Elmaradt a részletekkel, megölte a bank embere

Leszorították az útról a háromgyerekes anyukát

Szerző: Svékus Gergő levél küldés 
Dátum: 2016.05.19. 06.05

110 km/óra sebességgel csapódott fának, azonnal szörnyethalt az az amerikai asszony, aki megpróbálta megakadályozni, hogy egy agresszív végrehajtó visszavegye autójukat.

Elmaradt a részletekkel, megölte a bank embere

A Best család – szülők és három gyerek – már egy ideje a feleség édesanyjánál éltek egy Pleasant Grove (Utah, USA) nevű kisvárosban, hogy anyagilag összeszedjék magukat. A talpra állás a jelek szerint lassabban ment, mint tervezték: kedden éjféltájt megjelent a ház előtt egy végrehajtó egy autószállítóval, és közölte, hogy tartozásaik fejében elviszi a család autóját. Hamarosan parázs vita alakult ki a végrehajtó és a férj között – utóbbi azt mondta, most azonnal befizeti az elmaradt részleteket, csak ne vigye el a kocsit -, az asszony pedig saját kezébe vette a dolgokat: beugrott a kocsiba, és elhajtott. A végrehajtó, aki barátnőjével együtt érkezett a helyszínre, utánairamodott. A megengedett sebességnek legalább a kétszeresével száguldottak át a fák városaként ismert település utcáin, míg végül a két autó vélhetően összekoccant, a menekülő asszony elveszítette uralmát a terepjáró felett, felhajtott a járdára, és a sors bizarr fintoraként egy út menti fának csapódott. A végrehajtó és főnöke egybehangzóan azt állítják, hogy a 49 éves férfi nem üldözte a 35 éves áldozatot, a nő családja szerint viszont megpróbálta leszorítani az asszonyt az útról, és közvetlenül ő felelős az édesanya haláláért.

Kommentek

Vezettük a jövő hibridjét

Nem kell temetni a benzines autókat. Évtizedekig használjuk még őket, igaz elektromos rásegítéssel. Hogy milyenek lesznek a közeljövő autói, két nagy beszállító mutatta meg.

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

F1: Ezért volt Senna a legnagyobb – videó

Miért volt Senna a legnagyobb? Pár éve egy nagyszerű összeállítást készített a Top Gear, sok pilóta véleményével.

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

F1: Két másodperc két percben – így zajlik a kerékcsere

A Red Bull tovább folytatja a Forma-1-es kerékcsere boncolgatását, most egy kétperces videóban mutatják meg, mi is zajlik a bokszutcában két másodperc alatt.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

F1: A Merci meglepően választott gumit Mexikóra

Senki nem kért olyan kevés szuperlágy szettet a hétvégi Mexikói Nagydíjra, mint a Mercedes.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

F1: Szabotázs a Saubernél? Micsoda baromság!

Vad pletykák terjednek a Sauberről, az újságírók sem győzik cáfolni őket. Marcus Ericsson ácsingózik a Force India szabad ülésére.

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.