Lehajtott a szikláról, hogy megölje ikertestvérét

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2016.06.08. 05.02

Úgy hasonlítottak egymásra, mint két tojás, egyikük mégis ikertestvére életére tört, méghozzá nem is akármilyen módszerrel.

Május végén egy összetört terepjárót találtak Hawaii tengerparti szikláin a rendőrök. Az autó több mint 60 métert zuhant a magasan futó parti útról, és míg a vezető súlyos sérülésekkel túlélte a borzalmas karambolt, utasa és ikertestvére a helyszínen szörnyet halt.

A kezdetben fatális balesetnek tűnő tragédiáról hamar kiderült azonban, hogy nem véletlen okozta: a 37 éves Alexandria Duval tudatosan cselekedett. A fedélzeti légzsákmodul adatainak elemzéséből ugyanis kiderült, hogy az autó egy hirtelen kormánymozdulatot követően, fékezés nélkül rohant neki az út menti sziklafalnak, ahonnan visszapattanva aztán a mélybe zuhant.

Szemtanúk elmondták, hogy a baleset előtti másodpercekben az ikerpár hangosan vitatkozott az álló kocsiban, az utas (a későbbi áldozat) nővére haját tépte. Ezután a vezető gázt adott, intenzíven gyorsított  – majdnem elgázolva az egyik szemtanút – és szinte azonnal karambolozott.

Lehajtott a szikláról, hogy megölje ikertestvérét

Az ikerpár közös jógastúdiót működtetett, amely mindössze fél évvel korábban költözött Hawaiira. Korábban Floridában volt hasonló, igen sikeres vállalkozásuk, amely azonban 2014-ben váratlanul bezárt, és azóta komoly anyagi problémákkal küzdött a páros.

A rendőrök korábbról jól ismerték az ikreket: többszörös rendbontás, ittas vezetés, bántalmazás volt a számlájukon.

Alexandria ügyvédje a baleset után közleményben cáfolta, hogy ügyfele bármilyen módon ártani kívánt volna testvérének, ám amikor a kórházból elbocsátott nő megpróbálta elhagyni az államot, letartóztatták.

Kommentek

Tarlós véget vet az autósok rommá bírságolásának

Tarlós István szerint változtatni kell a közterület-felügyeletek szellemiségén az autósok bírságolását illetően, a főpolgármester módosítást is kezdeményez az ügyben.

Kátyúba hajtott a Ferrarival, az önkormányzat fizetni fog

Jótékony célra ajánlotta fel az önkormányzattól kapott kártérítést a kátyúban megsérült Ferrari után tulajdonosa.

Fokozatosan szorulnak ki az autók Londonból

London polgármestere hatékony lépéseket tesz a levegő minőségének javítása érdekében. Most az iskolák környékéről tiltotta ki az autókat.

Marchionne már nem hisz a Fiatban

A Fiat erős és sikeres volt, ám most a jelenlegi erősségeinkre kell koncentrálnunk, ez pedig a Jeep – kommentálta az olasz anyamárka indiai piaci esélyeit a Fiat Chrysler elnöke.

Munkagéppel mennek a tüntetők ellen a rendőrök

A szomszédos Szlovákiában fejlesztik a jövő rendőrségi oszlatójárművét. A Božena Riot az építőipari és mezőgazdasági munkagépek ketrecharcos unokatestvére.

Ez minden idők legmagabiztosabb parkolóból történő kiállása

Hogy tudott innen így kiállni? Oda egy hajszál nem fért volna! Hozzáért, vagy nem ért hozzá? Megannyi kínzó kérdés!

F1: 2017-re kicsinálták az előzéseket

A versenyzők elmondása alapján beigazolódtak az előzetes félelmek, a 2017-es Forma-1-es autókkal igen nehéz, ha nem lehetetlen előzni. Idén körmenetek jöhetnek.

Egy apró csavar élete az F1-ben

Egy aprócska alkatrész, ami hatalmas utat tesz meg, mire behelyezik egy Forma-1-es autóba. Most végignézheted a folyamatot.

Idén is lazajlott a hazai legnagyobb autós és tuningszeánsz

Idén is megrendezték a legnagyobb, legszínesebb benzingőzös hazai bulit, az AMTS-t, és mi idén is kimentünk egy fényképezőgéppel, hogy lőjünk pár fotót.

Hogyan hajtogassunk Suzuki Ignist?

Az origami az egyik legrégebbi japán szabadidős tevékenység, ami ma is töretlenül népszerű, az új Suzuki Ignis pedig kellően dekoratív ahhoz, hogy ihletet adjon egy elszánt hajtogatónak.

Na ilyen fotókat sem láttunk még magyar használtautó-hirdetésnél

Sok cifra hirdetéssel találkoztunk már, de ilyet még soha nem láttunk.

Hatalmas és okos SUV a Škodától

A Škoda bolygóközi méretű teret, a korszak színvonalán álló vezetési segédeket és jó minőséget csomagolt vonzó, biztonságérzetet sugalló terepjárós formába Kodiaq név alatt.

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang

Időnként megpróbálkoznak az átöltöztetett Ford Mustang eladásával, de évek óta senki nem vevő a replikára.

Jean Todt: Túl nagyok a különbségek

Az autók gyorsabbak, szebbek és nehezebben vezethetőek, de Todt szerint még mindig túl nagyok a különbségek a mezőnyben.

F1: Ezért kellett halasztani a melbourne-i rajtot

A Forma-1 állandó versenyigazgatója, Charlie Whiting elmagyarázta, miért nem engedték el a mezőnyt elsőre az Ausztrál Nagydíjon.

F1: Így készült az Ausztrál Nagydíj graffitije

Time lapse videó mutatja meg, hogy hogyan készült az Ausztrál Nagydíj graffitije.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.