A bosszú így az igazi!

Sziklát dobott a teherautó alá

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2013.09.24. 13.45

Egy orosz férfi igen sajátos megoldással állt bosszút. Egy nagy szikladarabot dobott a teherautó alá.

Elképesztő képsorok következnek, én még ilyet nem láttam! Egy orosz autós igencsak sajátos módot választott arra, hogy bosszút álljon az utána haladó teherautón. Nem lövöm le előre a lényeget, szóval következzen a videó. 
A teherautó szabálytalanul kivágott az autós elé, aki ahelyett, hogy a jól megszokott módon káromkodott volna egy szép versikét, és bosszankodva felmutatta volna a középső ujját, más módon vett revansot. Először csak azzal kezdte el idegesíteni a teherautóst, hogy marha lassan ment előtte, de miután ezt ő is megunta, elhúzott. Aztán egy vágás a videóban, és emberünk már az útszélén áll egy hatalmas kődarabbal a kezében, amit a teherszállító elé dob az útra. 
Úgy tűnik, abba bele sem gondolt az elkövető, hogy mi történik, ha mondjuk felborul az autó és ütközik a másik sávban valakivel és mondjuk hárman meghalnak. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy hasonló szituációban inkább számoljunk 10-ig, vagy tovább, mielőtt tettlegességhez folyamodnánk. 

Kommentek

  • Guevara

    Vagy mondjuk véletlenül a “tettes” autójába rohan bele, az lett volna a jó mulatság mindkettőjük számára.

  • Sturmge

    Igazad van Guevara! Azt kellett volna… jobbra húzni aztán szarrá törni..

  • Jozscsi

    Inkább arra kéne rászokni, hogy ne ilyen módon fejezzük ki a dühünket. Különösen mert tőlünk nyugatabbra egyáltalán nem divat a “joystick”, még ha vétettek is sérelmünkre. Ha már bevágott elé, azzal nem tud mit kezdeni, mert megtörtént, de nem kell ennyire mélyre süllyedni. Azzal meg szintén nem old meg semmit, hogy szidja az anyját, aki otthon főz. Most mehet majd a rendőrségre, priusza lesz és még a kárt is meg kell térítenie, ha agyon nem verte a teherautós.

Festővászon lett a városi törpeautó

Párbeszéd a festés és a formatervezés, a technológia és a művészet az alkotó és a Renault között: indiai származású francia képzőművész nézte festővászonnak a Renault legkisebb típusát.

Pazar fotókon a budapesti fényvillamos

Talán még soha nem készültek ennyire jó képek az ünnepi járatról. Nem csoda, hogy világhírű lett a fényvillamos.

Melyik a jobb zöld rendszámos luxus-SUV?

400 lóerő körül rendszerteljesítmény, kényeztető felszereltség és papíron 2 liter körüli átlagfogyasztás: az Audi Q7 e-tron 3,0 TDI quattro vagy a Volvo XC90 T8 Twin Engine AWD egyesíti hatékonyabban két világ előnyeit?

A nők vagy a férfiak cserélnek hamarabb gumit?

Az idén, október végéig, 1,9 százalékkal nőtt a téli gumiabroncs-piac a tavalyi év azonos időszakához képest Magyarországon, közép-európai szinten 6,4 százalékos növekedést mértek.

Többet keresnek majd a kecskeméti Mercedes gyárban dolgozók

Sztrájk is volt a kecskeméti Mercedes gyárban, mostanra azonban sikerült megállapodnia a szakszervezetnek, így jövőre 10 százalékkal nőhet a dolgozók alapbére.

Ragadozót készítettek a Mercedes Sprinterből

Nyomokban Sprintert is tartalmaz az a koncepció teherautó, melyet extrém terepre terveztek. Nem bányamunkás, de akár köveket is lehet vele hordani.

F1: Elcsábítják a Mercedes nagyágyúját?

Brit sajtóértesülések szerint fennáll a lehetősége, hogy a Mercedes technikai főnöke, Paddy Lowe az egyik rivális csapathoz igazoljon.

Másfélszer hasznosabb az elektromos Kangoo

Ahogy a Renault Zoe, a franciák Z.E. villanyautó-családjának hasznos tagja, a Kangoo is másfélszeresére növelt hatótávolsággal fut neki a következő modellévnek.

Az autó, ami 2,5 literrel beéri

Nincs megelégedve az alternatív járművek jelenlegi felhozatalával? Mit szól a tüzelőanyagcellás Toyota Mirai-hoz? Kipufogóján csakis forró levegő távozik, azaz gőz.

Nagyképű, de van mire

A faceliften átesett Fiorino mosolyában van némi önteltség, ami nem csoda, hiszen van mire beképzeltnek lenni.

Már el is készült a legdurvább Fiesta

Az új Ford Fiesta máris megvadult és rallyautóként még elődjénél is sikeresebb szeretne lenni, amihez mindene adott.

F1: Rosberg ennyi milliárdról mondott le önként

Nico Rosberg nagyon sok pénzről mondott le önként és dalolva a visszavonulással.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.