Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett

Halmozták a kihágásokat

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.10.26. 07.00

Sokáig lesz mit mesélnie annak a Montana állambeli rendőrnek, aki múlt vasárnap megállított egy furcsán támolygó autót…

A montanai Four Corners igazi isten háta mögötti hely. A hatalmas, ritkán lakott állam délnyugati csücskében lévő, nem egészen kétezer lakosú település első pillantásra olyan, mintha egy westernfilmbeli kisvárost ültettek volna át a XXI. századba. Létezésének egyetlen oka, hogy itt keresztezi egymást két főút: alighanem rengeteg minden átutazik itt, kivéve a változatosságot. 

Nem csoda, hogy az itt élő fiatalok minden alkalmat megragadnak, hogy úgy érezzék, élnek. Itt nincsenek visszafogott bulik, és ha mulatnak, az mulatva van. 
Így történhetett, hogy amikor a helyi rendőr a két főút egyikén járőrözve egy kígyózva közlekedő kocsira lett figyelmes, a szeme sem rebbent: pontosan tudta, miről van szó. Legalábbis először azt hitte… 
Az ugyanis egy dolog, hogy a volán mögött ülő, 22 éves hölgyből, bizonyos Alexis Kristine Cooperből tömény piaszag áradt – a későbbi vérvizsgálat szerint négy-öt egységnyi alkoholt fogyaszthatott -, a hátsó ülésen azonban a rendőri igazoltatásról tudomást sem véve, vadul szeretkezett egy párocska. 
A rendőr bizonyára szeretett volna nem tudomást venni az akcióról, de nem tehette: Montanában ugyanis hátul is kötelező a biztonsági öv használata, márpedig az utasok ezt elmulasztották, így gyorsan még egy kihágással gyarapodott Cooper kisasszony bűnlajstroma. És ez még csak a kezdet volt, hiszen az autó forgalmija lejárt, a hölgy jogosítványa nem volt érvényes Montanában, valamint nyitott alkoholos üveget találtak az autóban. 
A vezető az éjszakát a helyi fogdában töltötte, majd reggel szabadon engedték. A legfontosabbakra azonban nem derült fény: egyrészt, hogy miért vállalta az autóvezető szerepét, és másrészt, hogy hogyan sikerült vasárnap este fél tízre ilyen alaposan szétcsúsznia a társaságnak.
Szex a hátsó ülésen? Ilyen veszély nem fenyeget a Porsche 911-ben. Az idén ötvenéves legendáról multimédiás összeállítással emlékezünk meg.

Kommentek

  • Jozscsi

    Nemcsak a kihágásokat, de a meghágásokat is halmozták.

Egy kiscica miatt zárták le az ország legfontosabb útját

Elárvult kölyökmacska nyávogott egy nyolcsávos szupersztráda elválasztó sávján Abu-Dzabiban. A tűzoltóság nem teketóriázott, irdatlan torlódás árán megmentették az állatot.

Na így töltenek elektromos autót a kazincbarcikai lakótelepen

Örök kérdés a villanyautókkal kapcsolatban, hogy mi lesz a lakótelepen élőkkel, akik otthon szeretnének tölteni, és nincs a közelben töltőoszlop? Ma az egyetlen megoldás, amire gondolhatnak, az egy jó hosszú, ablakon kilógatott vezeték.

Ez a videó a bizonyíték, hogy Pesten sokan birkamód közlekednek

Krisztián nem bírta cérnával, de nem csodálkozunk, hiszen pár perc alatt több olyan helyzettel is találkozott Budapesten, ami balesettel is végződhetett volna, ha nem figyel.

Szexi tánc okozott tragédiát

Meggondolatlan kamaszlány szexinek tartott táncba kezdett a közlekedő autók mellett, meg is lett az eredménye.

8000 kilométer kevesebb mint 4 nap alatt

A Goodyear az új abroncsa bevezetését azzal ünnepeli, hogy próbára teszi a gumikat Rainer Zietlow világrekord kísérlete során. A pilóta és csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a 8000 kilométeres, Dakartól Moszkváig tartó távot kevesebb mint 4 nap alatt teszi meg.

Jeep Yuntu: rejtélyes jövőkép

A közeljövő kínai Jeep modelleinek formai és technológiai koncepcióját vázolja az a hétszemélyes tanulmányautó, amelyről szinte semmit nem árultak el.

Csillag született

A DB9 fénye alaposan megkopott. Az Aston Martin 2004 óta próbálta feléleszteni különböző átdolgozásokkal a modell egykori csillogását – sikertelenül. De most változik a helyzet! A vadonatúj DB11 megérkezett és úgy ragyog, mint még soha. Nem fogja vissza magát, motorja V12-es és biturbó.

Titkos magánéletéről beszélt Vettel

Privát életét is érintő interjút adott a Forma-1 négyszeres világbajnoka. Szóba került az otthona, félelme, bosszúsága, vágyai.

F1: Nem Brawn rúgatta ki Ecclestone-t

A Forma-1 sportszakmai irányítója, Ross Brawn cáfolta, hogy ő kérte volna Bernie Ecclestone eltávolítását ugyanakkor nem tagadja, hogy elég nehéz lett volna a közös munka.

Hazatért végre az utolsó Ikarus

Tizenöt évig szolgált külföldön a magyar ritkaság, de most már végleg itthon marad.

Üzemanyagcellás kamiont tesztel a Toyota

A Los Angeles-i kikötő és környéke extrém teherforgalmát kívánja környezetbarátabb mederbe terelni a Toyota.

Dühös tulajdonosok perelik a Teslát

Csoportos keresetet adtak be a Tesla ellen a cég kaliforniai ügyfelei. Állításuk szerint életveszélyes kísérletbe kényszerítette  őket a cég az Autpilot szoftver idő előtti aktiválásával.

Nem tetszik a KRESZ-tábla? Beperelheted a kihelyezőjét

Jövőre jogi lehetőség nyílik az autósok, gyalogosok, vagy bárki számára, hogy levetethessék a nekik valamilyen okból nem tetsző KRESZ-táblákat.

Szégyen, ebből nagy baj lesz Vitézy szerint

Szégyen, lépkedünk vissza az időben – állítja Vitézy Dávid volt BKK-vezér egy óbudai buszsáv megszüntetéséről. Szerinte Budapest távolabbi pontjai is megérzik majd a rossz döntés következményeit egészen Kőbányáig.

Csodaszép buszt vásárolt a BKV

Internetes hirdetés útján vásárolt 35 millió forintért ritka Ikarus 630-ast a BKV – írja a Blikk.

Arab uralkodónak öltözött Felipe Massa

Royal Family Massah – írta a családjáról készült fotó alá a brazil Forma-1-es pilóta.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.