A nők már nem a sportkocsis pasikra buknak

...de a férfiak erről nem vesznek tudomást

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2013.09.28. 14.00

Érdekes, olykor megmosolyogtató eredményeket szült az a kutatás, amelyben egy brit autós lap arra keresett választ, 2013-ban milyen autóba kell ülnünk, hogy a másik nem tagjai felfigyeljenek ránk.

A Motors.co.uk kutatásai szerint tévednek azok a férfiak, akik szerint drága, csillogó autócsodájuk láttán ellenállhatatlan vágyat éreznek a nők, hogy közelebbről megismerkedjenek velük. Ez különösen rossz hír az emberiség számára, ugyanakkor jellemző a férfiak és nők közötti kommunikációs szakadékra, mivel a megkérdezett férfiak 48 százaléka élte életét ezen (téves) irányelv útmutatásai szerint.

Szóval ha csak családalapítási okokból gyűjtöttél sportkocsira, válts gyorsan – de mire is? 
A brit oldal szerint környezetbarát autóra. Miközben a gyors, drága autók tulajdonosait arrogáns, önző, veszélyes alakoknak tartják a nők, a hibrid vagy elektromos autóval közlekedők biztonságos, intelligens és lelkiismeretes ember benyomását keltik. 
Mivel ezek ma még sajnos legalább annyiba kerülnek, mint egy jobb fajta sportos járgány, legtöbbünknek valami alternatíva után kell néznünk. 

Jössz, béjbi?

Nos, van remény: ha unalmas népautóval jársz, keményen dolgozó embernek, biztonságos vezetőnek tetszel. 
Ami a színeket illeti, ott nincsenek meglepetések: a nők fantáziáját a fekete mozgatja meg… 
Na de hogy egy kicsit a másik oldalról is beszéljünk: azok a hölgyek, akik terepjáróval járnak, örülhetnek, ha már van családjuk, mivel a legtöbb férfi arrogánsnak, udvariatlannak és önzőnek tartja őket. 
Mint minden kutatást, ezt a felmérést is a társadalmi összefüggések fényében kell néznünk; az angliai eredmények nem feltétlenül fordíthatók át egy az egyben a Kárpát-medencére.

Drága is, gyors is, elektromos is: a Tesla Model S minden igényt kielégít - pláne így feketében

A gyermekét szabadidőjárművel iskolába hurcoló anyuka képe például itthon inkább elérendő vágyálom, mint kiábrándító valóság. Azt se feledjük persze, hogy továbbra is léteznek olyan szituációk (és hölgyek), akiket még a fejlett társadalmi tudatú nyugaton is kizárólag a szárnyas ajtós szupersportkocsik hoznak lázba. 
Igaz, számukra a lelkiismeretesség és az intelligencia nem feltétlenül sokatmondó fogalmak.

Kommentek

  • Ambrus Gergely

    Na ez is azt bizonyítja, amit eddig is tudott mindenki, hogy a nők anyagiasak, és autójuk alapján ítélik meg a pasikat.

  • szaboata

    persze,mindez igaz,egészen a hálószobáig.Viagra,az ami kell,vagy valami hasonló.

Át akar verni a benzinkutas?

Tankolás után többet mutatott az oszlop kijelzője, mint amennyi az autó tartályának a mérete. Olvasónk nem hagyta magát, panaszos levelet írt a MOL-nak. Érdekes választ kapott.

Audi RS3: Megnéztük hogy készül, és ki is próbáltuk

Évente egyszer biztosan van valami rendezvény a világ legnagyobb motorgyárában, Győrben. A mostani apropóját a március 10-től gyártott Audi RS3 Limousine adta.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

Százezerszer büntették meg az autósokat

Közel kétmilliárd forintot kellett fizetniük tavaly az autósoknak a fővárosi közterület-felügyelők intézkedései után. Olyan 70 ezer helyszíni bírságot róttak ki rájuk, bő 36 ezer alkalommal szereltek fel kerékbilincset, és közel 4600 autó elszállítását kezdeményezték.

Rekordévet zárt a Mercedes Magyarországon

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly közel 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben.

F1: Az Orosz Nagydíj legütősebb balesetei – videó

A Forma-1-es Orosz Nagydíjat csak 2014 óta rendezik, de a szocsi helyszín három év alatt is produkált jó néhány húzós esetet.

Nem akárhogy loptak szét egy magyar Ladát

Nem lopták el az autót, csak a számukra értékesebb alkatrészeket nyúlták le az épített Ladából. Segíts te is, hogy előkerüljön a tettes!

Pars Krisztián autóját csúnyán összetörte a szerelője, nem lennénk a helyében

A sofőr és feltételezett utasa elszaladt a helyszínről. Mint kiderült, az autó az ismert sportolóé, Pars Krisztiáné, aki javítás miatt hagyta autóját a szerelőnél.

Azért még az Ikarus az úr

Megannyi vadonatúj, luxus és kevésbé luxus kivitelű buszok között még mindig egy Ikarus a sztár. A zsámbéki Busexpón jártunk.

F1: Te jó ég, hát ezért olyan rossz a Honda-motor!

Így már minden világos, de ezzel a mindent megmagyarázó rajzzal hamarabb is elő lehetett volna állni!

Eszement adóra kényszerítenék a Forma-1-et

Az indiai legfelső bíróság úgy döntött, hogy a Forma-1-nek adót kell fizetnie a 2011-2013-ig rendezett három helyi futam után.

Vettel: A Ferrari tavaly alapozta meg az idei sikert

Sebastian Vettel szerint a Ferrari számára győzelem nélkül véget ért 2016-os idény alapozta meg az idei feltámadást.

Ez most a legjobb Suzuki!

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Vajon hány garázsban pihen még ilyen makulátlan veterán, mint ez a Volga?

A Volga M21-esből komoly mennyiséget, 639 000 darabot gyártottak, így nem meglepő, hogy a kitartó kutatók még mindig találnak egy-egy megkímélt példányt.

Zsír új BMW E30 M3-ast valaki?

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

F1: Brazília elvesztésével riogat Ecclestone

A Brazil Nagydíj szerződéshosszabbítási tárgyalásainak lebonyolításával megbízott Bernie Ecclestone nem túl bizakodó az interlagosi futam jövőjét illetően.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.