Meztelen nő lopott furgont

Segítőjét csapta be a hajléktalan asszony

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.02.03. 06.00

A tél derekán az utcán meztelenkedni nem egészséges dolog. Így gondolta ezt egy amerikai férfi is, de ráfaragott: jó cselekedete jutalmául elvitték a pick-upját.

Los Angelesben télen sincsenek nagy hidegek, de azért nem tesz jót az embernek, ha nyirkos ruhában mászkál. Pontosan ezért állt meg egy férfi, amikor azt látta, hogy egy hatvanas éveiben járó asszony nekiállt levetkőzni, miután összepisilte magát a nyílt utcán.
Odament hozzá, hogy segítsen, és felajánlotta a nőnek, hogy vesz neki új, száraz ruhákat. A nő azonban telhetetlennek bizonyult: miközben a férfi társával együtt azt fontolgatta, hol és mit vásároljanak, beugrott a szamaritánus kisteherautójába, és elhajtott vele.
Mint később kiderült, a megkárosított férfi és a ruha nélküli autótolvaj valamilyen fokon ismerték egymást. A nő a rendőrség számára sem volt idegen, így a nyomozás komoly sikerrel kecsegtetett, ám a végkifejletről nincsenek pontos információink. 
A meztelen teherautós tolvaj nem ismeretlen fogalom a bizarr rendőrségi aktákban. Másfél évvel ezelőtt egy pénteki napon, július 13-án texasi férfi egy szál pokrócba öltözve, nyitás előtt hajtott be pick-upjával egy sportboltba, ahol mindenre kiterjedően felöltözött. Távozni viszont már nem volt ideje: a rendőrök még ott, az üzletben letartóztatták a kábítószer hatása alatt cselekvő férfit.
Egy évvel korábban egy szintén alulöltözött hölgy keveredett teherautó-lopási ügybe, csakhogy itt nem kisteherautóról, hanem egy trélerről volt szó: éppen el akarták vontatni tilosban parkoló autóját, amikor a nő beugrott a teherautó volánja mögé, és elszáguldott. Az egy szál bugyiban és trikóban menekülő asszony vesszőfutásának utolsó pillanatait az alábbi képkockák rögzítették: nem csodálkozunk azon, hogy egy olyan nőt, aki szemrebbenés nélkül kimászik egy mozgó teherjármű ablakán, csak három rendőr tud leteperni a végén…
Kedvenc furgontolvaj-sztorink mégis idei: egy mindenórás kismama kötött el társaival együtt egy kisteherautót, majd amikor összetörték azt, annak rendje és módja szerint be is indult a szülés, így a meggondolatlan autótolvaj bilincsben hozta világra gyermekét.

Kommentek

  • kori

    “Távozni azonban már nem volt érkezése”…. no comment

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing csapat vasárnap 13 óra 13 perckor lepeplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. Az európaiak egészségével szórakoznak a buherálók.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.