Kölcsönkért autóban maszturbált a szakács

Dominóként borult az élete

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2014.01.10. 06.00

A térfigyelő kamerák kezelője fedezte fel a hajnali órákon privát örömöket élvező férfit. Ha már elkapták, egy sor egyéb dolog miatt is megbírságolták.

Egy kisvárosban bizarr vagy társadalmilag elítélt dolgot cselekedni nem szerencsés dolog. Mindezt a belvárosban, egy forgalmas szórakozóhellyel szemben tenni még nagyobb butaság. De ha közvetlenül a térfigyelő kamera alatt vétkezünk, hát azzal biztos, hogy kihívjuk magunk ellen a sorsot. 

Ezt mára alighanem megtanulta Hassan Butt (nyitóképünkön éppen a bíróságról jövet), az a 33 éves szakács, akit egy autóban vett filmre a közterületfelügyelet, amint éppen maszturbált. A kamerák kezelője hívta a rendőröket, akik – hiszen kisvárosról van szó – két percen belül a helyszínen voltak. Kiparancsolták a kocsiból a zavarban lévő férfit, aki bár először azt állította, csak vakaródzott (letolt nadrággal), a felvételeket visszanézve mindent bevallott. 
A karácsony körül, az észak-angliai Heaton városában történt ügyön nem rágódott sokáig a bíróság, néhány napon belül megszületett az ítélet. Ennek értelmében Butt 12 hónap próbaidőt kapott, valamint 100 fontnyi (36 000 Ft) eljárási illeték megfizetésére kötelezték. 
Ezzel azonban még nem volt vége megpróbáltatásainak: mivel nem volt engedélye, hogy vezesse az autót, amelyet egyébként egy barátjától kért kölcsön arra az estére, 110 font bírságot, valamint további 195 fontnyi eljárási illetéket (összesen 110 000 Ft) róttak ki rá. 

Az ominózus parkolónak az a fele, ahol az események történtek. Mindkét villanyoszlop tetején ott virít a kamera.

A kötelező felelősségbiztosítás nélküli autóvezetés miatt nyolc büntetőpontot is rávertek, ami a korábban begyűjtött pontokkal együtt pont elég volt ahhoz, hogy egy teljes évre elvegyék a jogosítványát. 
“Ügyfelem munka után szeretett volna harapni valamit, amikor felhívta a barátnője. Félreállt egy parkolóba, és a beszélgetés erotikus fordulatokat vett” – mondta a bíróságnak Butt ügyvédje, ám ezt a magyarázatot gyengének találták. 
A rendőrség egyébként a járművet lefoglalta, és mivel azt a mai napig nem adták vissza, Butt kénytelen volt kifizetni annak ellenértékét, ezer fontot (360 000 Ft) barátjának, akitől kölcsön kapta. 
A legrosszabb azonban az volt az egészben, próbálta meg utoljára jobb belátásra bírni a bíróságot az ügyvéd, hogy hajnalban haza kellett gyalogolnia, és mindent töredelmesen bevallani a feleségének…

Megosztom ezt az őrült sztorit :)

Kommentek

  • istvan66

    Olykor kissé elbizonytalanodom. Információ éhes korban élünk, már az is baj, ha valaki oktató filmet készít?

  • husky

    Még mindig jobb mintha “megy a levesbe” :))

F1: Folytatódik a McLaren vergődése

A második barcelonai tesztnap délelőttje is a Mercedesé volt, miközben több csapat autója is a garázsban vesztegelt. A McLarennél megint motort kellett cserélni.

F1: A Ferrari megtanult hallgatni, máris támadják miatta

Olaszországban nem vették jó néven, hogy a Ferrari az idei előszezonban hallgatásba burkolózik.

Bűnös és fizet a gyilkos légzsákok gyártója

A Takata hivatalosan is bűnösnek vallotta magát az általa gyártott, világszerte legalább 15 emberéletet követelő hibás légzsákok miatt, és beleegyezett az egymilliárd dolláros büntetőbírság kifizetésébe – közölte az amerikai igazságügyi minisztérium.

F1: 2025-ig marad az Orosz Nagydíj

Az Orosz Nagydíj szervezői szerződést hosszabbítottak, 2025-ig biztosan marad Szocsiban a Forma-1. Éjszakai futam is lehet.

Magyar ötlettel alakulhat át az autós kárrendezés

A gépjármű-kárrendezési folyamatokat támogatja a KárWeb nevű hazai startup. A szolgáltatás próbaüzeméhez már csatlakozott az egyik vezető biztosító.

Nagy változás jön egy Budapestet érintő viszonylaton

Másfél év után végleg kivonul a Lux Express busztársaság a közép-európai térségből. Csak a Varsót a Baltikummal összekötő járatok maradnak meg. Megszűnik a Budapest-Krakkó-Varsó buszjárat is.

Kiderült, mikor és mitől kapnak defektet a magyarok

Tízből legalább négy magyar autósnak volt már defektje az elmúlt öt évben, ráadásul ezeknek több mint fele jellemzően délután és este, sötétedés után történt, minden másodikat pedig szög vagy kátyú okozott.

F1: A Red Bull-főnök beszólt a McLarennek

A Red Bull csapatfőnökének nagyon nem tetszenek az idén újra megjelent cápauszonyok, mindent megtesz majd, hogy a jövő évre eltűnjenek. Valami más is bántja Christian Horner szemét.

Kompakt terepkupé a Mitsubishitől

Kompakt szabadidőjárművel erősíti kínálatát a Mitsubishi. Az ASX mellé, nem helyette érkezik a divatcentrikus crossover.

Kitakarította az autóját, azonnal milliomos lett

Autója takarítása közben talált meg egy rég elveszett lottószelvényt, és lett egy csapásra milliomos egy nagypapa a kelet-ausztráliai Newcastle-ben.

F1: Hamilton a Merci szépségére épít

Lewis Hamilton szerint a Mercedes 2017-es Forma-1-es autója mindenki másénál jobban néz ki, ezért a bajnokságban is az élen lehet a helye.

Elkormányoz, ha veszélyt szimatol a Volvo új szabadidőjárműve

Folytatja biztonságtechnológiai offenzíváját a Volvo. A hamarosan színre lépő XC60 fedélzetén olyan ütközésmegelőző rendszer működik, amely kikerüli az akadályt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.