Tragikomédiába fulladt egy gázolás Szombathelyen

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.03.04. 11.45

Elgázoltak egy idős asszonyt a zebrán, de ami ezután történt, az a legjobb vígjátékokat is megszégyeníti. Tényleg ilyen a magyar?

Az idős asszonyt egy Ford gázolta el egy kijelölt gyalogátkelőhelyen, Szombathelyen. Súlyos sérüléssel került kórházba. Közben a helyszínelés alatt a járművezetők és a gyalogosok is kitettek magukért, nem éppen pozitív értelemben. – írja a 112press.hu A Perint híd irányából érkező Ford kisáruszállító a Kunc Adolf utcai kereszteződést elhagyva elgázolta a zebrán átkelő idős asszonyt, aki az aszfaltra zuhant és az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. A hölgyet természetesen azonnal kórházba szállították. 63985704456d468ec3ace2 A rendőrség a helyszínelés ideje alatt elterelte a Hunyadi út felé tartó forgalmat, ami némi bonyodalmat okozott néhány járművezetőnél. Ezúttal is voltak, akik nem értették, mit akar a velük szembe néző, kitárt karú rendőr, illetve az sem esett le nekik, miért mutat a kezével két mellékutca felé, amikor ők egyenesen akarnak menni. Egy hölgy – hátsó ülésen két gyerekkel – ezt frappánsan próbálta megoldani azzal, hogy nagy ívben kikerülte a rendőrt, aki érthetetlen módon továbbra is próbált a kocsi elé kerülni. A nő végül rájött arra, hogy mit szeretnének tőle, meghallgatta a korholást, majd megfordult és elhajtott. 198719156d468ebd0394 A férfiakkal sem volt jobb a helyzet. A Károly Róbert utca felől érkező sofőr azt rögtön megértette, hogy nem kanyarodhat rá a Szent Gellért utcára, így aztán gázt adott, hogy a Kunc Adolf utca felé folytassa útját, így aztán pont elé hajtott a Szent Gellért utcából a Károly Róbert utcába kanyarodó autónak. A koccanás elmaradt, de az arcok nem éppen emelkedett gondolatokról árulkodtak. 15613823556d469c60c362 Egy kerékpáros érdeklődve állt meg a kereszteződésben, majd amikor felmérte, hogy gázolás történt, akkor nagy hangon kifejtette, hogy ezek a fuvarozók csak mennek, mint az állat, és nem csoda, hogy ez a vége. Amikor befejezte a tartalmas monológot, mérgesen nyeregbe pattant és elé tekert a szabályosan bekanyarodó autónak. “Neked is a ku*a anyádat!” – üvöltötte még be a felhúzott ablakon keresztül az utastérbe, majd eltekert a Diófa utca felé. Ne felejtsük el a gyalogosokat sem, akik közül sokan az utcán zajló eseményeket figyelték átkelés közben, ami kihatott a sebességükre is. A személyes kedvencünk az az idős asszony volt, aki két perc alatt háromszor kelt át ugyanazon a gyalogátkelőhelyen úgy, hogy végig a helyszínelést nézte. A harmadik átkelésnél meg is állt az úttest közepén, kitekeredett nyakkal. “Menjen már át, kérem!” – szólt oda neki a rendőr, mire sebes léptekkel, sértődött arccal eltipegett.

Itt pedig egy videó, hogy felelevenítsük a rendőri karjelzéseket

Kommentek

Nagy baleset történt az F1-pilóta orra előtt

Az utakon mindenki egyforma, és ugyanakkora eséllyel fut bele egy balesetbe. Még egy F1-es pilóta is.

F1: Iszonyú sokat gyorsulnak az új autók

Az FIA legfrissebb szimulációi szerint egyes kanyarokban akár 40 km/h-val is nőhet az autók sebessége 2017-ben.

Hol kapni még új autót szívómotorral?

Mind több márka törli a turbómentes motorokat, mert az EU-szabványos fogyasztásmérés a feltöltött motoroknak kedvez. A 2008-hoz azonban atmoszférikus háromhengerest is választhatnak az óvatosabbak.

F1: Nagyot lépett előre az új motorral a Renault

A Red Bull technikai igazgatója, Adrian Newey szerint a Renault nagyot lépett előre a 2017-es motorral, de nagy kérdés, hogy a riválisok mennyit haladtak.

Megvan, ne keresd tovább a belső égésről készült tökéletes videót

Láttunk már hengerfej helyett plexivel zárt motort, amiben jól látszott a robbanások sorozata. Mókás volt, de ez a videó a profi bemutatása a történetnek, egyszerűen kihagyhatatlan.

F1: Bottas szabadon versenyezhet Hamiltonnal

A Mercedes-csapat elnöke, Niki Lauda leszögezte, hogy a Nico Rosberg helyére szerződtetett Valtteri Bottas sem lesz másodhegedűs, megverheti Lewis Hamiltont, ha tudja.

F1: Felülmúlná Alonsót a McLaren-újonc

A McLarennél idén bemutatkozó Stoffel Vandoorne azt mondja, nem egyszerűen a top10-ben akar végezni, hanem győzni akar, bár azt is tudja, idén erre még nem lesz sok esélye.

F1: Bottas még nem a végleges megoldás

A Mercedes-főnök nem titkolja, hogy Valtteri Bottas helye egyelőre csak 2017-re biztos a csapatnál, a jövőre nézve bőven van opciójuk.

Rákaptak a pestiek a percdíjas villanyautókra

A GreenGo bővítette a flottája méretét, az eddigi 45 elektromos autó helyett immár 75 autót biztosít regisztrált felhasználói számára.

Horvát villanyautó verte el a Bugatti Veyront

Na jó, nem akármilyen villanyautó, hanem a Rimac Concept One, ami sorra eszi meg a szupersportautókat.

Óriási rekord a szentgotthárdi Opel-gyárban

Szentgotthárd rekordévet zárt 2016-ban: közel 630 ezer motor készült az Opel magyarországi gyárában, ami 23 százalékkal több, mint eddig bármikor.

F1: Sainzot zsákutcába vitte a Red Bull?

A Toro Rossó-s Carlos Sainz nehezen emészti meg, hogy a Red Bull nem engedte más csapathoz, miközben házon belül sincs előrelépési lehetősége.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.