Pénzt szolgáltak fel az autós étteremben

Összekeverték a zacskókat

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.12.08. 07.00

Egy amerikai házaspár a világ legízletesebb menüjét kapta a helyi gyorsétterem drive-in részlegében: reggelijük helyett több ezer dollárt lapult a papírzacskó mélyén. Visszavitték a pénzt.

Greg és Stacye Terry szokásos reggelijükért tértek be a sarki autós étterembe, ám McMuffin és kávé helyett valami ropogósabbat kaptak: három lehegesztett nejlontasakban vaskos bankjegy-kötegek lapultak a zacskóban. 

“Nem fogod elhinni, de nem azt kaptuk, amit rendeltünk” – mondta a férj, amint előhúzta a nyilvánvalóan a pénzszállító autó számára előkészített csomagot. 
Azonnal megfordultak, hogy visszavigyék a pénzt. A tévedésre ekkor már az étterem egyik alkalmazottja is felfigyelt, és futva közeledett az autóból kiszálló pár felé. 
“Szemmel láthatóan felkavarta a hölgyet az eset. Nem csodálom. Szerencséjük volt, hogy mi találtuk meg a pénzt, bárki lehetett volna. Nem tudtam volna együtt élni a gondolattal, hogy elveszem mások pénzét” – mondta Stacye, nevetve hozzátéve, hogy azért el tudta volna költeni a pénzt. 
A Tennessee állambeli Hermitage-ben működő étterem vezetősége nyilatkozatban köszönte meg a házaspárnak, hogy visszavitték a pénzt. Terry-ék a nagyszerű sztorin kívül nem profitáltak az ügyből, de a jövőben is rendszeres látogatói maradnak az étteremnek. Soha nem lehet tudni…

Kommentek

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

A fehér oldalfalú abroncsok gyártása valódi kézműves meló

Öreg autókra új abroncs, avagy a veteránosok igényeit is ki kell szolgálni.

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

Fontos változásokra készülhetnek az autósok

Változnak a műszaki vizsgát érintő szabályok és a jogosítvánnyal kapcsolatos rendelkezések.

SMS-ben rúgta ki munkásait az államosított gyár

Miután a General Motors venezuelai üzemére rátette a kezét a helyi kormány, a cég írásos üzenetben közölte alkalmazottaival: átutalták a végkielégítésüket, vehetik a kalapjukat.

Nagy a baj Szeged és Hódmezővásárhely között

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint ellehetetlenülni látszik a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamosvasúti rendszer, a tram-train.

Sosem látott fotókon az oroszok új tankja

Nézz be az orszok legújabb tankjának fülkéjébe, ezeket a fotókat még nem sokan látták, néhány napja kerültek fel a netre.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.