Játékautót bírságolt meg a rendőrség

Rossz helyen hagyták az esti móka után

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.10.12. 07.00

Hányszor mondjuk a kölköknek, hogy ne hagyják szét a játékaikat? Egy amerikai testvérpár egy életre megtanulta a leckét, miután a járdán felejtett elemes kisautójukon reggel bírságcédulát talált édesapjuk.

Gazdátlanul hagyott gépjármű – ez állt azon a hivatalos értesítésen, amelyet kislányai játékautóján talált a Utah állambeli American Forkban élő férfi. Először megijedt, hogy gyerekei rossz fát tettek a tűzre, aztán a cetlit tovább olvasva már csak röhögni tudott. A “gépjármű tulajdonosa” rovatba ugyanis annyit írt a jó humorú rendőr: Barbie – egy babarózsaszín elemes kisautóról lévén szó. 

Amikor kikérdezte a lányokat, kiderült, mi történt: előző este sokáig játszottak a dzsippel, de aztán lemerült az akkumulátor, így hát ott hagyták a garázs előtt, és más móka után néztek. Az autó aztán valahogy kigurulhatott a járdára, itt talált rá a rendőrjárőr az elhagyott gyermekjátékra. 
“Szeretnénk, ha az itt élők éreznék, hogy kollégáink jelen vannak, figyelnek, gondoskodnak a biztonságukról” – kommentálta az esetet a helyi rendőrség vezetője. “Más esetben a szabálytalanul parkoló járműveket elvontatnák, ezúttal kivételt tettünk.” 
A meglepett apuka valóban nagyra értékelte a gesztust, különös tekintettel arra, hogy az intézkedő járőrök voltak olyan kedvesek üresen hagyni a bírság összege rovatot: alighanem porszívózással és rendrakással fognak majd bűnhődni az ifjú ámokfutók. 

Kommentek

  • Fabatka

    látjátok nemcsak náálunk vannak gyenge elméjű rendőrök :-))))))

  • kocogok

    Meg olyan miemandok is, akik fabatkát érnek …

  • istvan66

    A következetes azigor megérleli gyümölcsét. Csak így tovább! Véletlenen múlott, hogy meglett. Ha eltűnik, rögtön rásütik a cigányokra, és rendkívül elfoglalt, szeretett Viktorunk utazhatna Obamához, hogy egyetlen cigányt sem adunk ki! Milyen dolog az, hogy csak úgy bebörtönözni valakit? Szabadon a “MOL-INA” ügy nyomán…

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.