A mentőautóban lépett félre az orvosnő

A teljes brit mentőszolgálat tud már róla

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.10.21. 06.00

Egy féltékeny brit mentős feltételezte, hogy munkatársa, egyben barátnője megcsalja egy kollégával. Bekamerázta azok mentőkocsiját, majd a bizonyítékokat a testület tagjai elé tárta egy kör-emailben.

A munkahelyi kapcsolatoknál csak egy rizikósabb dolog létezik: a munkahelyi szerelmi háromszög. Egy londoni mentős gyanakodni kezdett, hogy barátnője, aki történetesen a munkatársa is volt, megcsalja, mégpedig a testület egy harmadik tagjával. Ezért kémkamerát helyezett el azok szolgálati kocsijában, és várta a bizonyítékot. 

Az jött is hamarosan, a férfi pedig, miután szakított az asszonnyal, a felvételeket feltöltötte az internetre, a linkeket pedig elküldte a mentőállomás levelező listájára. “Tőle már hallottátok a szakításunk történetét, most hadd színesítsem én is a sztorit” – írta. 
A férfi egyébként, hogy a lejáratás igazán hatékony legyen, nem elégedett meg a nőről frissen készült, leleplező videókkal: saját szaftos előéletük részleteit is a munkatársak elé tárta, köztük szókimondó szöveges üzeneteket, illetve a nő beleegyezésével készült szexvideókat. Ezekről azt írta, ugyanúgy szolgálat közben készültek, mint a frissek. “Addig csináltuk, amíg riasztás nem érkezett” – fűzte hozzá az ezzel saját magát is bajba keverő ex-barát. Az üzeneteket természetesen a nő is megkapta. 
Ha már levelezett, a felszarvazott férfi egy füst alatt főnökeit is megvádolta mindenféle aljasságokkal, a mentőszolgálat ezért most egyszerre két ügyben is nyomoz, a vizsgálat végéig minden adatot – beleértve az érintettek nevét is – titkosítottak.

Kommentek

  • Albazo

    Jó nagy marha a faszi.

  • KoboldInside

    Mi nem kaphatnánk meg azt az email-t…? ;-)

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.