Meztelen nő lopott furgont

Segítőjét csapta be a hajléktalan asszony

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.02.03. 06.00

A tél derekán az utcán meztelenkedni nem egészséges dolog. Így gondolta ezt egy amerikai férfi is, de ráfaragott: jó cselekedete jutalmául elvitték a pick-upját.

Los Angelesben télen sincsenek nagy hidegek, de azért nem tesz jót az embernek, ha nyirkos ruhában mászkál. Pontosan ezért állt meg egy férfi, amikor azt látta, hogy egy hatvanas éveiben járó asszony nekiállt levetkőzni, miután összepisilte magát a nyílt utcán.
Odament hozzá, hogy segítsen, és felajánlotta a nőnek, hogy vesz neki új, száraz ruhákat. A nő azonban telhetetlennek bizonyult: miközben a férfi társával együtt azt fontolgatta, hol és mit vásároljanak, beugrott a szamaritánus kisteherautójába, és elhajtott vele.
Mint később kiderült, a megkárosított férfi és a ruha nélküli autótolvaj valamilyen fokon ismerték egymást. A nő a rendőrség számára sem volt idegen, így a nyomozás komoly sikerrel kecsegtetett, ám a végkifejletről nincsenek pontos információink. 
A meztelen teherautós tolvaj nem ismeretlen fogalom a bizarr rendőrségi aktákban. Másfél évvel ezelőtt egy pénteki napon, július 13-án texasi férfi egy szál pokrócba öltözve, nyitás előtt hajtott be pick-upjával egy sportboltba, ahol mindenre kiterjedően felöltözött. Távozni viszont már nem volt ideje: a rendőrök még ott, az üzletben letartóztatták a kábítószer hatása alatt cselekvő férfit.
Egy évvel korábban egy szintén alulöltözött hölgy keveredett teherautó-lopási ügybe, csakhogy itt nem kisteherautóról, hanem egy trélerről volt szó: éppen el akarták vontatni tilosban parkoló autóját, amikor a nő beugrott a teherautó volánja mögé, és elszáguldott. Az egy szál bugyiban és trikóban menekülő asszony vesszőfutásának utolsó pillanatait az alábbi képkockák rögzítették: nem csodálkozunk azon, hogy egy olyan nőt, aki szemrebbenés nélkül kimászik egy mozgó teherjármű ablakán, csak három rendőr tud leteperni a végén…
Kedvenc furgontolvaj-sztorink mégis idei: egy mindenórás kismama kötött el társaival együtt egy kisteherautót, majd amikor összetörték azt, annak rendje és módja szerint be is indult a szülés, így a meggondolatlan autótolvaj bilincsben hozta világra gyermekét.

Kommentek

  • kori

    “Távozni azonban már nem volt érkezése”…. no comment

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.