Parkolásból elégtelen

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2013.08.13. 11.00

Ilyen mikor egy fogalmatlan nő parkolónak hiszi a dupla záróvonalat

A fiatal, újgazdag család sarja, egy kínai hölgy kölcsönvette anyuka autóját és elindult plázázni. Talált is egy remek parkolóhelyet ahonnan majd egyszerű lesz kiállni, nem tolatnak rá és az ajtót is könnyedén ki tudja nyitni. 
Igen, jól látjátok ez bizony az út kellős közepe, és nem mintha ez ebben a szituációban bármit is jelentene, egész pontosan a dupla záróvonalon állt meg a Maseratival. 
A több mint 70 millió forintos, 460 lóerős fehér, olasz autócsodát Csungking városának egyik utcáján hagyta ott a csinos leányzó, és a szemtanúk elmondása szerint simán elsétált az autótól. Az arcátlan parkolás, vagy inkább az otthagyás jobb kifejezés, a rendőrség figyelmét is felkeltette és mire a 22 éves Xiu visszaért az autóhoz, egy közlekedési rendész már rég ott malmozott a motorháztetőn. 
A nő elképesztő magyarázatot adott a dologra, állítólag azért parkolt az út közepére, mert a sávelválasztó dupla záróvonalat ugyanolyannak hitte, mint a parkolósáv mellett végig haladó, az utat szegélyező fehér csíkot és azt vélte, hogy ott nyugodtan leállíthatja az autót. A rendőr előbb elmagyarázta a csíkok közötti különbséget, majd bírság helyett figyelmeztetésben részesítette Xiu kisasszonyt. 
Azt is elárulta a rendőrnek, hogy mivel az autó csak a garázsban porosodik, néha kölcsönveszi, hiszen kár lenne egy ilyen szépséget állni hagyni heteken keresztül. 
A képre kattintva, a galériában még láthattok néhány igen meglepő parkolási módszert. 

Kommentek

  • Hawaii-

    A mozgáskorlátozottak helyén való parkolást nagyon egyszerűen legitimmé lehet tenni és még az autóhoz sem kell hozzányúlni… ;)

    Az egyszerre 2 parkolóhelyen álló autóknál meg nem ismerjük az előzményeket. Nem ritka, hogy a már korábban ott parkoló, de időközben továbbállt autósok indítják el a láncreakciót apró félreparkolásokkal, s a fotós már csak a folyamat végeredményét látja, téves következtetést levonva.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósokat pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.