Suzukis és rendőri vígjáték Vas megyében

Szerző: Vezess levél küldés 
Forrás: 112press.hu
Dátum: 2016.11.10. 10.54

Rendőrök is meghökkentek az autós reakcióján, amikor megpróbálták félreállítani ellenőrzésre. Nem igazán sikerült.

Épp a “Látni és látszani” kampányhoz tartozó ellenőrzést végezte a rendőrség Vas megyében, amikor az alábbi burleszkjelenet lezajlott- az esetről képriportban számolt be a 112press .

A kampány lényege, hogy a közlekedők lássanak az utakon és mások is lássák őket, csökkentve a balesetek kockázatát. Ezért ingyenes látásvizsgálat mellett műszaki átvizsgálásra is elvihetik járműveiket a sofőrök. Az akcióban a rendőrök erről tájékoztatják az ellenőrzésre félreállított autósokat.

Aztán érkezett egy piros Suzuki…

A rendőr az út közepén állva jelezte, hogy a sofőrnek félre kell állnia.

 

A Suzuki majdnem megállt az úton, a rendőr ezért egyértelműen mutatta, hogy közelebb kell jönnie és félre kell állnia.

A Suzuki majdnem megállt az úton, a rendőr ezért egyértelműen mutatta, hogy közelebb kell jönnie és félre kell állnia.

A Suzuki vezetője szinte leblokkolt, ezért a rendőr még erélyesebben mutatta, hogy közelebb kell jönni, majd félreállni. A Suzuki erre csigalassúsággal lehúzódott az út szélén álló autók mögé.

A Suzuki vezetője szinte leblokkolt, ezért a rendőr még erélyesebben mutatta, hogy közelebb kell jönni, majd félreállni. A Suzuki erre csigalassúsággal lehúzódott az út szélén álló autók mögé.

Miközben a Suzuki lassan megpróbált leparkolni az út szélén a mögötte érkező járművek vezetői pontosan értették, mit mutat a rendőr.

Miközben a Suzuki lassan megpróbált leparkolni az út szélén, a mögötte érkező járművek vezetői pontosan értették, mit mutat a rendőr.

A Suzuki helyett így az Audi kevésbé körülményes vezetője "nyerte meg" a közúti ellenőrzést. A sofőr nem látszott boldognak.

A Suzuki helyett így az Audi kevésbé körülményes vezetője “nyerte meg” a közúti ellenőrzést. A sofőr nem látszott boldognak.

Jó napot kívánok, közúti ellenőrzés, kérem guruljon előbbre és készítse elő a vezetői- és a forgalmi engedélyt - köszönt be a lehúzott ablakon a rendőr, aki kis türelmet is kért, amíg tisztáz valamit.

Jó napot kívánok, közúti ellenőrzés, kérem guruljon előbbre és készítse elő a vezetői és a forgalmi engedélyt – köszönt be a lehúzott ablakon a rendőr, aki kis türelmet is kért, amíg tisztáz valamit.

Ezután elindult a Suzukihoz, aminek a sofőrje türelmesen várakozott a parkoló autók mögött.

Ezután elindult a Suzukihoz, amelynek a sofőrje türelmesen várakozott a parkoló autók mögött.

-Jó napot kívánok, hölgyem! Nem látta, hogy mit mutattam Önnek? Sajnos nem... -Hogyhogy?

-Jó napot kívánok, hölgyem! Nem látta, hogy mit mutattam Önnek? Sajnos nem… -Hogyhogy?

 

Nem láthattam, mert messze volt. Nem láttam el odáig. Tudja, ebben a korban már...

Nem láthattam, mert messze volt. Nem láttam el odáig. Tudja, ebben a korban már…

Látni és látszani... aha...

Látni és látszani… aha…

Lehet nevetni az eseten, de ez csak addig vicces, amíg így találkozunk vele. Ha belegondolunk, hogy a hölgy esetleg olyan helyzetbe is kerülhet, amikor szükség lenne rá, hogy lásson, akkor lehet, hogy már nem fogunk nevetni.

Visszatérve a korábban félreállított Audihoz:

Visszatérve a korábban félreállított Audihoz: -Uram, van egy kis gond a vezetői engedélyével... Lejárt... (A sofőr figyelmeztetéssel megúszta.)

-Uram, van egy kis gond a vezetői engedélyével… Lejárt… (A sofőr figyelmeztetéssel megúszta.)

 

Kommentek

Barbár Mad-Max autó a Mitsubishitől

A Top Gear felkérésére félelmetes sivatagi versenyautót épített a Mitsubishi, majd elkészítették annak civil, megvásárolható kiadását is.

Visszatért a lépcsőshátú Swift!

Bemutatkozott és három hét múlva már meg is vásárolható a Suzuki Swift szedán – igaz, nem Suzuki, nem Swift, és nem is kapható Európában.

Magyarországon épít szupertöltőt a Tesla

Nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be a Tesla. Az akciónak van hazai vonatkozása is.

Teniszpályára skiccelték fel a luxuskombit

Wimbledon makulátlan gyepébe nem vandálok, hanem maguk a pályagondozók rajzolták bele a Jaguar XF Sportbrake prémium kombi körvonalait.

F1: Alonso rátette a kezét az Indy-trófeára

Hétfőn az Andretti Motorsport főhadiszállásán járt Fernando Alonso.

A lakótelep közepén sikerült elakadni egy szabadidő-autóval

Újabb eset bizonyítja, hogy a szabadidő-autó nem terepjáró, főleg utcai abroncsokkal nem.

F1: Buttonnak elég lesz 10 kör!

A McLarennél nagyon bíznak a Monacóban Fernando Alonso helyére beugró Jenson Buttonban, úgy gondolják, a pályás tesztelésnek nem lett volna haszna számára.

Városban száguldozó kretének rontják a BMW-sek jó hírét

Az ilyen videók miatt romlik a bajor márka tulajdonosainak megítélése, mert ez már nem a használja-e az indexet szint. Ez közveszélyes szórakozás.

F1: Szocsiban talán már célba ér Alonso

A Honda a hétvégén következő Orosz Nagydíjra megbízhatósági javításokat visz, a múlt heti teszt után bizakodnak a McLarennél.

Felhők közé emel a magyar Trabant motor, és ez nem vicc

Magyarországon az épülő szocializmus találkozása a repülési vággyal érdekes szerkezeteket szült, a felhők közé vágyóknak köszönhetünk egy különleges Trabant motort, ami képes volt embereket égbe emelni.

Három lány egészen intim viszonyba került az új Suzukival

Az új Suzuki Ignist főleg a fiataloknak szánja a japán gyártó, közülük is a női vásárlókat fogták leginkább célkeresztbe. Nekünk sem kellett több: megkértünk három fiatal hölgyet, hogy szedjék ízekre az Ignist.

A Toyota felszámolja a közlekedési dugókat

Sikerrel zárult a Toyota Mobilitási Alapítvány (TMF) thaiföldi projektje, amelynek elsődleges célja a hatmilliós Bangkok utcáin gyakran tapasztalható közlekedési dugók enyhítése volt.

F1: Mégsem nyúlnak a DRS-zónákhoz

Bár az előzések száma jelentősen csökkent a Forma-1-ben 2016-hoz képest, a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, nem módosít a DRS-zónákon.

Kereszteződésben ennél zseniálisabb dolgot még nem láttunk

Nem tudsz kihajtani a keresztező forgalom miatt, és senki nem enged ki? Van egy megoldás!

Na, hány km új autópálya épül 100 milliárdból?

Az M4 Berettyóújfalu és Nagykereki közti szakaszának első üzeméhez hasonlóan a másodikat is a Duna Aszfalt és a Hódút építheti meg, ezúttal az A-Híd Zrt.-vel együtt.

F1: Napokon belül bejelenthetik a Sauber-Hondát

Ahogy közeleg a határidő, egyre erősebbek a Saubert a Hondával összekapcsoló hírek. Jövőre már két csapatnak szállíthat a japán gyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.