Magával vitte áldozatát a gázoló BMW-s

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2016.06.24. 05.06

A rendőrség helyett a barátait hívta az a nő, aki BMW-jével elgázolt egy férfit. Az ütközés erejétől az áldozat teste átfúrta a szélvédőt, ám a nő továbbhajtott.

Magával vitte áldozatát a gázoló BMW-s

Megkezdődött annak a nőnek a tárgyalása, aki fél évvel ezelőtt BMW-jével gyakorlatilag kivégzett egy hazafelé sétáló férfit. A most 30 éves Maria Lentini hajnali fél három körül egy 20 ezres New York-i kisvárosban, Halfmoonban gázolta el az országúton baktató Patrick Dufft, aki az ütközés erejétől átszakította a szélvédőt.

A nő ennek ellenére nem állt meg, hanem továbbhajtott, a rendőrség vagy a mentők helyett pedig rokonait, barátait kezdte hívogatni. Végül húga értesítette a rendőröket, így találtak rá 75 perccel később – a férfi holtteste még mindig a szélvédőben volt.

hitrun24n-1-web

A nő ellen halálos baleset okozása, veszélyeztetés, baleset helyszínének elhagyása, valamint az alkoholvizsgálat megtagadása ügyében emeltek vádat. Az áldozat (aki a jövő héten lett volna 31 éves) barátai szerint ennél jóval súlyosabb dolgok történtek, ám az elgázolt férfi szülei szerint az ügyész jól végzi a dolgát.

A Facebookon mindenesetre már alakulóban van egy csoport, amelynek tagjai azt tűzték ki célul maguk elé, hogy Lentini a lehető legsúlyosabb büntetésben részesüljön. A csoportnak több mint 2000 tagja van.

Kommentek

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

F1: Ezért volt Senna a legnagyobb – videó

Miért volt Senna a legnagyobb? Pár éve egy nagyszerű összeállítást készített a Top Gear, sok pilóta véleményével.

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

F1: Két másodperc két percben – így zajlik a kerékcsere

A Red Bull tovább folytatja a Forma-1-es kerékcsere boncolgatását, most egy kétperces videóban mutatják meg, mi is zajlik a bokszutcában két másodperc alatt.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

F1: A Merci meglepően választott gumit Mexikóra

Senki nem kért olyan kevés szuperlágy szettet a hétvégi Mexikói Nagydíjra, mint a Mercedes.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

F1: Szabotázs a Saubernél? Micsoda baromság!

Vad pletykák terjednek a Sauberről, az újságírók sem győzik cáfolni őket. Marcus Ericsson ácsingózik a Force India szabad ülésére.

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.