Autósüldözés volt Kecskeméten

Szerző: Vezess.hu levél küldés  Police.hu levél küldés 
Dátum: 2015.11.13. 12.11

Ittasan, nagy sebességgel, számos közlekedési szabályt figyelmen kívül hagyva menekült a kecskeméti rendőrök elől egy 22 éves férfi.

A kecskeméti rendőrök november 7-én, hajnali két órakor észlelték, hogy egy autó a Bocskai utcából a “Kötelező haladási irány” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva jobbra kanyarodott a Budai utca irányába. A rendőrök intézkedni akartak a szabályszegővel szemben, aki azonban a járőrautó megkülönböztető fény- és hangjelzése ellenére nem állt meg, és nagy sebességgel továbbhajtott a belváros irányába.


Az autós menekülése közben számos szabálysértést követett el, több piros lámpán is áthajtott. A sofőr végül a Nagy Lajos király körúton állt meg, majd az autóból kiszállva megpróbált elfutni.

A kecskeméti K. Dániellel szemben – aki nem volt ismeretlen a rendőrök előtt – felmerült az ittasság gyanúja, amelyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredménye is alátámasztott. A további mintavételre előállított 22 éves férfi vezetői engedélyét elvették, és vele szemben szabálysértési, valamint – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – büntetőeljárást indítottak.

Kommentek

Ettől a villásdugóval tákolt villanyablaktól letettük a hajunkat

Kész, erre nincsenek szavak. Ilyen a tökéletes természetbarát javítás, azt felhasználva ami éppen akad, azt ami másnak kacat,

F1: Ezért volt Senna a legnagyobb – videó

Miért volt Senna a legnagyobb? Pár éve egy nagyszerű összeállítást készített a Top Gear, sok pilóta véleményével.

Túlkormányzott BMW típusú gépjármű úton tartása

Autópályára történő felhajtás egy 800 lóerős BMW-vel kivitelezve.

F1: Két másodperc két percben – így zajlik a kerékcsere

A Red Bull tovább folytatja a Forma-1-es kerékcsere boncolgatását, most egy kétperces videóban mutatják meg, mi is zajlik a bokszutcában két másodperc alatt.

25 éve porosodó ritka Ladára leltek egy ukrán garázsban

Érdekes, hogy mindig akad pár ember, aki a gyári állapotú autóját inkább elrakja, mint a befőttet. Hátha egyszer sokat fog érni. Így tett ennek a most fellelt Ladának a tulajdonosa is.

F1: A Merci meglepően választott gumit Mexikóra

Senki nem kért olyan kevés szuperlágy szettet a hétvégi Mexikói Nagydíjra, mint a Mercedes.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-t gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

F1: Szabotázs a Saubernél? Micsoda baromság!

Vad pletykák terjednek a Sauberről, az újságírók sem győzik cáfolni őket. Marcus Ericsson ácsingózik a Force India szabad ülésére.

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.