Gyerekekkel teli kisbuszra lőttek a rendőrök

Egyre nagyobb butaságokat csinált az anyuka

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.11.18. 06.00

Könnyen tragédiába torkollhatott volna az az incidens, amely egy egyszerű gyorshajtásnak indult, de perceken belül rémisztő, életveszélyes küzdelemmé nőtte ki magát.

Amikor egy új-mexikói rendőrjárőr megállította a megengedett 90 helyett 115 km/órával haladó kisbuszt, talán még a gyorshajtást elkövető sofőr sem sejtette, hová fog fajulni az igazoltatás. 

Ahelyett, hogy a rendőr felszólításának engedelmeskedve leállította volna a motort, a vezető, bizonyos Rihanna Ferrell gázt adott és elmenekült – már amennyire a tetőre kötözött rakománnyal súlyosbított, öreg kisbusztól telt. 
Néhány percen belül ismét megállították, és felszólították, hogy szálljon ki az autóból. Amikor ezt megtagadta, az egyik járőr megpróbálta kirángatni a vezetőülésből. Erre a túloldalon kipattant az autóból a nő legidősebb, 14 éves fia, hogy anyja védelmére keljen. Őt ekkor még sikerült visszakergetni az autóba. 

A következő körben azonban, amikor anyja újfent nem követte a rendőr parancsait, és ezért dulakodásba kezdtek, a fiú nekiugrott a járőrnek, aki erre elektromos sokkolójával válaszolt. 
Miután a család bezárkózott a kocsiba, előkerültek a gumibotok és a lőfegyverek, és amint a nő újfent elmenekült a rendőrség elől, az egyik rendőrtiszt célzott lövéseket adott le az autóra, amelyben öt gyermek utazott. 
Az eddig az országúton zajló üldözés ezután beért a közeli Taos városába, ahol időnként a forgalommal szemben cikáztak az autók. A nő végül itt, egy szálloda előtt adta meg magát. Őt magát és fiát letartóztatták. 
Az eset még október végén történt, az egészet rögzítő rendőrségi kamera felvétele azonban csak most került nyilvánosságra. 

panel management

Kommentek

  • aopasc

    Itt azért sokat nyom a latba,hogy a família négerekből áll.Odakint eleve minden suvickos gyanús a zsaruk számára,ugyanúgy mint nálunk a ..tudjukkik..De a lövések nem kellettek volna.

  • csumi

    A többi komi hová lett ?? uraim ?
    Hm..

A pesti autósok birkák, itt a fotós bizonyíték

Levelet kaptunk olvasónktól, akit – érthetően – bánt, hogy a pesti autósok nem tanulnak a büntetésekből, és direkt megszegik a szabályokat.

Filmbe illő balesetet videózott egy kamionos

Halálos iramban-i magaslatokat verdes az alábbi baleset, csak az a kár, hogy ez nem egy filmben történt.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vettel: Szocsi a Mercedes pályája

Az idén eddig háromból két futamot megnyerő ferraris Sebastian Vettel a hétvégi Orosz Nagydíj előtt nem igazán bízik a triplázásban, szerinte Szocsiban egyértelműen a Mercedes a favorit.

Negyed óra gyönyör Škoda-rajongóknak: videón a Karoq kompakt SUV

Tizenöt perces monstre filmmel örvendeztet a Škoda újdonsága, a még be sem mutatott Karoq. Popcorn, kóla és mehet!

Fényűző extrákkal jön leendő kedvenc Škodád

Három hét múlva debütál a Škoda Karoq, a gyár elkezdte az információk szellőztetését. Amit eddig mondtak, jól hangzik.

Itt zárják le Budapestet a hosszú hétvégén

Április 30-án és május 1-jén rendezik Budapesten a Nagy Futam versenyautós bemutatót több fővárosi fő közlekedési útvonal forgalmának korlátozásával.

F1: Hamiltonék nem kérnek a csapatutasításokból

A Mercedes versenyzői azt mondják, nem s szeretnének a csapatutasításokról és a pilótasorrendről beszélni, persze ha úgy alakul, engedelmeskedni kell.

Százéves plug-in hibriddel ünnepel a Mitsubishi

Legelső autójának modern újraértelmezésével köszönti magát az idén száz esztendős Mitsubishi.

Jeepre hajaz a Hyundai városi SUV-ja

Sejtelmes részletfotóval előlegezte meg a nyáron érkező Kona városi crossovert a Hyundai.

A GM legjobb vicce: kabrió kisteher Corvette-motorral

A Totálisan Értelmetlen Autó, 300-as végsebességgel, platóval és nyitható keménytetővel. Nem tudom, mire, de nagyon jó!

Negyedmillió Toyotából folyik az olaj

Az Egyesült Államokban 228 ezer Toyota Tacoma pickupot hívnak vissza, mert szivárog  a differenciálművükből az olaj.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.