Mától sokkal jobb hely Budapest

Élhetőbb lett a Bem rakpart

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2015.12.07. 12.30

Mostantól új, immár végleges forgalmi rend van a Bem rakparton.

A budai közlekedés szempontjából végre leállt az egyik legnagyobb szopóroller, ugyanis mostantól végleges forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Margit híd és a Bem tér között a rakparton, végre befejezték a fonódó villamos ezen szakaszának munkálatait.
Ismét kétszer két sávon lehet autózni, és megnyitják a Margit híd déli oldalán az alsó, Angelo Rotta rakparti le- és felhajtót, közölte a BKK.
A Margit híd lábánál, a Gyóni Géza tér – Bem rakpart csomópontjánál újra le lehet kanyarodni jobbra a rakpartra, és a Bem rakpart felől is itt lehet balra kanyarodni a Margit híd irányába. A kerékpárosoknak pedig megnyitják az új bringautat a Kacsa utca – Margit híd közötti szakaszon.

Kommentek

 • DTF

  inkább több hátránynla járt ez az eész, mint előnnyl: baormi felsleges behálózni vulmaossasl a belvárost, az a külvárosba valü, inkább a buszsávokat keleltt volna építeni (bámrint exporess és belül megy).
  a 2×2 sáv erős, mert két szeéle4seb autó, vagy eg yszélesebb és abusz nem fér el :) arról nem is beszélve h szokéss szeorn nagyon gynege minsőgéű a kivitelezés, é s asínek már most szétrázzák az autót. egy szinte miér tnme lehetet hozni, vagy po. gumival egy részét az útnka bevonni???

 • m.marton

  ott a vadiúj kerékpárút, erre mit csinál a biciklis? a válasz az első képen látható

 • DTF

  Jol csomalja. Az a kerekparut midnn csak nem az. Tele van csatrinafedelle,, egyenletlen a felszine, egy undormanyos osszecsapott munka. Aztoval en is ugy megyek h kerulom acsatornafedelek, mert nem tudja egy szintb hozni, ha ehhez az kell h kozepen menjek, hat ott megyek. Vhogy tiltakozni kelle a silany minsogu felujtasok ellen!

 • csufár

  éljen a kötöttpályás közlekedés! végre valami hasznos beruházás (bár a négyes metró szerintem nagy és krva drága hiba volt)

  azt a barom biciklistát meg, aki szabálytalanul akadályozza az autósokat, büntetni kéne, mert szabálysértést követ el.

Halálos baleset a veteránautó-versenyen

Egy pilóta meghalt, utasa pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor veterán Jaguarjuk fának ütközött egy amerikai túraralin.

Eladja a Ducatit az Audi?

A hírek szerint a Volkswagen-csoport megkezdte az olasz sportmotor-márka eladásának előkészítését. A Ducati Ferdinand Piëch szíve csücske volt.

Kémfelvételen a Škoda Yeti utódja

Karoq néven érkezik egy hónap múlva a második generációs kompakt Škoda SUV. Csehországban lefilmezték egy prototípusát.

Nem működik a Toyota stratégiája

A világ minden részén népszerűek a plug-in hibridek – mindenütt, kivéve Kínát. Az ázsiai ország miatt a Toyota kénytelen lesz újragondolni stratégiáját.

Mit ér a Lada, ha nem segíti nosztalgia?

Sokak szerint a Lada eddig fogadtatása a Kádár-kor iránt egyesekben élő nosztalgiából fakad. A Vesta azonban egy új korszak autója, amit olyan embereknek mutattunk meg, akiknek ez pont olyan modern kori autó, mint az összes többi.

Kipakol egy kamionsofőr, ezért hagyja ott a pályát

Egy férfi nemrég azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy elmondja miért hagyja abba a kamionvezetést. A hatóságok utaznak a teherautókra, az autósok pedig szidják a kamionsofőröket.

F1: Megmutatjuk Vettel kedvenc zenéit

Szokatlan playlisteket állítottak össze Sebastian Vettelel kapcsolatban, de a rádiós beszólásai alapján telitalálat a két lista.

F1: Torpedóval a fején indul az orosz pilóta

A hazai versenyére érdekes sisakfestést választott a Toro Rosso versenyzője, Danyiil Kvjat. A Vettel-balesettel viccel az orosz pilóta, torpedóval a fején versenyez majd.

Lengén öltözött hölgyek olasz autókra gerjednek

Az életet igenlő szenvedély, a nagy kanállal habzsolt élvezet minden valamire való olasz autóban megbújik, és az alábbi képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a hölgyek tisztában vannak ezzel a ténnyel. Hiába, egy Ferrari V8-as hörgése többet mond ezer szerelmes szónál.

Ezért változott a lámpaprogram a Nagykörúton

A Budapest Közút szerint a nagykörúti lámpaprogram módosítása a közlekedők érdekében történik, aminek a tömegközlekedéssel és a közúti közlekedéssel közlekedők is kedvezményezettjei lehetnek.

F1: Megosztottak a pilóták az új fejvédőről

A héten eldőlt, hogy a glóriának nevezett fejvédő rendszer végleg süllyesztőbe kerül, helyette a pajzs névre keresztelt eszközzel kezdenek kísérletezni.

Franciaországban magára hagytak egy Lada-kereskedést, tele autókkal

Úgy tűnik, Franciaországban tényleg a kutyának sem kellett a Lada, egy komplett kereskedés áll évek óta elhagyottan, autókkal együtt.

TOP10: Halott márkák örökéletű szépségei

Biztos lehet benne mindenki, nem az ő szépségükön múlt gyártójuk megszűnése. Halott autómárkák egykori csodálatos alkotásaiból következik szubjektív válogatás.

F1: Meglepő dolgot mondtak a Mercedes-motorról

Sergio Perez, a Force India pilótája szerint a Mercedes motorelőnye eltűnt, csak a Hondát előzik biztosan a németek.

F1: Egyéves problémát oldhat meg a Haas

A fékekkel a tavalyi bemutatkozás óta küszködő Haas-csapat az Orosz Nagydíjnak új beszállító termékével vág neki.

F1: Túl kicsi a rajtszám? Nem indulhat az autó!

A Nemzetközi Automobil Szövetség megszigorította a rajtszámok és versenyzői nevek megjelenítésére vonatkozó előírásait, a Spanyol Nagydíjtól elvileg képesek lehetünk messzebbről azonosítani a pilótákat.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.