Bosszú a szemetelő autósok ellen

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2014.09.16. 12.45

Ezek az autósok kétszer is megbánták, hogy kidobták a szemetet a kocsiból.

Úgy tűnik, a motoros csaj igen komolyan veszi a város tisztaságát. Nem sokat teketóriázik, felkapja az autósok által eldobott szemetet és beönti az ablakon. És nem csak papírzacskókat…

Mit gondoltok, troll vagy maximálisan igaza van? A cikk végén lehet szavazni.
A szemetelés rengeteg országban hatalmas probléma, nincs ez másként hazánkban sem. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. rendszeresen szervez országos szemétszedési akciókat az általa üzemeltetett több tízezer kilométeres közúthálózat és környezetének megtisztítására. Az akciók sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt években önkéntesek százezrei csaknem 40 ezer köbméternyi szemetet gyűjtöttek össze országszerte.
“A szemétgyűjtési akcióink célja, hogy a fiatalabb generációnak is természetessé váljon a környezet megóvása. Az akció megszervezésével a társaság hozzá kíván járulni ahhoz, hogy az a több ezer – többségében – fiatal ember, akik részt vesznek a szemétgyűjtésben, később jobban odafigyeljenek szűkebb és tágabb környezetük megóvására” – mondta korábban a társaság vezérigazgatója.

Szavazás

Troll, vagy igaza volt?

Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Kommentek

 • DTF

  volt már hasonló esetemen egy bevásárlóközpont parkolójában: épp láttam h egy Lacettis kidobott vmit az autója ablakán. Odamentem, felvette neki, és megkértem h vigye el a következő szemetesbe. Nem dobtam be az autójába. Persze rögtön elkezdett fenyegetni h megver stb. de pont megláttam az ott lévő biztonsági szolgálat két tagját. Elmondtam nekik, h mi történt és tegyenek vmit (pl feljelentés). Annyit mondtak h tehetlenek. Mondom ott a biztosnági kamera, nézzék meg. Erre sarkon fordultak h ez nem az ő dolguk és elmentek. a faszi meg röhögött. Amerikába a rendőrök/biztonságiak kiszedik a kocsiból :D

 • Vérmacy

  Akinek igaza van, annak előbb-utóbb beverik a kobakját…

  Ettől függetlenül rohadjon meg mindegyik, amelyik nem bírt max. 5 métert elsétálni a kukáig a szemetével. Aztán ezek hepciáskodnak, hogy büdös van a városban.

 • Vorserie

  DTF!

  Ha legközelebb odalépsz valakihez magatartásbeli tanácsokat adni akkor számolj azzal is lehet hogy meg akar majd verni és neked ezzel a helyzettel is kell tudni kezdeni valamit.A nyugger biztonsági őrökhöz való futkosás nem a jó irány.

  Egyébként hihetetlen,hogy még mindig ennyi szemetelő ember van mikor 10 év alatt kb meg háromszorozódtak a kukák száma.
  Sokszor a sétáló utcákban sem képesek középről kisétálni valamelyik szélre,hogy a 4 méterenként előforduló kukák valameylikébe bedobjáka a szemetüket.Inkább benyomkodják valahova vagy csak simán elejtik “véletlenül” meg kiköpik a rágót ahol éppen jól esik.
  Az a kedvencem mikor kilógatott kézzel cigizik a kocsiban aztán mikor elfogy fogja aztán csak úgy kipöcköli vagy kiejti a kezéből hogy nekem mint mögötte közlekedőre hátha ráfújja a szél.
  Vagy olyan szar kocsival járnak amiben nincs hamutál?
  15 éve nem dohányzom de míg dohányoztam is csak a hamutálba hamuztam vagy nyomtam a csikket,akkor is ha le volt húzva az ablak.Feleségem egy éve nem dohányzik de soha egyszer sem dobta ki a csikket az ablakon.

 • prs

  Vorserie: vannak azok a rejtélyes dohányzó emberek, akik nem akarnak a hamutartóba cigizni, mert büdös lesz a kocsiban. Pedig szegények nem tudják (illetve nem érzik), hogy a nemdohányzó ember számára minden dohányos büdös, a bőrükből árad a cigiszag. Ez van. (Ezek azok az emberek utódai lehetnek, akik régen beültek a vonaton a nemdohányzó fülkékbe – dohányzóba nem ülnek, mert büdösek lesznek -, majd kijöttek cigizni a folyosóra, az ott álló, miattuk ülőhelyet nem talált nemdohányzók orra alá.)

 • PAlex

  Öröm volt nézni eme képsorokat :)
  Sok büdös bunkó megérdemelte.
  Csak nem vagyok biztos benne, hogy felfogják, miért is kapták…

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

Finom kis KRESZ-anomáliára bukkantunk Budapesten

Tudod mi az a három úttestű út és hogy hol van ilyen? Mutatjuk.

KRESZ-oktatás, amire régóta vártunk

Ez a két videó a legkisebbeknek tanítja meg a KRESZ alapjait, és ennek nagyon örülünk.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

F1: Ilyen, amikor Verstappen trollkodik

Max Verstappen rajongói csak egy életnagyságú bábúval akartak fotózkodni, de a függöny mögött bujkált az igazi is.

Ezzel a busszal új értelmet nyernek az éjszakai utazások

A Neoplan Skyliner hálóbusszal egészen más értelmet nyernek az éjszakai utazások. Sör és üdítő a hűtőben, a diszkrécióról pedig a kisfüggönyök gondoskodnak.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.