Lekapcsolták a BMW-ket lopó magyar bandát

Szerző: Vezess levél küldés 
Forrás: Police.hu
Dátum: 2016.08.04. 08.49

Nagyértékű autókra szakosodott orgazdákat fogtak el a budaörsi rendőrök.

Lekapcsolták a BMW-ket lopó magyar bandát

A budaörsi rendőrkapitányság eljárást indított orgazdaság megalapozott gyanúja miatt R. Gábor 48 éves pomázi és N. József 34 éves maglódi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – eddig – ismeretlen tettes július 27-én 11 óra 30 perc és 14 óra 12 perc közötti időben egy budaörsi bevásárlóközpont parkolójából eltulajdonított egy BMW-t annak forgalmi engedélyével és a benne lévő készpénzzel együtt. Az adatgyűjtés során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a szóban forgó gépjárművet Veresegyházán kívánják értékesíteni.

A budaörsi nyomozók július 30-án 13 óra körül egy veresegyházi piacon megtalálták az autót. N. József éppen szerette volna eladni, de a rendőrök tetten érték, elfogták, majd a budaörsi rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

További adat merült fel arra vonatkozóan, hogy N. József a gépjárművet R. Gábortól vásárolta. Őt a rendőrök július 30-án 18 óra körül egy budaörsi parkolóban fogtak el, miközben további két – feltételezhetően bűncselekményből származó – BMW-t próbált értékesíteni.

R. Gábort a rendőrök a budaörsi rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság augusztus 2-án elrendelte R. Gábor előzetes letartóztatását. A két férfi ellen a büntetőeljárást a budaörsi rendőrkapitányság folytatja le.

Kommentek

F1: A tavalyi autóval indulna a sereghajtó 2017-ben

Az összeomlás szélén táncoló Manor-csapat kérvényezte a Nemzetközi Automobil Szövetségnél, hogy a tavalyi modellel vághasson neki a 2017-es idénynek.

Száznál több autóbuszt vásárolt tavaly a BKV

Megkérdeztük a BKV, hogy tavaly hány darab autóbuszt sikerült vásárolniuk. A számolgatás végén mi is meglepődtünk.

F1: Bottas magával vitte a Williams-szponzort

A Williams nem csak versenyzőjét veszti el, Valtteri Bottasszal együtt régi-régi szponzora is a Mercedeshez távozik.

KRESZ-táblák, amikre figyelned kell télen

Van néhány speciális KRESZ-tábla, amelyeket zimankó és havazás idején erősen ajánlott figyelni. De tudjuk-e, hogy pontosan mit is jelentenek ezek a táblák?

F1: Állami elismerést kapott Kimi Räikkönen

A Ferrari világbajnok pilótája Finnország első sportnagykövete lett.

Opel, ami jobban kéne, mint egy BMW

Olyan Opelt vezettünk, amely annyira a vágy tárgya volt egykoron, hogy még egy dalba is befoglalták a nevét.

A csapatok nem kérnek F1-es tulajdonrészt

Úgy tűnik, a nem sikerült pénzt kihúzni a csapatok zsebéből, a Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media nem tudta bevonni őket a tulajdonosi körbe.

Családi mindenest, de milyet?

Használtautó-vásárlásban segít szakértőnk, aki egy levélváltással is irányt mutathat az igényeinknek megfelelő kivitel megtalálásához.

Ez a kézműves módszer új fejezetet nyit a hengerfej felújításban

Precíz megoldás helyett ösztönből tolja emberünk. Az eredmény kétséges, de legalább az eljárás látványos.

Súlyos kockázat a járműjavításhoz használt illegális eszköz

Súlyos közlekedésbiztonsági kockázatokat jelentenek az autókban használt szoftverek és egyéb műszaki elemek működését ellenőrző nem jogtiszta, vagy nem megfelelően frissített diagnosztikai eszközök – hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT).

F1: Jövőre Vettel, Alonso is mehet a Mercedeshez

A Mercedes csapatfőnöke nem titkolja, hogy az idén nagyon figyelik majd a pilótapiacot, lecsaphatnak valamelyik nagyágyúra is, ha Valtteri Bottas nem hozza Nico Rosberg szintjét.

Top 10: a magyarok kedvenc használt autói

Úgy fest, hogy a közlekedési alapszükségletek kielégítésére szolgáló modellek mellett sok honfitársunk álmait valósítja meg használtautó-behozatallal. Közöljük a tíz legnagyobb darabszámban behozott használt autót.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.