A hét legbénább sofőrje cím nyertese

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2013.10.13. 17.45

A parkolóba be- és kiállás sokaknak feladja a leckét, az ilyen videók a megunhatatlan kategóriába tartoznak.

Nagyon sok mókás, veszélyes vagy elképesztő parkolást láttunk már, viszont ez megunhatatlan műfaj, mindig van hely az újabb alkotásoknak. Ma is belefutottam egybe, ami kétségkívül a mókás kategóriába tartozik. Arra nem esküdnék meg, hogy nő szállt be a kék Opelba, nem túl jó a minőség, és távol is van a kamerától az autó, de mintha egy fiatal hölgy lett volna. Persze az is lehet, hogy egy sovány, hosszú hajú férfi volt. De döntsétek el ti! 
Ez nem volt egyszerű, holott a hely nem kevés, az autó pedig enyhén szólva sem egy Land Cruiser V8, mégis pokolian megizzasztotta a sofőrt a kicsi Corsa. Az mindenképp dicséretre méltó, hogy nem esett pánikba, és nem hajtott bele egyik autóba sem egy véletlen gázfröccsel. Teljesen kontrollálta a saját magának kialakított kusza helyzetet. 
Ti, hogy oldottátok volna meg ezt a “kihívást”? ;) 

Kommentek

 • tutajos5

  Lelőttem volna az oktatóját és aki átengedte a vizsgán!!!!

 • menőmanó

  A passatos hölgy sem állt a helyzet magaslatán.
  A főszereplő legalább tudta, hogy merre kell tekerni a kormányt. Az ilyeneknél már az is előny. :)
  Egy szűkebb helyen még a kocsiba beszállás előtt tanácsos megtervezni a kiállási manővert. Itt ez egyik hölgynek sem sikerült. :)

 • HakapesziM

  Rengeteg ilyen videó van. Az a baj, hogy az ilyen volánművészekre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a gyakorlottabbakra. Ezekhez igazítják a sebességhatárokat, meg a többit.
  De ha tudja magáról, hogy béna, miért nem gyakorol? Hogy mer így kimenni a forgalomba? Nem születhet mindenki jó térérzékkel, de akkor kimennék egy elhagyott helyre, letennék pár bóját, kukát, bármit és rutinoznék, tízszer, százszor, amíg nem megy.

 • kocogok

  Siralmas! És ilyeneket kiengednek a forgalomba …

 • husky

  Ez szerintem megrendezett, mert onnan még a fehér Sprinterrel is ki lehetett volna állni az adott heylzetben, 10 másodperc alatt!

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.