Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett

Halmozták a kihágásokat

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.10.26. 07.00

Sokáig lesz mit mesélnie annak a Montana állambeli rendőrnek, aki múlt vasárnap megállított egy furcsán támolygó autót…

A montanai Four Corners igazi isten háta mögötti hely. A hatalmas, ritkán lakott állam délnyugati csücskében lévő, nem egészen kétezer lakosú település első pillantásra olyan, mintha egy westernfilmbeli kisvárost ültettek volna át a XXI. századba. Létezésének egyetlen oka, hogy itt keresztezi egymást két főút: alighanem rengeteg minden átutazik itt, kivéve a változatosságot. 

Nem csoda, hogy az itt élő fiatalok minden alkalmat megragadnak, hogy úgy érezzék, élnek. Itt nincsenek visszafogott bulik, és ha mulatnak, az mulatva van. 
Így történhetett, hogy amikor a helyi rendőr a két főút egyikén járőrözve egy kígyózva közlekedő kocsira lett figyelmes, a szeme sem rebbent: pontosan tudta, miről van szó. Legalábbis először azt hitte… 
Az ugyanis egy dolog, hogy a volán mögött ülő, 22 éves hölgyből, bizonyos Alexis Kristine Cooperből tömény piaszag áradt – a későbbi vérvizsgálat szerint négy-öt egységnyi alkoholt fogyaszthatott -, a hátsó ülésen azonban a rendőri igazoltatásról tudomást sem véve, vadul szeretkezett egy párocska. 
A rendőr bizonyára szeretett volna nem tudomást venni az akcióról, de nem tehette: Montanában ugyanis hátul is kötelező a biztonsági öv használata, márpedig az utasok ezt elmulasztották, így gyorsan még egy kihágással gyarapodott Cooper kisasszony bűnlajstroma. És ez még csak a kezdet volt, hiszen az autó forgalmija lejárt, a hölgy jogosítványa nem volt érvényes Montanában, valamint nyitott alkoholos üveget találtak az autóban. 
A vezető az éjszakát a helyi fogdában töltötte, majd reggel szabadon engedték. A legfontosabbakra azonban nem derült fény: egyrészt, hogy miért vállalta az autóvezető szerepét, és másrészt, hogy hogyan sikerült vasárnap este fél tízre ilyen alaposan szétcsúsznia a társaságnak.
Szex a hátsó ülésen? Ilyen veszély nem fenyeget a Porsche 911-ben. Az idén ötvenéves legendáról multimédiás összeállítással emlékezünk meg.

Kommentek

  • Jozscsi

    Nemcsak a kihágásokat, de a meghágásokat is halmozták.

F1: Rosbergből filmszínész lesz?

A Forma-1 váratlanul visszavonult világbajnoka csendes karácsonyt tervez, de később akár filmszínészettel is megpróbálkozna. Tucatnyi utódot is szeretne.

Festővászon lett a városi törpeautó

Párbeszéd a festés és a formatervezés, a technológia és a művészet az alkotó és a Renault között: indiai származású francia képzőművész nézte festővászonnak a Renault legkisebb típusát.

Pazar fotókon a budapesti fényvillamos

Talán még soha nem készültek ennyire jó képek az ünnepi járatról. Nem csoda, hogy világhírű lett a fényvillamos.

Melyik a jobb zöld rendszámos luxus-SUV?

400 lóerő körül rendszerteljesítmény, kényeztető felszereltség és papíron 2 liter körüli átlagfogyasztás: az Audi Q7 e-tron 3,0 TDI quattro vagy a Volvo XC90 T8 Twin Engine AWD egyesíti hatékonyabban két világ előnyeit?

A nők vagy a férfiak cserélnek hamarabb gumit?

Az idén, október végéig, 1,9 százalékkal nőtt a téli gumiabroncs-piac a tavalyi év azonos időszakához képest Magyarországon, közép-európai szinten 6,4 százalékos növekedést mértek.

Többet keresnek majd a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozók

Sztrájk is volt a kecskeméti Mercedes gyárban, mostanra azonban sikerült megállapodnia a szakszervezetnek, így jövőre 10 százalékkal nőhet a dolgozók alapbére.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

F1: Elcsábítják a Mercedes nagyágyúját?

Brit sajtóértesülések szerint fennáll a lehetősége, hogy a Mercedes technikai főnöke, Paddy Lowe az egyik rivális csapathoz igazoljon.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.