Lefejelte a taxist a bedrogozott bróker

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2013.09.01. 06.30

A fiatal londoni bróker kokain és alkohol hatása alatt szokatlanul viselkedett a taxiban, és végül megverte a sofőrt.

A taxisofőrök munkájuk során rengeteg emberrel találkoznak és sajnos egyre többször előfordul, hogy belefutnak olyan őrültekbe, mint a 26 éves James Browning bróker, aki alkohol és drog hatása alatt állt, mikor megtagadta a viteldíj kifizetését. Először megfejelte a sofőr, majd bele is verte a taxis fejét az ajtóba.
Egy átmulatott éjszaka után a fiatal bróker hajnali 3 óra körül beszállt egy taxiba, amit a 46 éves Dean Wendleken vezetett és miután beült, eszement viselkedésbe kezdett. Wendleken úr udvariasan megkérdezte, hogy “jó estéje volt?”. Erre a bróker azt válaszolta: “Mindig ezt csinálom, mikor a munkatársaim megkínálnak egy kis Charlie-val.” Angliában a Charlie köztudottan a kokain egyik beceneve.  
Miután megérkeztek az úti célhoz, Browning nem tudta kifizetni az átszámítva durván 9000 forintos viteldíjat és azt mondta, hogy elmegy, vesz fel pénzt egy közeli ATM-ből. Azonban üres kézzel tért vissza a taxihoz, azt hazudta , hogy elhagyta a pénztárcáját és hirtelen futásnak eredt. A sofőr azonnal utánaszaladt, sikerült utolérnie és azt mondta neki, hogy akár másnap is rendezheti a tartozását. De a 26 éves pénzügyi szakembernek ez nem tetszett és durván lefejelte Wendlekent, aki lassan visszatántorgott az autójához, Browning követte őt és még az kocsiajtóba is beleverte a középkorú férfi fejét. 
A taxis elmondása szerint a bántalmazás előtt a bedrogozott utas letépte magáról az inget és üvöltve verte a mellét, mint Tarzan, így készült fel a harcra. A rendesen helybenhagyott férfi fejét 16 öltéssel varrták össze a kórházban.
Természetesen az eset a bíróságon ért véget, ahol a bróker tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna. Azt mondta, hogy csak pár sört és két koktélt ivott meg, ezért viselkedett ilyen furcsán. John Verdon bíró 240 óra közmunkára ítélte és 725 angol font (256 ezer forint) kártérítés megfizetésére kötelezte a vádlottat. 

Kommentek

  • PluginHibrid

    “Azt mondta, hogy csak pár..”

    Drogteszt ?

    Kamuszag ?

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.