Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett

Halmozták a kihágásokat

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.10.26. 07.00

Sokáig lesz mit mesélnie annak a Montana állambeli rendőrnek, aki múlt vasárnap megállított egy furcsán támolygó autót…

A montanai Four Corners igazi isten háta mögötti hely. A hatalmas, ritkán lakott állam délnyugati csücskében lévő, nem egészen kétezer lakosú település első pillantásra olyan, mintha egy westernfilmbeli kisvárost ültettek volna át a XXI. századba. Létezésének egyetlen oka, hogy itt keresztezi egymást két főút: alighanem rengeteg minden átutazik itt, kivéve a változatosságot. 

Nem csoda, hogy az itt élő fiatalok minden alkalmat megragadnak, hogy úgy érezzék, élnek. Itt nincsenek visszafogott bulik, és ha mulatnak, az mulatva van. 
Így történhetett, hogy amikor a helyi rendőr a két főút egyikén járőrözve egy kígyózva közlekedő kocsira lett figyelmes, a szeme sem rebbent: pontosan tudta, miről van szó. Legalábbis először azt hitte… 
Az ugyanis egy dolog, hogy a volán mögött ülő, 22 éves hölgyből, bizonyos Alexis Kristine Cooperből tömény piaszag áradt – a későbbi vérvizsgálat szerint négy-öt egységnyi alkoholt fogyaszthatott -, a hátsó ülésen azonban a rendőri igazoltatásról tudomást sem véve, vadul szeretkezett egy párocska. 
A rendőr bizonyára szeretett volna nem tudomást venni az akcióról, de nem tehette: Montanában ugyanis hátul is kötelező a biztonsági öv használata, márpedig az utasok ezt elmulasztották, így gyorsan még egy kihágással gyarapodott Cooper kisasszony bűnlajstroma. És ez még csak a kezdet volt, hiszen az autó forgalmija lejárt, a hölgy jogosítványa nem volt érvényes Montanában, valamint nyitott alkoholos üveget találtak az autóban. 
A vezető az éjszakát a helyi fogdában töltötte, majd reggel szabadon engedték. A legfontosabbakra azonban nem derült fény: egyrészt, hogy miért vállalta az autóvezető szerepét, és másrészt, hogy hogyan sikerült vasárnap este fél tízre ilyen alaposan szétcsúsznia a társaságnak.
Szex a hátsó ülésen? Ilyen veszély nem fenyeget a Porsche 911-ben. Az idén ötvenéves legendáról multimédiás összeállítással emlékezünk meg.

Kommentek

  • Jozscsi

    Nemcsak a kihágásokat, de a meghágásokat is halmozták.

Most minden kiderül egy F1-es kormány titkairól

A Haas versenyzője, Romain Grosjean ad egy kis eligazítást a Forma-1-es kormányok titkairól.

Százszámra gyártanák az elektromos buszokat a lengyelek

2025-től évente ezer buszt gyártanának Lengyelországban. Ennek alapjait most fektethetik le a lengyelek.

Hamilton: Az új Merci olyan, mint egy hajó

Lewis Hamilton elmondta, hogy mit gondol a Mercedes 2017-es autójáról, a W08-asról.

Kiderült, hol vannak a legdurvább dugók

A Los Angeles-i autósok vesztegeltek az utakon legtöbbet torlódások miatt 2016-ban a világon: fejenként 104 órát ültek dugókban.

F1: Gyönyörű autót tervezett a Red Bull

Christian Horner csapatfőnök szerint a Red Bull 2017-es autója az egyik “legcsinosabb”, amit valaha tervezett a csapat.

Minden benne van az új Volkswagen Golfban

Kipróbáltuk a felfrissített Golfot! A jóból még jobb lett, a vezetői asszisztensek és a műszaki megoldások száma és fajtája luxusautókat idéz.

F1: A sztármérnök is kevesebb előzést jósol

A Red Bull sztártervezője, Adrian Newey szerint a 2017-es Forma-1-es szabályok továbbra is egészségtelen mértékben jutalmazzák majd a motorerőt, emellett az előzések számát is csökkentik.

A múltba megy előre a kínai szupersportkocsi 

Olasz formatervvel érkezik a kínai Techrules fantasztikus sportautója. A múltidéző vonalak mögött fejlett elektromos hajtáslánc-technológia rejlik.

Újjászületett a nyolcvanas évek egyik legfurcsább járműve

Sir Clive Sinclair fekvő robogója, a kultikus, de életképtelen C5 valamivel praktikusabb formában térhet vissza. Az Iris Sinclair unokaöccsének a munkája.

F1: Hamilton magyarázkodni kényszerült

Lewis Hamilton hétfőn tisztázta a hétvégén a csapaton belüli adatmegosztással kapcsolatos nyilatkozatát. Nincs baja a Mercedesszel és Valtteri Botasszal.

F1: Minden ellenféltől fél a Mercedes

Hiába nyertek zsinórban három világbajnoki címet, a Mercedes csapatfőnöke azt mondja, a 2017-es idény előtt majdnem ugyanúgy tart minden riválistól, mint amikor először munkába állt.

Csökken az üzemanyag ára

Szerdán megáll az üzemanyag árának emelkedése, sőt a gázolaj még olcsóbb is lesz.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.