Gigadugó, leterelik az autósokat az M1-M7-ről

Szerző: Vezess.hu levél küldés  Police levél küldés  MTI levél küldés 
Dátum: 2015.12.09. 03.12

Egy tüzérségi gránátot találtak egy építkezés során az M1-es és az M7-es autópálya bevezető szakaszánál.

Friss:
Megnyitották a Budaörsi út és az M1-M7-es autópálya lezárt szakaszát, de a budai oldalon komoly közúti torlódás alakult ki. Az érintett BKK-járatok újra eredeti útvonalukon járnak, de a szokásosnál nagyobb követéssel és hosszabb menetidővel – írja a BKK
   
A rendőrség az adott útszakaszt 15 órától lezárta a Budapest XI., Beregszászi úttól 400 méter hosszan, Budaörs irányába. A befelé haladó forgalmat az Egér út, a kifelé haladó forgalmat a Sasadi út felé terelik a rendőrök.

Az M1-M7 autópálya és a Budaörs felé a Bocskai út felől a Fehérvári úton át, a BAH csomópont felől a Hegyalja úton át tehetnek kerülőt.
Gigadugó, leterelik az autósokat az M1-M7-ről 1
Az autópályán több kilométeres a torlódás. Bátyi Edina, a tűzszerészek kommunikációs altisztje elmondta, hogy a szerkezetre egy építési területen bukkantak rá. A beazonosítás idejére kiürítettek egy autószalont, egy irodaházat és egy lakóépületet, az építkezésen dolgozó munkásoknak is el kellett hagyniuk a helyszínt. Összesen körülbelül száz ember érintett.
A BKK a Facebook-oldalán azt írta, hogy a lezárás a Sasadi út és az Egér út közötti szakaszt érinti. A kifelé tartó forgalmat a Sasadi útra, a városközpont felé tartókat pedig az Egér útra terelik. Hozzátették, hogy a forgalomkorlátozás érinti az arra közlekedő BKK-járatok útvonalát, menetidejét is. 
  • A 8-as autóbusz a Nagyszeben utca és Kelenföld vasútállomás M között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon a 139R jelzésű rendkívüli járattal lehet utazni

  • Az 53-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Vincellér utca és a Mindszenty József bíboros tér közötti megállókat nem érinti.
  • A 139-es autóbusz a módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Nagyszeben tér, a Regős köz, a Frankhegy utca, a Kaptárkő utca, a Telekes utca és a Gazdagréti tér megállót. A kimaradó szakaszon a 139R jelzésű rendkívüli járat közlekedik a Gazdagréti tér és Kelenföld vasútállomás M között.

Kommentek

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

F1: Ezért volt Senna a legnagyobb – videó

Miért volt Senna a legnagyobb? Pár éve egy nagyszerű összeállítást készített a Top Gear, sok pilóta véleményével.

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

F1: Két másodperc két percben – így zajlik a kerékcsere

A Red Bull tovább folytatja a Forma-1-es kerékcsere boncolgatását, most egy kétperces videóban mutatják meg, mi is zajlik a bokszutcában két másodperc alatt.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

F1: A Merci meglepően választott gumit Mexikóra

Senki nem kért olyan kevés szuperlágy szettet a hétvégi Mexikói Nagydíjra, mint a Mercedes.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

F1: Szabotázs a Saubernél? Micsoda baromság!

Vad pletykák terjednek a Sauberről, az újságírók sem győzik cáfolni őket. Marcus Ericsson ácsingózik a Force India szabad ülésére.

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.