14 autós, akik mesteri szintre emelték a bunkó parkolást

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.09.30. 19.20

Mindig azt hiszed, ennél a tagnál nincs nagyobb bunkó, figyelmetlenebb idióta, de a következő képek is bizonyítják az örök igazságot. A hülyeség határtalan!

Mindig azt hiszed, ennél a tagnál nincs nagyobb bunkó, figyelmetlenebb idióta, de a következő képek is bizonyítják az örök igazságot. A hülyeség határtalan!

Kommentek

 • pqowieurzt

  az hogy valaki nem pont a két vonal között áll, az nem feltétlenül az ő bunkóságuk bizonyítéka.

  HA valaki kicsit átlóg a vonalon, és pont mellé akarsz beállni (pl mert csak ott van hely) akkor mit csinálsz? nyilván beállsz mellé, és egy kicsit te is át fogsz lógni. Közben a másik elmegy, jön helyette más, aki normálisan áll be, te meg ott maradsz mint “A BUNKÓ”….

 • gabetdi

  A mélygarázsos Chrysleres fotón nem értem mi a bunkóság, ha nem az, hogy szarul festették fel a parkolót. Látszik, hogy ha a vonalon belülre állna, nem tudna kiszállni a kocsiból…

  A pótkocsis megoldásra pedig nem tudom milyen más megoldás létezik, elég kreatívan, de ügyesen leparkolta a vasat…

 • Zside

  Én is azt akartam írni amit gabetdi is írt de én még ide sorolnám a Ford expediont is, az a nagy dög egyszerűen nem fér be egy helyre bár ha engedi a parkoló akkor állhatott volna olyan helyre ahol nyilván nem zavar senkit a két hely foglalással de ha nincs és egy helyre szabályosan áll be megnézném hogy ki áll be mellé vagy a képeken látható busz mellé szívesen.Én mindig a parkolók legtávolabbi zugába állok meg ha van ilyen és igen,én is szoktam két helyre beállni mert szó szerint még a legnagyobb csúcsforgalomba is teljesen üresek azok a részek így nem zavarok senkit de ha oda állok és normálisan beállok a vonalak közé szinte biztos hogy mire vissza megyek kocsihoz valaki olyan közel áll hozzám hogy alig tudom kinyitni az ajtót..de lehetne még hosszan sorolni és ahogy pqowieurzt is írta nem biztos hogy az a bunkó akit lefényképez az önkéntes rendőr :D egyedül amire nincs mentség az a rokkant parkoló…éltem dél olaszországba,ott még egymás tetejére is leparkolnak :D de a rokkant parkolókat nem foglalják el jogtalanul…

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.