A legmenőbb autós zenék

Top10 - Autós slágerlista, szőrős férfiaktól a driftes csajokig

Szerző: Földes Attila levél küldés 
Dátum: 2014.06.25. 08.48

Újabb zenés betét következik a Vezess.hu műsorában, de az autók továbbra is főszerepben maradnak

A legutóbbi Top 10-es, autós klipekről megjelent anyag után óriásira duzzadt a postaláda a joggal hiányolt előadók és darabok miatt. Hogy lehet, hogy nincs Eszpíesz, Sárgazsiguli, meg ZZ Top? Így következzék a hiánypótlás, amely nyilván most sem lesz teljes. Kezdjük is egy masszív jóvátétellel, induljon a móka az eddig méltánytalanul mellőzött, szőrös ZZ Toppal!

ZZ Top

C. C. Catch

Váltsunk stílust, következzen a Modern Talking egyszemélyes női változata. Ki ne álmodott volna a 80-as évek vége felé, hogy az ágya fölötti C. C. Catch poszterről egyszer csak lemászik a csaj, majd egy váratlan pillanatban megjelenik a suli előtt, és az autóba ugrásra buzdítja, hogy orosz korrepetálás helyett valami más szörnyűséget végezzen vele. 
Ez egy 1987-es felvétel, amin sokat dob, hogy a feliratokat olvasva együtt üvölthetjük mi is a művésznővel,  hogy dzsámpinmájkár, láláláláááá… Bár ezzel a mozgással ma már egy tanyaközponti geronto-diszkóban is röhejesek lennénk.
Teljesen felesleges irgalomért könyörögni, van itt még egy audiovizuális gyomros, mielőtt végzünk ezzel a korral, stílussal. Óceán Vilmos is autókázásra csábít, és rögtön egy az autómosó rabságában senyvedő tündért ültet maga mellé. Ne kerüljék el figyelmünket a Porsche mellett a vidám, rajzos betétek sem. 

Billy Ocean – Get Outta My Dreams

Moszkvics 412

Ha tele a vödör, jöjjön valami extra csöves anyag. Olvasónktól kaptuk a titkos tippet, magunktól nem leltük volna meg ezt a stílusában nehezen meghatározható, de valódi slágergyanús gyöngyszemet. Van itt minden, ami a jó ízléshez elengedhetetlen: gumipacsker, ótvar matricák az autón és persze menő a váltógomb is. A láthatóan több idősík egybedolgozásán ne akadjunk fent, inkább élvezzük a zenét!

Madness – Driving in My Car

Szerencsére a Madness már nem csábít minket közös autózásra, tele van a tragacsuk rendesen, ha akarnánk se férnénk be melléjük a Morrisba.  

Ok Go – Needing/Getting

A Madness autón kalapálós, zenélős ötletét alaposan továbbgondolták a következő figurák, akik az alternatív bolondok kategóriában indulnak, és a videóban szerencsétlen Chevrolet-t is hangszerként kezelik.  Szintén egy abbahagyhatatlan klip, muszáj végignézni és közben azt találgatni, hogy most tényleg ők zenélnek, vagy csak összevágták az értelmetlen száguldással a stúdióban felvett muzsikaszerű dolgot. Szerintem videoshop!

Beastie Boys – Sabotage

Briliáns amerikai autós, üldözős, gumiégetős, fánkzabáló rendőrös videó ugratásokkal, parádés hangulattal. Tessék megnézni!

Cardigans – My Favorite Game

Bár a hölgy vezetési stílusa hagy némi kívánni valót maga után, és persze óva intenénk mindenkit attól, hogy ezt a kis köves trükköt maga is kipróbálja. Ennek is érdemes kivárni a végét, amikor befut az igazságosztó kavics. 
Ha meg eljutottunk az úton gazemberkedő hölgyekig, akkor csapjunk is bele rendesen.

M.I.A. – Bad Girls

Amit a nagy és erős autók kormánya mögött unatkozó sivatagi arcokról gondolunk, az mind benne van ebben a klipben. Utcai randalírozás teherautók között, két keréken autózás, drift, gumiégetés, papucs-csiszatolás. Hangulatos videó, temérdek autóval. Közlekedési rendőrök jegyzetelhetnek, mennyi bírságot tudnának ilyen nagy számú Zsanettre ráverni.
Ééés lazuljunk el a végére!

Nizlopi – JCB song

Szomorkás, de kedves videó következik a nagy, sárga JCB-t vezető apuról:
Hogy valóban slágerlista legyen, szavazz a kedvencre! Itt, most!

Szavazás

Melyik a kedvenc? A bozontos C.C. Catch? Talán a Porschés bájgúnár? Vagy az alternatív Moszkvicsos vonal jön be? Szavazz!

Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Kommentek

Top 10: Egzotikus családi autók 2 millióig

Aki képes megnyitni elméjét és a sematikus megoldásokon (Octavia, Astra, BMW E46, stb.) kívül keresni családi autót a hétköznapokra, egészen csodálatos találatokba futhat bele az európai használtautó-kínálatban. Persze ott a kérdés: meg szabad venni az ilyesmit?

Top 10: Lakókocsik – fillérestől a 40 milliósig

A lakókocsik lehetnek ezerfélék. Kicsik, praktikusak, vagy éppen könnyűek, esetleg zsúfolva vannak extrákkal. Mutatunk pár különleges darabot.

Fekete lyukak az autóban – top 10 pohártartó

Tíz megoldás ugyanarra a feladatra: legyen helye az autóban a pohárnak, bögrének, palacknak.

Top 10 – Legendás autók dupla kerek lámpákkal

A duplakerek első fényszórópár a valaha volt legbiztosabb módszer a menőségi faktor feltornázására. Visszapillantva rengeteg klasszikus tekintete ettől lett emlékezetes, a teljesítmény, a sportosság jelzőjévé vált a négy lámpa. Ladától a Dodge Chargerig.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

F1: Szocsitól mamuszban versenyez Vettel

Az Orosz Nagydíjtól Sebastian Vettel cipő helyett versenymamuszban ül a Ferrariba.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

Ismét csökken az üzemanyagok ára

A szerdai árcsökkentés után pénteken folytatódik az áresés a hazai benzinkutakon.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.