Sajtburgert viselt a parkolóban szexelő hölgy

Mozogni sem tudott, olyan részeg volt

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.11.11. 06.00

Egy amerikai kisvárosban ütemesen mozgó kisteherautóhoz riasztották a rendőrséget. A gofris előtt parkoló pick-upban az történt, amit gyanítottak, bár aktív részvétellel nehéz volna vádolni a pár hölgy tagját…

Lakossági bejelentést vizsgált ki az a rendőrjárőr, amely november első vasárnapján, hajnali fél kettőkor bekopogtatott egy parkoló Dodge kisteherautó ablakán a tízezer lakosú Loganville-ben. 

A hátsó ülésen hancúrozó párocska a rendőr felszólítására szétrebbent – pontosabban a férfi villámgyorsan magára kapta ruháit, a nő azonban csak ott ült, mereven maga elé nézve, mintha semmit nem észlelne a külvilágból. 
Mint később kiderült, pontosan ez volt a helyzet. Amikor később képes volt megfújni a szondát, abból kiderült, hogy az elmúlt hat órában legalább tíz egységnyi alkoholt fogyasztott az alig ötven kilós nő. 
A férfi, Frank Lucas azt is meg tudta mondani, hogy ez hol történt: az onnan közel két kilométerre lévő Brucey’s sportbárban, ahonnan természetesen gyalog jöttek a teherautóhoz, amely itt parkolt egész nap.” 
A rendőr kitartó unszolására a hölgy, akit később Rachel Gossettként azonosítottak, hajlandó volt felöltözni. A külvilágból azonban nagyon sokat ekkor sem észlelhetett még, hiszen szandálja helyett egy sajtburgerbe csúsztatta bele elegánsan a lábát. 

Rachel Gossett kedvenc cipőboltja: gyorsétterem a gofribüfétől pár száz méterre

Ez már a rendőrnek is sok volt: felolvasta a jogaikat, és mindkettőjüket letartóztatta. 
A közszeméremsértés vádját alighanem megússzák, mivel a parkoló hátsó sarkában adtak a szenvedélynek, ám a nyilvános részegeskedés és a csavargás vádja kétségtelenül megáll ellenük. A tárgyalás januárban lesz. 

Családi idill tavaly karácsonykor. Az idei ünnep aligha lesz ilyen meghitt.

Családi idill tavaly karácsonykor. Az idei ünnep aligha lesz ilyen meghitt.


A 25 éves Rachel Gossett életében nem ez az első kalandos epizód. 
A hölgy, aki mellesleg büszkén neveli otthon kétéves kislányát, a nyáron több napra eltűnt; akkor kétségbeesett felhívásban kérte a lakosság segítségét férje, Dereck Mooney, szövetségi alkalmazott. 
Hogy a tagbaszakadt férfi mit szólt a sajtburgeres akcióhoz, arról nincsenek információink.
Képek: Facebook, Google Maps

Kommentek

  • sforisek

    Sok mindenre jo a sajtburger, de csak kulso hasznalatra.
    Megenni nem szabad.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Ölében kisbabával vezetett egy nő, a videó miatt forrong a Facebook

A közösségi média mostanában kapta fel ezt a videót, és a vélemények megdöbbentően vegyesek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

Alonso: A célba érés már nagy eredmény lenne

Fernando Alonso 2017-ben Forma-1-es versenyen még nem jutott el a kockás zászlóig, reméli, hogy a frissített Honda-motorral Szocsiban legalább a célba érés összejön végre.

Kémfelvételen a Škoda Yeti utódja

Karoq néven érkezik egy hónap múlva a második generációs kompakt Škoda SUV. Csehországban lefilmezték egy prototípusát.

Nem működik a Toyota stratégiája

A világ minden részén népszerűek a plug-in hibridek – mindenütt, kivéve Kínát. Az ázsiai ország miatt a Toyota kénytelen lesz újragondolni stratégiáját.

F1: Szocsiban annyi a kanyarlevágós trükknek

Az FIA fekvőrendőröket szereltetett fel a szocsi pálya 2. kanyarjának bukóterébe, mostantól nem lehet ügyeskedni.

Rekordévet zárt a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly közel 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.