Ritka az ennyire bunkó autós

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.09.17. 14.45

Hajsza a városban egy X3-as BMW után, itt tényleg senki nem volt biztonságban.

A történet ott kezdődik, hogy a BMW X3 vezetője simán áthajt a piroson, pont akkor, mikor a másik sávban megindul a forgalom. A Range Rover és a kamerás autó sofőrje ezt nagyon nem nézi jó szemmel, azonnal megindul a hajsza zebrákon, záróvonalakon és piros lámpákon át, végül a BMW-s befordul a szembejövő sávba, ahová csak a legbátrabbak mernék követni.
Hozzá kell tenni, hogy a fedélzeti kamerával felszerelt autós legalább annyira hibás, hiszen ha nem kezdi el üldözni a BMW-t nem kerülnek veszélybe gyalogosok és más járművezetők. 
Ilyenkor nem szívesen lennék a normális, kulturáltan közlekedő BMW-tulajdonosok helyében, hiszen a videón látható hülyék miatt alakult ki a “bunkó BMW-s” sztereotípia az emberekben. Szóval most is tisztelet a kivételnek! 
Kellemesebb vizekre eveznél? Kattints a képre! 

Kommentek

 • Jozscsi

  Norti!
  Te hol élsz szatyorban? Ritka a bunkó BMW-s? Mind az, percenként 5-öt mutatok neked csak úgy találomra. Persze ott vannak még a Q7-es, az Infinitis, meg a Mercis bunkók is. Vannak kivételek, ez tény, de az is, hogy a kivételek a ritkák, nem pedig a bunkók!

 • ldaracing

  Látszik, hogy nem közlekedtek Budapesten. Bármilyen autósból össze tudnék fotózni a belvárosban 10 perc alatt 3 bunkó szabálytalant. Az mindennapos, hogy megállsz az abban a pillanatban váltó piros lámpánál és a buszsáv felől előznek, át a piroson és nem csak a taxisok. Vagy ugyanez a manőver csak a kanyarodósávból, egyenesen. Vannak még ilyen szép népszokások, csak figyelni kell.
  A BMW-s legendából annyi igaz, hogy olyan autót nem olyan emberek vesznek, akikkel sokat lehet kekeckedni, némelyikkel nagyon ráfaragsz. Előbb-utóbb. Nem mondom, hogy jó módszert választott arra, hogy lerázza az őt követő fkalapot. Ha utánahajt a Roveres, akkor már tudja, hogy komolyan rászálltak. Nem tudhatod, hogy a másik autóban ki is ül és mivel foglalkozik.

 • Gudics

  Ez a BMW-s nem bunkó, hanem szabálytalankodó. A bunkó az, aki mindezt megengedi! Itt Budapesten is mindennapos. Ez a kivagyiságból és a gazdagságból adódik. Aki az autóját a fizetéséből vette, hosszú idők spórolásából, az nem veszélyezteti az autója összetörését, sérülését, de még egy apró karc meghúzását sem. A város tele van térfigyelő kamerákkal. Soha még egyszer sem láttam, hallottam, hogy bárkit is megtudtak fogni. A felcsúti polgármestert megbüntette valaki? Záróvonal átlépés, biztonsági öv nemhasználása és azt hiszem a videón az is látszik, telefonált! Az a rókaképű szarja össze magát és találkozzon össze a cimborájával, de frontálisan! Nyugatról jön a szenny, mocsok, keletről meg itt van az élő példa amiről beszélünk. Jobban teljesít az ország! Kivagyi újgazdag leszorít! Seggmotoros 80-an beelőz és a drogos bringás az egyirányúban velem szembe bekanyarodik, este világítás nélkül. A fejétől bűzlik a hal, de itt nálunk hatványosan fog előjönni!!!

 • fufe

  Biztos orosz a videó? Közel 6 perc. Ennyi idő alatt pesten több zsigulival találkozhatunk!

 • menőmanó

  Mindig szánalommal tekintek azokra, akik vagánykodnak, de közben szánalmas pancserek. Ez a bmw-s olyan.

 • Kempelen

  Gudics, de jól összeszedted. Magam is sokat gondolkodok azon, hogy hogyan lehetne a direkt szabálytalankodók kedvét egy életre elvenni ettől? De mindig csak nagyon drasztikus megoldások jutnak eszembe.

 • prs

  Bunkók, ha találkoznak….

  (A kamerás autó hány piroson is hajt át, és mennyivel megy?)

 • gabetdi

  Erről a videóról egy dolog jut eszembe.

  “Nézd már a BMW-s köcsögöt, há mit képzel? Nehogymá bunkóbb akarjon lenni mint én! Tesó te most tényleg nagyobb bunkó akarsz lenni mint én? Mit képzelsz magadról? Itt a bunkó az én vagyok!” :D

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Ölében kisbabával vezetett egy nő, a videó miatt forrong a Facebook

A közösségi média mostanában kapta fel ezt a videót, és a vélemények megdöbbentően vegyesek.

Itt egy csokor tuskó, akik nem tudják, hogyan kell parkolni

Ha csak egy autós is meggondolja magát, már megérte.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

Soha nem látott új rendszer jöhet az autókba

A Continental egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozik, amely felismeri a különböző útviszonyokat.

F1: Már jövőre jöhet a New Jersey-i futam?

Felpörögtek az események az USA-ban, három helyszínen is folyik a Forma-1-es futam előkészítése.

16 ezer kilométeres túrára indul a Nissan Leaf

Egy e-mobilitási szervezet benevezett egy Nissan Leafet a barátságos, de kíméletlen Mongol-ralira. 16 ezer kilométert kell megtennie a villanyautónak.

Egészen félelmetes, ahogy elalszik a volán mögött a kamionos

Végig azt várod majd, hogy melyik autós lesz a szerencsétlen áldozata az elbóbiskoló kamionosnak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.