Utolsó erejéig harcolt az idős nő a tolvajjal

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.09.28. 11.30

Aljas módon akarták ellopni az idős hölgy Audiját, de a tulaj megnehezítette a tolvaj dolgát.

A brit Deborah Smythe egy igazi hős! Bár felelőtlensége miatt keveredett bajba az idős hölgy, ettől eltekintve a harc, amit az autótolvajjal vívott egészen elképesztő. 
Hatalmas hiba volt nyitott ajtónál pakolászni, az pedig még nagyobb, hogy eltávolodott az Auditól. De szerencsére még épp időben tépte fel az ajtót, és csodával határos módon, fellépése megfutamította a tolvajt, aki valószínűleg azért nem tudta elvinni az autót, mert nem akart átgázolni a nőn.
Deborah Smythe családja a facebook segítségével próbál a tolvaj nyomára bukkanni, minden ismerősüket arra kérték, hogy osszák meg a felvételt.
Ha vidámabb történetre vágysz, akkor ezt ne hagyd ki. Kattints az alábbi képre!

Utolsó erejéig harcolt az idős nő a tolvajjal 1

Kommentek

 • apu0062

  “Deborah Smythe családja a facebook segítségével próbál a tolvaj nyomára bukkanni, minden ismerősüket arra kérték, hogy osszák meg a felvételt.”
  Azért, hogy megköszönjék neki, amiért meghagyta a felelőtlen hölgy életét….

 • Vérmacy

  Szép mintapelda.
  mivel dulakodtak ez rablás és nem lopás.
  A nőn át is hajthatott volna a rabló! Meger Ennyit egy vagy bármelyik autó?
  Tanithatnak iktatofilmkent, hogyan NE hagyjuk magára autónkat. Jon a Karácsony, jobban oda kell figyelni, a tolvajoknak is kell ajándék a fa alá.
  Tanítani kreszen, iskolákban, plázákban…
  …milyen ízléstelen tolvaj/rabló, hogy Audi kell neki…

 • Vérmacy

  Oktatófilm

  akik videoztak honnan tudtak, hogy miko forogjon a
  film???

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.