Ki segít, ha baj van az autóval?

Szerző: Hirdetés levél küldés 
Dátum: 2016.12.01. 15.00

Kevesen kedvelik a váratlan helyzeteket, ám autóval járva adódhat belőlük néhány. A bajban ismerszik meg, milyen márkaháttér tartozik egy autóhoz.

Mitől csodálatos egy modern autó? Többek között attól, hogy nem kell az indítózás előtt előgyújtást állítgató, egy kézzel kuplungot cserélő, lézervágott injektort csukott szemmel feltanító fenoménnak lenni a használatához. A vezető rég nem uradalmi sofőr, akinek masinisztaként kellene uralnia a gépezetet.

Autószerviz: ahol nem öröm a meglepetés

Egészen addig tényleg nem muszáj ismerni az autó működését és felépítését, amíg valaki szervizbe nem viszi egy lehúzós műhelybe. A pechesen választó tulajdonos rejtett költségekkel és ködös magyarázatokkal teli aknamezőre lép, ahol a szaki az ígértnél sokszorta nagyobb összeget követel munkájáért, miközben a tandemszivattyú berágódó előtéttengelyéről és az egérszelep hűtésének elszállt nyomásszabályozójáról hadovál.

A márkaszervizek diagnosztikai hátterével elkerülhető a sötétben tapogatózás és az alkatrészek felesleges cseréje, az ügyfél kontójára

A Ford egyik fő vállalása, hogy a márkaszervizei nemcsak a szakemberek állandó képzésével, a hibakeresést lerövidítő, a találomra végzett alkatrészcseréket kizáró hibafeltárási háttérrel, az autó értéktartását javító, hamisíthatatlan e-szervizkönyv vezetésével szolgálják az ügyfeleket. Hanem transzparens működéssel is, a 2+3 éves garanciaidőn belül a Fix áras karbantartás keretében, később pedig a Ford Motorcraft szervizprogrammal.

BlueService, egész Európában

De bármilyen jó minőségűek is a Fordok, az autót érheti defekt, kifogyhat az üzemanyag és nagyritkán műszaki meghibásodás is adódhat, ami megszakítja az utazást. Ilyenkor segít a Ford BlueService, az a szolgáltatás, amely egész Európára kiterjedő védőernyőt húz a Ford-tulajdonosok és a márkát cégautóként használó ügyfelek fölé.

Az ingyenes országúti segélyszolgálat a márkaszervizben elvégeztetett kötelező karbantartásokkal újul meg és az időszaki szervizt követően egy évig érvényes, a következő szervizig.

A márkakereskedő hálózat a javítás idejére kedvező árú csereautókat kínál, ami haszonjárművekre is kiterjedhet. Hiszen az üzlet akkor sem áll meg, amíg a Transit- és a Tourneo-modellcsalád tagjai megkapják azt a törődést, ami garantálja kifogástalan működésüket, kilométerek százezrein át.

Sok múlik az autóhoz biztosított háttéren, főleg, ha gond adódik. A Ford segélyszolgálata a márkaszervizekben elvégzett kötelező karbantartásokkal megújul egy évre

Sok múlik az autóhoz biztosított háttéren, főleg, ha gond adódik. A Ford segélyszolgálata a márkaszervizekben elvégzett kötelező karbantartásokkal megújul egy évre

(+36)-1-7777-555

Bármilyen kérdés adódik, a válaszért elég egyetlen számot elmenteni a telefonba. A +36 1 7 777 555-öt hívva a Ford Assistance magyar nyelvű munkatársai segítenek a problémák megoldásában. Ugyanitt érhető el a márka értékesítési és szerviz ügyfélszolgálata, illetve a Ford Credit finanszírozó. A Ford célja, hogy nemcsak autói, teherjárművei minőségével és megbízhatóságával, de szolgáltatásai színvonalával is meggyőzze ügyfeleit: érdemes újra a Fordot választaniuk. (x)

Hamilton: Undorító, amit Ricciardo csinál

Lewis Hamilton azt mondja, kizárt, hogy Daniel Ricciardóhoz hasonlóan cipőből pezsgőzzön a dobogón.

Olasz fordítás

Egy legendás név, egy legendás roadster, 170 lóerős turbómotor, vászontető, és közvetlen kormányzás. Ugye milyen jól hangzik? Kipróbáltuk az MX-5 felpaprikázott olasz testvérét.

4 évig nem takarította ki az autót, ez volt benne

Csúnya látvány, ami főleg akkor fog szíven ütni, ha kedveled az autókat.

Furcsa platós Mazda MX-5 keresi új gazdáját

Megnyújtották a Mazda MX-5-ös tengelytávját, hogy platós hordárként üzemelhessen. Most pedig éppen eladó a szokatlan mű.

Így vágnak szét egy Porsche Panamerát a tűzoltók

A présgépbe dobás helyett inkább a tűzoltóknak adták az előszériás autót, hogy gyakorolják a mentést.

Egyre népszerűbb Oroszországban a Kamaz

Az orosz gyártó 2016-ban tovább növelte piaci részesedését. A legkeresettebb modellek között szinte csak Kamaz gyártmányokat találunk.

Hajmeresztő, mire képes 1 perc alatt az új Bugatti

Nem csak felgyorsul 400 km/órás sebességre a Bugatti Chiron, hanem meg is áll majd. Mindezt egy percen belül.

F1: Bottasnak megígérték, hogy mehet a Mercedeshez

A Williams főnöknője, Claire Williams elárulta, hogy fel sem merült, hogy Valtteri Bottast ne engedjék el a Mercedeshez, tavaly ugyanis ígéretet tettek neki, ha alkalom adódik, mehet egy nagycsapathoz.

Őrült hod rod lett a pusztulásra ítélt Porsche 911-esből

Alaposan átszabták amerikai mintára ezt a Porsche 911-est, a laposabb és hiányosabb kasztniba Chevrolet V8-as motor került.

Legendás francia filmet forgatott újra a Ford

40 éves filmet forgatott újra a Ford modern formában és egy piros Mustanggal a főszerepben.

Tekerd fel a hangerőt, mert itt az 5 legszebben szóló Porsche!

Ha valaki megkérdezné, hogy melyik az 5 legkirályabbul szóló Porsche, akkor már tudni fogod a választ.

Motorháztetőre vetette magát egy félnótás gyalogos

Rávetette magát a vétlen autósra, majd felháborodott, mint akit valóban elütöttek.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.