathatjuk öntapadósban – és igen, ha nagyon eredetiek akarunk lenni, akár egy “kuka utas, vésd az észbe…” típusú, klasszikus bölcseletet is megfogalmazhatunk, kedvenc betűtípusunkban.
A szolgáltatás két további, hallatlan előnnyel rendelkezik. Az egyik, hogy olcsó: mindössze 480 cseh korona (5400 Ft), a másik, hogy amilyen könnyen felhelyezhető, olyan könnyen le is szedhető, így jövőre is elsüthetjük ugyanezt a poént – vagy ha néhány év múlva használtan vennénk Fabiát, nem kell mások porontyait, pintyeit, pudlijait bámulnunk.

Kommentek

  • Kempelen

    Lehet kapni olyat, amin menőmanó néz farkasszemet az utassal.
    Hardcore horror a fantázianeve.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

Finom kis KRESZ-anomáliára bukkantunk Budapesten

Tudod mi az a három úttestű út és hogy hol van ilyen? Mutatjuk.

KRESZ-oktatás, amire régóta vártunk

Ez a két videó a legkisebbeknek tanítja meg a KRESZ alapjait, és ennek nagyon örülünk.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

F1: Ilyen, amikor Verstappen trollkodik

Max Verstappen rajongói csak egy életnagyságú bábúval akartak fotózkodni, de a függöny mögött bujkált az igazi is.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.