Autós szexre vágytak, belehaltak

Három héttel később találták meg őket

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2014.01.24. 06.00

Egy fiatal amerikai pár romantikus hétvégén tervezte megünnepelni kapcsolatuk első évfordulóját. Indulás előtt előleget szerettek volna a rájuk váró kalandokból, ám a tervezett együttlét tragikusan alakult.

A huszonnégy éves Jorge Rodriguez és barátnője, a 25 éves Melissa Pereira tavaly karácsony után szeretett volna elutazni egy romantikus hétvégére, hogy megünnepeljék szerelmük első évfordulóját. 

Amikor nem érkeztek meg a szállodába, rokonaik először nem gyanítottak rosszat, azonban ahogy teltek a napok, úgy vált egyre bizonyosabbá, hogy valami tragikus történt velük. Három nappal később, december 30-án hivatalosan is bejelentették eltűnésüket a rendőrségen. 
A párra végül múlt vasárnap, január 19-én bukkantak rá a lány nagybátyjának a garázsában – holtan. 


“Már az első nap jelentettem a rendőröknek, hogy eltűnt a garázs egyetlen kulcsa, de úgy tűnik, meg sem hallották” – mondta a férfi, aki mintha megérezte volna, hogy jó helyen keresgél, december 30-án elhajtott a garázshoz (nyitóképünkön középen), és hosszasan dörömbölt az ajtaján. 
Mint később kiderült, a fiatalok eltűnésének szemtanúja is akadt: egy, a környéken lakó, fiatal nő december 27-én éjfélkor háza előtt dohányozva látta, amint a fehér Honda Prelude megáll a garázsok előtt. Hosszas várakozás után a vezető kiszállt, odalépett az egyik garázshoz, kinyitotta az ajtaját, és behajtott. 
“Az utasülésen egy fiatal lány ült. Egy pillanatra találkozott a tekintetünk, ő elmosolyodott és biccentett. Aztán beálltak és becsukták a garázskaput” – mondta el a szomszéd, Nicole Trifari. Nem is foglalkozott többet az üggyel, egészen múlt vasárnapig, amikor rendőrök tucatjai lepték el a környéket, és a felfeszített garázsból két holttestet hoztak elő. 
Mivel a fiatalok nem írtak búcsúlevelet, sőt, házasságot terveztek, rokonaik nem feltételezik, hogy öngyilkosok lettek. Sokkal valószínűbb, hogy nem bírták kivárni a hétvégét, és gyorsan szerettek volna összebújni az indulás előtt. 
Erre azonban nem maradt idejük. A hideg miatt vélhetően nem állították le az autó motorját, a szűk garázs pillanatokon belül megtelt szén-monoxiddal, és megölte őket. Teljesen felöltözve találtak rájuk, az autó üzemanyagtartálya üres volt, az akkumulátor lemerült.

Ezt is nézd meg – Megdöbbentő, de ezeket a képeket látva mindenki a szexre gondol! (kattints a képre)

Autós szexre vágytak, belehaltak 1

Kommentek

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Cristiano Ronaldo meghajtotta az új Bugattit

A Bugatti személyesen kínálta meg Christiano Ronaldot egy tesztvezetéssel, hogy megtapasztalja, milyen is az új Chiron.

Faágakat és szemetet állítanak a frissen javított kátyúkba Solymáron

Eszementek egy maréknyi csoportja tette pillanatok alatt tönkre a kijavított kátyúkat Solymáron.

Hajszárítóval riogatják a gyorshajtókat egy skóciai faluban

Kreatív csellel imitálnak sebességmérő rendőröket egy kis falu lakói Skóciában. Elegük lett a száguldozó autósokból.

Ilyen hülye miért vezet?

Minden arra utalt, hogy a vonat megállíthatatlanul közeledik, mégis a sínekre hajtott.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

F1: Teljes valójában itt az új Williams

A Williams-csapat másodszor is leleplezte 2017-es autóját, ezúttal számítógépes grafika helyett már a valódi autóról készült fotókat nézhetjük.

Segítene parkolni a Magyar Telekom

A betonba épített szenzorok segítenének az autósoknak szabad parkolóhelyet találni a városokban.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.