Rendszámmal trükközött a környei autós

Szerző: Vezess levél küldés  Police levél küldés 
Dátum: 2016.01.02. 10.35

Régi autója rendszámtábláját tette fel az újra és a regisztrációs díjat sem fizette meg a külföldről behozott gépjármű után a környei gyanúsított.

Még december 30-án igazoltattak Környe belterületén a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő helybéli férfit, aki mint kiderült trükközött a rendszámmal.

A járőrök ellenőrizték a járművezető és a kocsi okmányait. Utóbbi esetében az alvázszámot is megnézték, hogy ugyanaz szerepel-e a nyilvántartásokban, forgalmi engedélyét ugyanis nem tartotta magánál a férfi.

Kiderült, hogy a megállított autónak lila színűnek kellett volna lennie, sőt típusa és gyártási éve sem egyezett azzal, amelyre a hatósági engedélyt korábban kiállították. A 35 éves férfi elismerte, hogy az autót fél évvel ezelőtt vásárolta, de itthon nem helyezte forgalomba, nem íratta át a nevére és a regisztrációs díjat sem fizetette meg. Régi kocsijának rendszámtábláját átszerelte az újabbra, úgy közlekedett vele.

 Nagy ötlet volt. Most B. Józsefnek egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Kommentek

  • csipke

    Börtönbe a szarházival mocskos parazita

  • wb312

    Ez a szabályzás túl van lihegve. Igaz, hogy megpróbált pár sarcot megúszni, de lénygében kárt nem okozott. Azonfelül egy vélhetően jobb műszaki állapotú autóval akár még a közlekedés biztonságára is jó hatással volt. Természetesen elítélendő ,hogy valaki ilyet tesz ,de azért erkölcsileg nincs nagy jelentősége, ennél sokkal nagyobb súlyú vétkek mellett el szoktak menni.
    Én a magam részéről nem mernék ilyet csinálni, ezért is toldom-foldom öreg sz.romat.

Tarlós véget vet az autósok rommá bírságolásának

Tarlós István szerint változtatni kell a közterület-felügyeletek szellemiségén az autósok bírságolását illetően, a főpolgármester módosítást is kezdeményez az ügyben.

Kátyúba hajtott a Ferrarival, az önkormányzat fizetni fog

Jótékony célra ajánlotta fel az önkormányzattól kapott kártérítést a kátyúban megsérült Ferrari után tulajdonosa.

Fokozatosan szorulnak ki az autók Londonból

London polgármestere hatékony lépéseket tesz a levegő minőségének javítása érdekében. Most az iskolák környékéről tiltotta ki az autókat.

Marchionne már nem hisz a Fiatban

A Fiat erős és sikeres volt, ám most a jelenlegi erősségeinkre kell koncentrálnunk, ez pedig a Jeep – kommentálta az olasz anyamárka indiai piaci esélyeit a Fiat Chrysler elnöke.

Munkagéppel mennek a tüntetők ellen a rendőrök

A szomszédos Szlovákiában fejlesztik a jövő rendőrségi oszlatójárművét. A Božena Riot az építőipari és mezőgazdasági munkagépek ketrecharcos unokatestvére.

Ez minden idők legmagabiztosabb parkolóból történő kiállása

Hogy tudott innen így kiállni? Oda egy hajszál nem fért volna! Hozzáért, vagy nem ért hozzá? Megannyi kínzó kérdés!

F1: 2017-re kicsinálták az előzéseket

A versenyzők elmondása alapján beigazolódtak az előzetes félelmek, a 2017-es Forma-1-es autókkal igen nehéz, ha nem lehetetlen előzni. Idén körmenetek jöhetnek.

Egy apró csavar élete az F1-ben

Egy aprócska alkatrész, ami hatalmas utat tesz meg, mire behelyezik egy Forma-1-es autóba. Most végignézheted a folyamatot.

Idén is lazajlott a hazai legnagyobb autós és tuningszeánsz

Idén is megrendezték a legnagyobb, legszínesebb benzingőzös hazai bulit, az AMTS-t, és mi idén is kimentünk egy fényképezőgéppel, hogy lőjünk pár fotót.

Hogyan hajtogassunk Suzuki Ignist?

Az origami az egyik legrégebbi japán szabadidős tevékenység, ami ma is töretlenül népszerű, az új Suzuki Ignis pedig kellően dekoratív ahhoz, hogy ihletet adjon egy elszánt hajtogatónak.

Na ilyen fotókat sem láttunk még magyar használtautó-hirdetésnél

Sok cifra hirdetéssel találkoztunk már, de ilyet még soha nem láttunk.

Hatalmas és okos SUV a Škodától

A Škoda bolygóközi méretű teret, a korszak színvonalán álló vezetési segédeket és jó minőséget csomagolt vonzó, biztonságérzetet sugalló terepjárós formába Kodiaq név alatt.

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang

Időnként megpróbálkoznak az átöltöztetett Ford Mustang eladásával, de évek óta senki nem vevő a replikára.

Jean Todt: Túl nagyok a különbségek

Az autók gyorsabbak, szebbek és nehezebben vezethetőek, de Todt szerint még mindig túl nagyok a különbségek a mezőnyben.

F1: Ezért kellett halasztani a melbourne-i rajtot

A Forma-1 állandó versenyigazgatója, Charlie Whiting elmagyarázta, miért nem engedték el a mezőnyt elsőre az Ausztrál Nagydíjon.

F1: Így készült az Ausztrál Nagydíj graffitije

Time lapse videó mutatja meg, hogy hogyan készült az Ausztrál Nagydíj graffitije.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.