Úgy tűnik, a Volvo autós részelege is megkívánta azt a sikert, amit a kamionos üzletág ért el az ominózus Van Damme reklámmal 2013 végén, így felkértek egy másik hírességet, hogy szerepeljen a Volvo XC70-est bemutató anyagukban. 
Ez a tetovált, izmos fiatalember a Paris Saint-Germain svéd futballistája, Zlatan Ibrahimović, aki elvállalta a Volvo által rászabott szerepet, amiben magányos vadászként egy szarvast vesz üldözőbe hófedte tájakon, és egy szál alsógatyában ugrik a befagyott tóba. 
A reklám alatt állítólag maga Ibra mormolja a svéd nemzeti himnuszt, az ő sajátos módján, amihez a zenei aláfestést az a Max Martin készítette, aki szerzett már számokat Britney Spearsnek, a Backstreet Boysnak, az ‘N Sync-nek és az Ace of Base-nek is. 
A bosnyák és horvát származású svéd labdarúgó a válogatott mérkőzéseken soha nem énekli a himnuszt, amire a következő magyarázatot adta: “Soha nem érintett meg nemzeti himnuszunk dallama, ez a lerövidített változat, ami a reklámban hallható, sokkal inkább az én ízlésvilágom, az eredeti túl hosszú és unalmas.” A focista állítása szerint ezért a két perces videóért 11 millió koronát fizetett neki a svéd gyártó, ez átszámítva durván 400 millió forint. 
Lehetséges, hogy ez a videó nem lesz olyan nézett, mint a spárgás verzió, de biztos vagyok benne, hogy a hölgyek körében nagy sikert arat.

Te beugrottál volna 500 millióért a jeges vízbe?

  • Óhóóó, simán, még pucérra és vetkőztem volna60%
  • Igen, de a zoknit nem vettem volna le. :)17%
  • Persze, hogy be! Átúsztam volna az egész tavat11%
  • Nem hinném! Az életem többet ér 6%
  • Nem tudom, lehet....5%
  • Nincs az a pénz! 1%

Te beugrottál volna 500 millióért a jeges vízbe?