Tragikomédiába fulladt egy gázolás Szombathelyen

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.03.04. 11.03

Elgázoltak egy idős asszonyt a zebrán, de ami ezután történt, az a legjobb vígjátékokat is megszégyeníti. Tényleg ilyen a magyar?

Az idős asszonyt egy Ford gázolta el egy kijelölt gyalogátkelőhelyen, Szombathelyen. Súlyos sérüléssel került kórházba. Közben a helyszínelés alatt a járművezetők és a gyalogosok is kitettek magukért, nem éppen pozitív értelemben. – írja a 112press.hu A Perint híd irányából érkező Ford kisáruszállító a Kunc Adolf utcai kereszteződést elhagyva elgázolta a zebrán átkelő idős asszonyt, aki az aszfaltra zuhant és az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. A hölgyet természetesen azonnal kórházba szállították. 63985704456d468ec3ace2 A rendőrség a helyszínelés ideje alatt elterelte a Hunyadi út felé tartó forgalmat, ami némi bonyodalmat okozott néhány járművezetőnél. Ezúttal is voltak, akik nem értették, mit akar a velük szembe néző, kitárt karú rendőr, illetve az sem esett le nekik, miért mutat a kezével két mellékutca felé, amikor ők egyenesen akarnak menni. Egy hölgy – hátsó ülésen két gyerekkel – ezt frappánsan próbálta megoldani azzal, hogy nagy ívben kikerülte a rendőrt, aki érthetetlen módon továbbra is próbált a kocsi elé kerülni. A nő végül rájött arra, hogy mit szeretnének tőle, meghallgatta a korholást, majd megfordult és elhajtott. 198719156d468ebd0394 A férfiakkal sem volt jobb a helyzet. A Károly Róbert utca felől érkező sofőr azt rögtön megértette, hogy nem kanyarodhat rá a Szent Gellért utcára, így aztán gázt adott, hogy a Kunc Adolf utca felé folytassa útját, így aztán pont elé hajtott a Szent Gellért utcából a Károly Róbert utcába kanyarodó autónak. A koccanás elmaradt, de az arcok nem éppen emelkedett gondolatokról árulkodtak. 15613823556d469c60c362 Egy kerékpáros érdeklődve állt meg a kereszteződésben, majd amikor felmérte, hogy gázolás történt, akkor nagy hangon kifejtette, hogy ezek a fuvarozók csak mennek, mint az állat, és nem csoda, hogy ez a vége. Amikor befejezte a tartalmas monológot, mérgesen nyeregbe pattant és elé tekert a szabályosan bekanyarodó autónak. “Neked is a ku*a anyádat!” – üvöltötte még be a felhúzott ablakon keresztül az utastérbe, majd eltekert a Diófa utca felé. Ne felejtsük el a gyalogosokat sem, akik közül sokan az utcán zajló eseményeket figyelték átkelés közben, ami kihatott a sebességükre is. A személyes kedvencünk az az idős asszony volt, aki két perc alatt háromszor kelt át ugyanazon a gyalogátkelőhelyen úgy, hogy végig a helyszínelést nézte. A harmadik átkelésnél meg is állt az úttest közepén, kitekeredett nyakkal. “Menjen már át, kérem!” – szólt oda neki a rendőr, mire sebes léptekkel, sértődött arccal eltipegett.

Itt pedig egy videó, hogy felelevenítsük a rendőri karjelzéseket

Kommentek

Életveszélyes abroncsokkal jár egy helyi járatú busz Egerben

Olvasónk szerint az egyik egri helyi járatú busz életveszélyes gumiabroncsokkal szállít utasokat, nap mint nap.

Mosni indult a Ladás srác, de totálkár lett a vége

Nagy tempóban hajtott a mosó előtt, ahol az árnyékban fagyos aszfalt eldobta a Lada farát, és sikerült pont elkapni a mosó épületének sarkát.

F1: Ricciardo rémisztő fejjel ment emberek közé

Mexikóban a halottak napja óriási népünnepély, Daniel Ricciardo a helyi szokások előtt tisztelegve csípte ki magát.

F1: Nem szorul fizetős pilótára a Force India

A Force Indiánál nem kényszer, hogy fizetős pilótát igazoljon a csapat a Renault-hoz szerződő Nico Hülkenberg helyére.

F1: Ecclestone durván beszólt a Merci-főnöknek

Bernie Ecclestone a Mexikói Nagydíj előtt alaposan kiosztotta a Forma-1-es csapatfőnököket.

Toyota HiLux, ami tényleg Lux: automatával, bőrrel, navival

A Toyota nyolcadik generációs pickupja nem erős, de tágas és masszív. Szeret felborulni, ha rángatják a kormányát, de egy ilyen autót nem kormányrángatva kell vezetni, hiszen minden bőr, kulcs nélküli nyitás-indítás vagy automata klíma dacára nem személyautó.

F1: Perez nem tesz csodát otthon

A mexikói F1-rajongók odavannak a sportágért, ezért a Force Indiá-s Sergio Perez igyekszik hűteni a kedélyeket a hétvégi futam előtt.

F1: A Mercedes-belharcból profitálhat a Red Bull?

A Mercedes-pilóták világbajnoki címért folytatott küzdelme jó lehetőségeket ad a Red Bullnak, igyekeznek is kihasználni, hogy Hamiltonék egymással vannak elfoglalva.

Ki mondta, hogy télre nem való alufelni? – videó

Szórakoztató reklámban mutatják be, hogy nem kell félni a téli alufelni-használattól.

F1: A főnök eléggé berágott Verstappenre

A Red Bull motorsportfőnöke, Helmut Marko nagyon rossz néven vette, hogy Max Verstappen nem vett vissza Austinban, amikor a gumik kímélésére utasította a csapat.

F1: Austin nem akar Mexikóval közösködni

Az Amerikai Nagydíj szervezője szerint át kellene szervezni a versenynaptárt, hogy az austini verseny és a Mexikói Nagydíj ne egymás közelében legyen.

Már a szalonban rohad a vadonatúj UAZ

Működik, termel az uljanovszki gyár, de úgy tűnik, a kutatás-fejlesztés, valamint a minőségbiztosítási részleg már rég bezárt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.