Tömegkarambolt okozott egy kóbor kutya

Hihetetlen, de a négylábú túlélte

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.10.11. 07.15

A kóbor állatok sokszor a legváratlanabb helyzetben tűnnek fel, ez esetben az út kellős közepén.

A veszély mindig ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számítanánk rá. Nem, nem a lerobbant szabadidő-autó lesz a lényeg, az eset szempontjából az teljesen lényegtelen.
Láttátok a videó végén elbicegő kutyát? A négylábú okozta a tömegbalesetet. De ne felejtsünk el mindig a körülményeknek megfelelően vezetni, és próbáljunk meg a váratlan helyzetekre is felkészülni, kóbor kutyákkal például szinte bárhol találkozhat az ember.

Igényes internet-fogyasztónak érzed magad? Akkor ezt mindenképpen látnod kell, olyat mutatunk, amit csak nagyon kevesek tudnak. Kattints a képre!

Kommentek

 • DTF

  ha állat téved az útestre, akkor sajnos el kell ütni, de fékezni és kitérni a legnagyobb hülyeség, mert abból még nagyobb galiba és kár kelezkezik!

 • Vorserie

  DTF!

  Megint hülyén látod mint a legtöbben!

  Ha elém állat kerül az útra én fékezek és ha kell megállok!
  Ha te mögöttem jössz kötelességed olyan féktávot tartani,hogy bármikor meg tudj állni anélkül hogy belém jössz!
  Ha ez nem sikerül akkor majd fizet a biztosítód meg a várod az automentőt.

  Még egy kérdés!

  Ha ugyanezzel a lendülettel gyerek fut ki eléd azt is elütöd??!
  Ha nem akkor abból ugyanez van!

  Gondolkodj el ezen!

  Elütni senkit és semmit nem KELL!

 • DTF

  követési távolság ok, ezzel nincs probléma. De mész egy erdő mellett pl. 80-nal, kimegy eléd egy kóbor kutya, akkor fékezel, de nem rángatod a kormányt, mert ha 60-70-nél félrerántod, akkor jó nagy baleset lesz. ha viszont elütöd a kutyát, akkor tuti túléled. ha a videón fékez a ladás és nem húzza balra akkor a fehér suv és a motoros is megúszta volna…
  Gyerek? a gyerek tudtommal nincs sem autópályán, sem erődben, sem pusztán, így nem lép ki eléd, esélye sokkal kevesebb, mint egy állaté (mármint h kilép) Azért egy ember más, mint egy állat…

 • Vorserie

  DTF!

  Elfogadom az érveidet!
  Kiegyezünk egy döntetlenben.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.