Gyerekekkel teli kisbuszra lőttek a rendőrök

Egyre nagyobb butaságokat csinált az anyuka

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.11.18. 06.00

Könnyen tragédiába torkollhatott volna az az incidens, amely egy egyszerű gyorshajtásnak indult, de perceken belül rémisztő, életveszélyes küzdelemmé nőtte ki magát.

Amikor egy új-mexikói rendőrjárőr megállította a megengedett 90 helyett 115 km/órával haladó kisbuszt, talán még a gyorshajtást elkövető sofőr sem sejtette, hová fog fajulni az igazoltatás. 

Ahelyett, hogy a rendőr felszólításának engedelmeskedve leállította volna a motort, a vezető, bizonyos Rihanna Ferrell gázt adott és elmenekült – már amennyire a tetőre kötözött rakománnyal súlyosbított, öreg kisbusztól telt. 
Néhány percen belül ismét megállították, és felszólították, hogy szálljon ki az autóból. Amikor ezt megtagadta, az egyik járőr megpróbálta kirángatni a vezetőülésből. Erre a túloldalon kipattant az autóból a nő legidősebb, 14 éves fia, hogy anyja védelmére keljen. Őt ekkor még sikerült visszakergetni az autóba. 

A következő körben azonban, amikor anyja újfent nem követte a rendőr parancsait, és ezért dulakodásba kezdtek, a fiú nekiugrott a járőrnek, aki erre elektromos sokkolójával válaszolt. 
Miután a család bezárkózott a kocsiba, előkerültek a gumibotok és a lőfegyverek, és amint a nő újfent elmenekült a rendőrség elől, az egyik rendőrtiszt célzott lövéseket adott le az autóra, amelyben öt gyermek utazott. 
Az eddig az országúton zajló üldözés ezután beért a közeli Taos városába, ahol időnként a forgalommal szemben cikáztak az autók. A nő végül itt, egy szálloda előtt adta meg magát. Őt magát és fiát letartóztatták. 
Az eset még október végén történt, az egészet rögzítő rendőrségi kamera felvétele azonban csak most került nyilvánosságra. 

panel management

Kommentek

  • aopasc

    Itt azért sokat nyom a latba,hogy a família négerekből áll.Odakint eleve minden suvickos gyanús a zsaruk számára,ugyanúgy mint nálunk a ..tudjukkik..De a lövések nem kellettek volna.

  • csumi

    A többi komi hová lett ?? uraim ?
    Hm..

Festővászon lett a városi törpeautó

Párbeszéd a festés és a formatervezés, a technológia és a művészet az alkotó és a Renault között: indiai származású francia képzőművész nézte festővászonnak a Renault legkisebb típusát.

Pazar fotókon a budapesti fényvillamos

Talán még soha nem készültek ennyire jó képek az ünnepi járatról. Nem csoda, hogy világhírű lett a fényvillamos.

Melyik a jobb zöld rendszámos luxus-SUV?

400 lóerő körül rendszerteljesítmény, kényeztető felszereltség és papíron 2 liter körüli átlagfogyasztás: az Audi Q7 e-tron 3,0 TDI quattro vagy a Volvo XC90 T8 Twin Engine AWD egyesíti hatékonyabban két világ előnyeit?

A nők vagy a férfiak cserélnek hamarabb gumit?

Az idén, október végéig, 1,9 százalékkal nőtt a téli gumiabroncs-piac a tavalyi év azonos időszakához képest Magyarországon, közép-európai szinten 6,4 százalékos növekedést mértek.

Többet keresnek majd a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozók

Sztrájk is volt a kecskeméti Mercedes gyárban, mostanra azonban sikerült megállapodnia a szakszervezetnek, így jövőre 10 százalékkal nőhet a dolgozók alapbére.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

F1: Elcsábítják a Mercedes nagyágyúját?

Brit sajtóértesülések szerint fennáll a lehetősége, hogy a Mercedes technikai főnöke, Paddy Lowe az egyik rivális csapathoz igazoljon.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

F1: Rosberg ennyi milliárdról mondott le önként

Nico Rosberg nagyon sok pénzről mondott le önként és dalolva a visszavonulással.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.