Kiskorúval szexelt a templom előtt álló autóban

Gyerekpornót találtak nála

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.02.02. 07.10

Nagy bajban van egy pennsylvaniai egyetemista: nem elég, hogy nyilvános helyen közösült egy tizennégy éves lánnyal, meztelen kiskorúakat ábrázoló fotókat is találtak autójában.

Bryn Mawr aligha cseng ismerősen, pedig ez az ötezer lelket számláló kisváros az USA leggazdagabb közösségei közé tartozik. Ebben a Philadelphia mellett fekvő egyetemi városban él és tanul Benjamin Chevlin, bár lehet, hogy már nem sokáig. 

A pásztorra helyszíne - nem éppen diszkrét, meghitt környezet

A pásztorra helyszíne – nem éppen diszkrét, meghitt környezet


Egy helyi rendőr január 23-án, csütörtökön délután háromnegyed öt körül lett figyelmes arra az autóra, amely magányosan álldogált a város presbiteriánus templomának parkolójában. Amikor közelebbről megvizsgálta a járművet, kiderült, hogy abban két fiatal ölelkezik szenvedélyesen. 
Az igazoltatás során arra is fény derült, hogy a lány még csak 14 éves volt. 
Az autó tulajdonosán, a tizennyolc éves Benjamin Chevlinen egyáltalán nem volt ruha, az autó átkutatása során azonban a járőr gyerekpornográfiának minősülő fényképfelvételeket talált. 
A lány azt vallotta, hogy saját akaratából közösült a férfival. A kettőjük közötti csekély életkor-különbség miatt a helyi törvények értelmében a férfi tette nem számít erőszaknak. Mégsem valószínű, hogy olcsón megússza a kalandot: kiskorú megrontásával, közszeméremsértéssel, valamint gyermekpornó előállításával és birtoklásával vádolják. 

Kommentek

  • Villas

    Okos dolognak tartom az ilyen kemény törvényt . Nálunk is szükség lenne bizonyos esetekben a szigorúbb büntetésekre.

Minden második autós kártérítést kap

500 millió forintból javítják ezekben a hetekben a kátyúkat országszerte, de a Magyar Közút szerint az általuk használt anyag csak ideig-óráig jó, a tartóssága változó. Akinek megsérült az autója, jelentkezzen, jár a pénz.

Megjött az utolsó új Forma-1-es

Az új modellhez új szín is jár: a Toro Rosso által leleplezett STR12-est nem lehet majd összekeverni az elődeivel.

F1: Szürke gyilkost mutatott be az amerikai csapat

A mezőnyből utolsó előttiként bemutatkozott az amerikai Haas-csapat új autója is, a VF-17-es.

F1: Itt a (bal)szerencsés új Red Bull – videó

A Red Bull Racing-csapat vasárnap 13 óra 13 perckor leleplezte 2017-es Forma-1-es autóját, az RB13-ast. Tesznek a babonákra.

Így veszélyeztethetik egészségünket a trükköző európai fuvarozók

Az európai teherautó gyártók az AdBlue adalék-anyaggal történő mahinálás megállítását szorgalmazzák. A buherálók az állampolgárok egészségével szórakoznak.

F1: Pályán a McLaren és a Renault

Barcelonában a McLaren-Honda és a Renault is pályára küldte új Forma-1-es autóját.

Olcsó középmotoros sportkocsi érkezik

A legváratlanabb helyen: Indiában születik meg a középmotoros autók piacának legújabb és legolcsóbb képviselője. Genfben is ott lesz a Tata Tamo Futuro.

Így nyílik az új Mercedes E-osztály kabrió teteje!

Hamarosan teljes szépségében megláthatjuk az E-kabriót, addig is itt egy animált kép a tetőnyitásról.

Sok magyar még mindig így autózik

Minden ötödik magyar autós az évszaknak nem megfelelő gumit használ járművén – derült ki egy márkafüggetlen gumikereskedő felmérése alapján.

Peugeot Instinct: nagy szájú GT-tanulmány

Kiszivárgott a Peugeot új tanulmányautójának egy fotója. Az impozáns gran turismo minden valószínűség szerint elektromos hajtást kapott.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.