Mától sokkal jobb hely Budapest

Élhetőbb lett a Bem rakpart

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.12.07. 12.30

Mostantól új, immár végleges forgalmi rend van a Bem rakparton.

A budai közlekedés szempontjából végre leállt az egyik legnagyobb szopóroller, ugyanis mostantól végleges forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Margit híd és a Bem tér között a rakparton, végre befejezték a fonódó villamos ezen szakaszának munkálatait.
Ismét kétszer két sávon lehet autózni, és megnyitják a Margit híd déli oldalán az alsó, Angelo Rotta rakparti le- és felhajtót, közölte a BKK.
A Margit híd lábánál, a Gyóni Géza tér – Bem rakpart csomópontjánál újra le lehet kanyarodni jobbra a rakpartra, és a Bem rakpart felől is itt lehet balra kanyarodni a Margit híd irányába. A kerékpárosoknak pedig megnyitják az új bringautat a Kacsa utca – Margit híd közötti szakaszon.

Kommentek

 • DTF

  inkább több hátránynla járt ez az eész, mint előnnyl: baormi felsleges behálózni vulmaossasl a belvárost, az a külvárosba valü, inkább a buszsávokat keleltt volna építeni (bámrint exporess és belül megy).
  a 2×2 sáv erős, mert két szeéle4seb autó, vagy eg yszélesebb és abusz nem fér el :) arról nem is beszélve h szokéss szeorn nagyon gynege minsőgéű a kivitelezés, é s asínek már most szétrázzák az autót. egy szinte miér tnme lehetet hozni, vagy po. gumival egy részét az útnka bevonni???

 • m.marton

  ott a vadiúj kerékpárút, erre mit csinál a biciklis? a válasz az első képen látható

 • DTF

  Jol csomalja. Az a kerekparut midnn csak nem az. Tele van csatrinafedelle,, egyenletlen a felszine, egy undormanyos osszecsapott munka. Aztoval en is ugy megyek h kerulom acsatornafedelek, mert nem tudja egy szintb hozni, ha ehhez az kell h kozepen menjek, hat ott megyek. Vhogy tiltakozni kelle a silany minsogu felujtasok ellen!

 • csufár

  éljen a kötöttpályás közlekedés! végre valami hasznos beruházás (bár a négyes metró szerintem nagy és krva drága hiba volt)

  azt a barom biciklistát meg, aki szabálytalanul akadályozza az autósokat, büntetni kéne, mert szabálysértést követ el.

Idő előtt lelepleződött egy újabb Forma-1-es

Az autóbemutatót csak holnap tartják, de az amerikai Haas-csapat már szombaton filmezett Barcelonában. Lebukott a 2017-es autó.

Hogyan telepíthetnék játékot az autómra? Itt a válasz!

Számítógépes játékot telepített a Porsche 911 kabrió fedélzeti rendszerére. Az irányításhoz és lövöldözéshez szintén az autó kezelőszerveit használja.

F1: Verstappenék megkapták az új egyenruhát

Az autóra még holnapig várni kell, de a Red Bull versenyzői már megmutatták, mit viselnek majd a volánnál. Így fest Daniel Ricciardo és Max Verstappen új overallja.

F1: Stúdiófotókon a Mercedes új autója

A Mercedes szombaton stúdiófotókon is megmutatta csütörtökön leleplezett 2017-es autóját, a W08-ast.

Végtelenül egyszerű parkolást szúrt el ez a BMW-s

Két és fél perc tömény parkolási anomália, a végén pedig eljő a kiütéses győzelem is.

Stuttgart nem kér az öreg dízelekből

Csak Euro 6-os besorolású autók hajthatnak be 2018-től Stuttgart belvárosába, kivételt képeznek az áruszállítók.

100 új buszt kaptak a vidéki közlekedési központok

Összesen 100 vadonatúj, magyar gyártmányú Credo autóbusz állt forgalomba a vidéki közlekedési társaságoknál december vége óta.

Szokatlan koreográfiával űzi az unalmat ez a motoros

Aligha tanácsos ilyet tenni a forgalomban, védőfelszerelés nélkül meg pláne nem, de ezt a motorost épp most szállta meg az unalom.

Ilyen Saleen S7-es nincs több, ez pedig éppen eladó

Aki hajlandó kicsengetni ezért a Saleen S7-esért egy tetemes összeget, az nem csak egy ritkasággal, hanem egy vérbeli versenyautóval is gazdagabb lesz.

F1: Teljes valójában itt az új Williams

A Williams-csapat másodszor is leleplezte 2017-es autóját, ezúttal számítógépes grafika helyett már a valódi autóról készült fotókat nézhetjük.

Segítene parkolni a Magyar Telekom

A betonba épített szenzorok segítenének az autósoknak szabad parkolóhelyet találni a városokban.

Három hengerrel támad az új Ford Fiesta ST

1,5 literes háromhengeres turbómotorral érkezik a hothatchek közé a Ford Fiesta legsportosabb változata, az ST.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.