Ritka az ennyire bunkó autós

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.09.17. 14.45

Hajsza a városban egy X3-as BMW után, itt tényleg senki nem volt biztonságban.

A történet ott kezdődik, hogy a BMW X3 vezetője simán áthajt a piroson, pont akkor, mikor a másik sávban megindul a forgalom. A Range Rover és a kamerás autó sofőrje ezt nagyon nem nézi jó szemmel, azonnal megindul a hajsza zebrákon, záróvonalakon és piros lámpákon át, végül a BMW-s befordul a szembejövő sávba, ahová csak a legbátrabbak mernék követni.
Hozzá kell tenni, hogy a fedélzeti kamerával felszerelt autós legalább annyira hibás, hiszen ha nem kezdi el üldözni a BMW-t nem kerülnek veszélybe gyalogosok és más járművezetők. 
Ilyenkor nem szívesen lennék a normális, kulturáltan közlekedő BMW-tulajdonosok helyében, hiszen a videón látható hülyék miatt alakult ki a “bunkó BMW-s” sztereotípia az emberekben. Szóval most is tisztelet a kivételnek! 
Kellemesebb vizekre eveznél? Kattints a képre! 

Kommentek

 • Jozscsi

  Norti!
  Te hol élsz szatyorban? Ritka a bunkó BMW-s? Mind az, percenként 5-öt mutatok neked csak úgy találomra. Persze ott vannak még a Q7-es, az Infinitis, meg a Mercis bunkók is. Vannak kivételek, ez tény, de az is, hogy a kivételek a ritkák, nem pedig a bunkók!

 • ldaracing

  Látszik, hogy nem közlekedtek Budapesten. Bármilyen autósból össze tudnék fotózni a belvárosban 10 perc alatt 3 bunkó szabálytalant. Az mindennapos, hogy megállsz az abban a pillanatban váltó piros lámpánál és a buszsáv felől előznek, át a piroson és nem csak a taxisok. Vagy ugyanez a manőver csak a kanyarodósávból, egyenesen. Vannak még ilyen szép népszokások, csak figyelni kell.
  A BMW-s legendából annyi igaz, hogy olyan autót nem olyan emberek vesznek, akikkel sokat lehet kekeckedni, némelyikkel nagyon ráfaragsz. Előbb-utóbb. Nem mondom, hogy jó módszert választott arra, hogy lerázza az őt követő fkalapot. Ha utánahajt a Roveres, akkor már tudja, hogy komolyan rászálltak. Nem tudhatod, hogy a másik autóban ki is ül és mivel foglalkozik.

 • Gudics

  Ez a BMW-s nem bunkó, hanem szabálytalankodó. A bunkó az, aki mindezt megengedi! Itt Budapesten is mindennapos. Ez a kivagyiságból és a gazdagságból adódik. Aki az autóját a fizetéséből vette, hosszú idők spórolásából, az nem veszélyezteti az autója összetörését, sérülését, de még egy apró karc meghúzását sem. A város tele van térfigyelő kamerákkal. Soha még egyszer sem láttam, hallottam, hogy bárkit is megtudtak fogni. A felcsúti polgármestert megbüntette valaki? Záróvonal átlépés, biztonsági öv nemhasználása és azt hiszem a videón az is látszik, telefonált! Az a rókaképű szarja össze magát és találkozzon össze a cimborájával, de frontálisan! Nyugatról jön a szenny, mocsok, keletről meg itt van az élő példa amiről beszélünk. Jobban teljesít az ország! Kivagyi újgazdag leszorít! Seggmotoros 80-an beelőz és a drogos bringás az egyirányúban velem szembe bekanyarodik, este világítás nélkül. A fejétől bűzlik a hal, de itt nálunk hatványosan fog előjönni!!!

 • fufe

  Biztos orosz a videó? Közel 6 perc. Ennyi idő alatt pesten több zsigulival találkozhatunk!

 • menőmanó

  Mindig szánalommal tekintek azokra, akik vagánykodnak, de közben szánalmas pancserek. Ez a bmw-s olyan.

 • Kempelen

  Gudics, de jól összeszedted. Magam is sokat gondolkodok azon, hogy hogyan lehetne a direkt szabálytalankodók kedvét egy életre elvenni ettől? De mindig csak nagyon drasztikus megoldások jutnak eszembe.

 • prs

  Bunkók, ha találkoznak….

  (A kamerás autó hány piroson is hajt át, és mennyivel megy?)

 • gabetdi

  Erről a videóról egy dolog jut eszembe.

  “Nézd már a BMW-s köcsögöt, há mit képzel? Nehogymá bunkóbb akarjon lenni mint én! Tesó te most tényleg nagyobb bunkó akarsz lenni mint én? Mit képzelsz magadról? Itt a bunkó az én vagyok!” :D

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes úja autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

Hajszárítóval riogatják a gyorshajtókat egy skóciai faluban

Kreatív csellel imitálnak sebességmérő rendőröket egy kis falu lakói Skóciában. Elegük lett a száguldozó autósokból.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

F1: Teljes valójában itt az új Williams

A Williams-csapat másodszor is leleplezte 2017-es autóját, ezúttal számítógépes grafika helyett már a valódi autóról készült fotókat nézhetjük.

Segítene parkolni a Magyar Telekom

A betonba épített szenzorok segítenének az autósoknak szabad parkolóhelyet találni a városokban.

Három hengerrel támad az új Ford Fiesta ST

1,5 literes háromhengeres turbómotorral érkezik a hothatchek közé a Ford Fiesta legsportosabb változata, az ST.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.