Kerékpárúton haladó biciklist gázolt a rendőr

A sofőr is súlyosan megsérült

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.12.11. 06.02

Szabályosan közlekedő, idős kerékpárost gázoltak el vasárnap kora délután a Los Angeles megyei Calabasas városában. A férfi ismert szórakoztatóipari ügyvéd volt; a helyi seriffhivatal szolgálati járművével ütközött.

A helyi híradások szerint még tart a nyomozás, így pontosan nem lehet tudni, mi történt. Annyi bizonyos, hogy a két jármű azonos irányban haladt, és az ismeretlen okból bekövetkezett ütközés hatalmas erejű volt. A szélvédőnek csapódó kerékpárosról cipője és sisakja is lerepült az ütközés hatására; a beszakadó üvegtábla szilánkjai pedig az autót vezető rendőrt is megsebezték: a szolgálatban lévő tiszt szeme és karja sérült a balesetben. 

Szavazás

Kerültél már konfliktusba autóval biciklizés közben?

Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...
A kerékpáros a helyszínen életét vesztette. Később sikerült őt azonosítani: a hatvanöt éves férfi az ifjabb Milton Everett Olin volt, az észak-amerikai, ezáltal a globális zenei ipar egyik meghatározó figurája. Szórakoztató ipari szakügyvédként tevékenyen hozzájárult a modern zenei piac kialakulásához, egy ideig az illegális fájlcserélő oldalból törvényes online zeneáruházzá átalakult, és ezáltal a modern, legális tartalom-letöltő oldalaknak mintát állító Napster ügyvezető igazgatója volt. Jó ideje saját ügyvédi irodáját vezette, munkatársai szerint nem főnök, hanem barát volt.
Nem tudni, hogy a járőrkocsi az ütközés pillanatában, illetve azt megelőzően használta-e megkülönböztető jelzéseit.

Kommentek

Filmbe illő balesetet videózott egy kamionos

Halálos iramban magaslatokat verdes az alábbi baleset, csak kár, hogy ez nem egy filmben történt.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Jeepre hajaz a Hyundai városi SUV-ja

Sejtelmes részletfotóval előlegezte meg a nyáron érkező Kona városi crossovert a Hyundai.

A GM legjobb vicce: kabrió kisteher Corvette-motorral

A Totálisan Értelmetlen Autó, 300-as végsebességgel, platóval és nyitható keménytetővel. Nem tudom, mire, de nagyon jó!

Negyedmillió Toyotából folyik az olaj

Az Egyesült Államokban 228 ezer Toyota Tacoma pickupot hívnak vissza, mert szivárog  a differenciálművükből az olaj.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.