Alvó utasára támadt a taxisofőr

Levetkőztette a jelmezes nőt

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.11.12. 06.00

Vigyázni kell, hol és mikor szundítunk el. Egy chicagói nő majdnem pórul járt, amikor úgy döntött, becsukja a szemét, amíg hazaviszi a taxi.

Az eset még az október 31-éről november 1-jére virradó éjjel történt. Egy meg nem nevezett nő halloweeni vacsorán vett részt, majd hajnalban egy barátja taxit fogott neki, és besegítette az autóba. 

Ezen a békésnek tűnő környéken vette fel utasát a molesztáló taxis

Ezen a békésnek tűnő környéken vette fel utasát a molesztáló taxis


Ahogy elindultak, a jelmezbe öltözött nő elszundított. Valamivel később arra ébredt, hogy az autó az út szélén áll, a hátsó ajtó nyitva van, a taxis pedig fölé tornyosul. Az autó sofőrje már lehúzta a nő nadrágját, és elkezdte fogdosni. 
Amikor ösztönösen elrúgta magától a férfit, az, mintha mi sem történt volna, visszaült a vezetőülésbe, és folytatta az utat. A felzaklatott hölgy ekkor felszólította a sofőrt, hogy álljon meg, majd kipattant a kocsiból és hazafutott. 
Később feljelentést tett a taxis ellen, akit ő és a kocsit leintő barátja egyaránt beazonosított. Ezek alapján a rendőrség letartóztatta a 23 éves Tajamul Hussain Syedet, akit november 9-én szexuális zaklatással vádoltak meg. Az óvadék összegét negyedmillió dollárban (55 millió Ft) állapították meg. 
Munkaadója, a Taxi 303 társaság semmilyen információval nem szolgált a sajtónak, így nem tudni, mióta dolgozik náluk a fiatalember, vagy hogy korábban volt-e panasz ellene.
Úgy tűnik, még mindig az a legbiztonságosabb, ha saját kocsival közlekedünk. Persze olyankor egy csepp alkoholt sem ihatunk, de van olyan autó, ami megéri az áldozatot. Ilyen például az idén ötvenéves Porsche 911, amelynek diadalmas pályafutásáról itt olvashatsz látványos megemlékezést.

Kommentek

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Ölében kisbabával vezetett egy nő, a videó miatt forrong a Facebook

A közösségi média mostanában kapta fel ezt a videót, és a vélemények megdöbbentően vegyesek.

Rekordévet zárt a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly közel 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.